احساسهای ناخوشایند را از خود دور کنیم
هنگامی که تمامی احساسهای ناخوشایند و ناراحتکننده را از خود دور کنیم، آنوقت معنای شادی را درک خواهیم کرد. پس تعریف کردن کلمه شادی بسیار آسان است.
خبرگزاری تسنیم: هنگامی که تمامی احساسهای ناخوشایند و ناراحتکننده را از خود دور کنیم، آنوقت معنای شادی را درک خواهیم کرد. پس تعریف کردن کلمه شادی بسیار آسان است.همه ما گاهی افسرده میشویم و ناراحتی و غم را تجربه میکنیم اما فرد موفق کسی است که بتواند این زمانها را هرچه کوتاهتر سپری کند و زودتر به حال بهتری برسد. اما واقعا چگونه میتوان به این مهم دست یافت؟
تسلیم نشوید
در زندگی اجتماعی ما چه بخواهیم یا نه با افرادی مواجه میشویم که آنگونه که میخواهیم و انتظار داریم با ما رفتار نمیکنند؛ گاهی بسیار آزارمان میدهند و ما نیز ناامید و افسرده، ناراحت میشویم و مدتها تحت تاثیر رفتار آنان قرارمیگیریم. لحظهای بیندیشید، شما نمیتوانید کاری کنید که همه مطابق میل شما رفتار کنند، پس تنها کاری که میتوانید انجام دهید این است که تصمیم بگیرید تسلیم نشوید؛ یعنی اجازه ندهید دیگران به راحتی شما را ناراحت کنند. فراموش نکنید تسلیم نشدن به معنای این است که نباید دست روی دست بگذارید و اجازه دهید دیگران با شما رفتار ناشایستی داشته باشند.
فرار نکنید
مانند افراد ترسو فرار نکنید. اگر هنگام بروز مشکلات فرار کنید، آنها را نپذیرید و مدتها بدون انجام هیچکاری به سر ببرید، چه کاری از پیش بردهاید؟ با هر اتفاقی نباید وحشتزده شد؛ با اولین ایراد رئیستان، کارتان را ترک نکنید. با اولین اختلاف با همسرتان او را کنار نگذارید و هنگامی که با خانوادهتان مشکلی پیدا کردید، بیش از حد از آنها نرنجید، یا تنها به دلیل اینکه از لحاظ فکری با آنها کاملا همخوانی ندارید ترکشان نکنید.
سریع تلافی نکنید
اگر کسی با شما بدرفتاری کرد، رفتار او را به دیگران تعمیم ندهید؛ ا اگر یکبار به کسی خوبی کردید ولی او با شما ناسپاسی کرد، برای همیشه انجام کارهای خوب را کنار نگذارید.
چگونه رفتار کنیم؟
بدترین کار این است که هنگام قرار گرفتن در شرایط سخت، بیهوده نیروی خود را تلف کنید و در واقع از آن در جهت تخریب استفاده کنید. همین نیرو اگردر جهت مخرب به کار رود میتواند روابط اجتماعی، منابع مالی، سلامتی و سایر ساختارهای شخصیت ما را نابود کند؛ بنابراین برای جلوگیری از اتلاف این نیروی قدرتمند توجه به این موارد میتواند موثر باشد:
شجاعت داشته باشید
بین شجاعت عاقلانه و رفتارهای غیرمنطقی که گاه به نظر شجاعانه میرسند، تفکیک قائل شوید. در هر دو مورد، شخص در مقابل مشکل به وجود آمده، واکنشی از خود نشان میدهد اما وقتی منطقی عمل نمیکند و سنجیده پیش نمیرود، رفتار او بیاراده، بیپروا و بیملاحظه خواهد بود اما هنگامی که سنجیده و از روی منطق کاری کند، هر لحظه میایستد، فکر میکند و با تامل و درایت پیش میرود، در واقع میتوان گفت در این هنگام شخص از مغز و اندیشه خود بهره میبرد و با مشکلات برخورد سنجیدهای دارد و تصمیم درستی هم میگیرد؛ اگر هم در هر کجای راه متوجه شد اشتباه کرده، با شجاعت تمام آن را میپذیرد و به خطای خود اقرار میکند و با شجاعت، راه دیگری را انتخاب میکند.
خلاقیت به خرج دهید
گاه لازم است در بعضی امور شما به تنهایی و بدون کمک دیگران کاری را انجام دهید. در این صورت بهتر است بهطور خلاقانه شیوهای منحصربهفرد را برای خود انتخاب کنید تا بتوانید احساس استقلال و توانمندی کنید.
متوقف نشوید
هنگامی که تصمیم میگیرید به شیوهای جدید زندگی کنید، راه بهتری را برای خود برگزینید؛ طوری که کمتر ناراحت و دلخور و عصبانی شوید. ابتدا در خود نیرویی کشف میکنید که بسیار قدرتمند است و با استفاده از آن میتوانید پیشرفت کنید و به جلو گام بردارید اما فراموش نکنید که این موضوع همیشگی نیست. ممکن است گاهی در میانه راه شوق و اشتیاق خود را کاملا از دست بدهید و چون هنوز به هدف خود نرسیدهاید، خسته و ناامید شوید. اشکال ندارد! این کاملا طبیعی است. هنگام شروع هر راهی و عملی ساختن هر تصمیمی، دشواریهایی بروز مییابند. فراموش نکنید استقامت داشتن در این مرحله بسیار مهم است. سعی کنید در انجام هر تصمیمی و شروع هر کاری، طوری پیش بروید که در میانه راه آنقدر خسته و ناامید نشوید که تمام زحماتتان به هدر برود.راه رسیدن به خوشبختی و شادی، رازی سر به مهر نیست. شادی، آرزویی دستنایافتنی نیست. شادی، گوهری نایاب نیست. کافی است نگاهی به نیمه پر لیوان بیندازید، شادی را خواهید یافت.
دیدگاه تان را بنویسید