چرا هنگام مسواک زدن لثه خونریزی می‌کند؟

کد خبر: 609259

خونریزی لثه معمولاً در دانشجویان رایج است زیرا اغلب غذای مناسبی نمی‌خورند، تا نیمه‌شب بیدارند و برای درس‌ها استرس دارند.

چرا هنگام مسواک زدن لثه خونریزی می‌کند؟
سرویس سبک زندگی فردا: شب‌ها قبل از خواب، دوست داریم دندان‌های خود را کامل تمیز کنیم. بنابراین نخ دندان می‌کشیم و مسواک می‌زنیم؛ بعد چند قطره خون را از دهان تُف می‌کنیم. اما دندان‌پزشکان معتقدند خونریزی لثه به‌هیچ‌وجه طبیعی نیست. درواقع نوعی پرچم قرمز است که از بیماری‌های لثوی خبر می‌دهد. بیماری‌های لثوی به دلیل انباشت باکتری‌ها و پلاک روی دندان به وجود می‌آیند. در ادامه این مطلب را به نقل از فرادید بخوانید.
چرا هنگام مسواک زدن لثه خونریزی می‌کند؟
فشار آوردن بر لثه هنگام مسواک زدن تنها عامل در خونریزی لثه نیست. چندین عامل متفاوت وجود دارد که در ادامه به آن‌ها اشاره‌شده است:
۱. یک نقطه را جا انداختید

تنها ۲۴ ساعت طول می‌کشد تا باکتری در دهان شما سبب ایجاد التهاب شود (علت خونریزی). بنابراین اگر روز قبل به‌دقت مسواک نزده باشید، ممکن است با اندکی خون مواجه شوید. اما اگر خوب مسواک زدید و بازهم خونریزی متوقف نشد، به دندان‌پزشک مراجعه کنید. ۲. نوسان در سطح هورمون‌ها زمانی که در سطح هورمون‌ها نوسان ایجاد شود (مثلاً در دوران بلوغ، بارداری یا یائسگی)، بیشتر از میزان معمول در معرض ایجاد پلاک در دندان و درنتیجه خونریزی لثه قرار داریم. زمانی که هورمون‌ها به حالت و سطح طبیعی برگردند، خونریزی لثه نیز قطع می‌شود. در این دوران می‌توانید با استفاده از دهان‌شویه و نخ دندان بیشتر، از دندان‌ها و لثه‌هایتان مراقبت کنید. ۳. استرس، بی‌خوابی یا رژیم غذایی ناسالم خونریزی لثه معمولاً در دانشجویان رایج است زیرا اغلب غذای مناسبی نمی‌خورند، تا نیمه‌شب بیدارند و برای درس‌ها استرس دارند. تمام این عوامل بر توانایی بدن در مبارزه با التهاب ناشی از تجمع باکتری‌ها تأثیر می‌گذارد. با یک رژیم غذایی مناسب از دندان و لثه خود حفاظت کنید (پروتئین، سبزیجات، ویتامین C و D) یا روزانه از مولتی‌ویتامین استفاده کنید. ۴. داروهایی که مصرف می‌کنید برخی داروهای تجویزی مانند داروهای ضدافسردگی و فشارخون دهان را خشک می‌کنند. فقدان بزاق دردهان سبب می‌شود باکتری‌ها سریع‌تر تکثیر شوند. نتیجه: لثه‌های قرمز، متورم و گاهی خونین. ۵. مسئله جدی‌تری در میان است بیماری‌های مزمن مانند دیابت، سرطان خون و ایدز بر سیستم ایمنی بدن تأثیر گذاشته و لثه‌ها را متورم و خونین می‌کنند. اگر خونریزی لثه شما بیش از یک هفته ادامه پیدا کرد، حتماً به یک متخصص مراجعه کنید.

۰

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندیها

قرص لاغری پلاتین

تازه های سایت