سرویس سبک زندگی فردا؛ عطیه اسماعیلی: تهیه مواد غذایی بخش مهمی از هزینههای خانه را به خود اختصاص میدهد. از آنجایی که مصرف مواد غذایی طبیعی و ارگانیک نقش به سزایی در سلامت خانواده و بهبود سبک زندگی دارد اما این نوع مواد به نسبت گرانقیمتتر و پرهزینهتر هستند؛ چه کار کنیم تا هزینههای آشپزخانه به درستی مدیریت شود؟
۱. زمانی که گرسنه هستید به فروشگاه موادغذایی نروید. قبل از خرید مواد غذایی، لیستی برای خودتان تهیه کنید که شامل دستور غذاهای یک ماهه باشد. مثلا سه شنبه این هفته ناهار قرمه سبزی داریم، لوبیا و برنج که در کابینت هست پس فقط باید سبزی تازه به اندازه یک وعده تهیه کنم.
۲. قبل از رفتن به فروشگاه هم خودتان را سیر کنید تا با معده گرسنه برای خریدن تنقلات تحریک نشوید.
۳. زمانهای رفتن به فروشگاه را برای خودتان مشخص کنید. چنانچه بچهها همراهتان هستند و قانع کردنشان سخت است. مقدار بودجهی موجود را برایشان توضیح دهید و در روند مدیریت اقتصادی خانواده شریکشان کنید.
۴. این که میتوانیم، همین جنس را با قیمت مناسب در زمان تخفیف یا از فروشگاه دیگری تهیه کنیم.
۵. چیدمان درست مواد غذایی بسیار به شما کمک میکند. یکی از شیوههای انبارداری در رستورانها و هتلهای بزرگ خرید و مصرف بر اساس تاریخ انقضای مواد غذایی است که شما میتوانید در آشپزخانه آن را پیاده کنید.
۶. اگر سوپر مارکتها بعضی خوراکیها را که تاریخ انقضایشان نزدیک است با تخفیف عرضه میکنند، همانها را بخرید و بر آن اساس غذا درست کنید.
۷. لازم نیست همیشه در اینترنت و کتابهای آشپزخانه به دنبال دستورهای غذایی جدید باشید.
۸. مواد غذایی داخل یخچال را براساس لیست غذایی که تهیه کردهاید، بسته بندی کنید و به ترتیب مورد استفاده قرار دهید.
۹. به جای آنکه همه چیز را با دیس سر میز بیاورید، برای ایجاد تنوع خودتان غذا را در آشپزخانه در بشقاب بکشید و سر میز ارائه دهید.
۱۰. برنج قهوهای، سبزیجات تازه، ماهی سالمون گران است اما به مقدار مناسب و با چیدمانی جذاب در یک بشقاب وعدهی غذایی سالم و هیجان انگیزی را تشکیل میدهد که هزینهی زیادی برای شما به همراه نداشته و بچهها را نیز به خوردن سبزیجات خام یا پخته در کنار غذای اصلی تشویق میکند.
دیدگاه تان را بنویسید