۵ قدم برای کمک کردن به کودک‌تان برای دوست‌یابی

کد خبر: 583286

با همراه کردن کودک خود با سایر بچه‌ها شما به تدریج می‌توانید انرژی و ارتباطاتی که او می‌تواند از این زمان‌های بازی، به جای بازی در محیطی با همبازی های پر سر و صدا بدست بیاورد را تسهیل کنید.

۵ قدم برای کمک کردن به کودک‌تان برای دوست‌یابی
سرویس سبک زندگی فردا: همه مادرها دوست دارند که کودکشان تعدادی دوست داشته باشد، اما آن‌ها در این سن از قدرت اجتماعی بالایی برخوردار نیستند، به این دلیل که هنوز در حال توسعه مهارت‌های زبانی خود هستند، و حتی با کسی در قد و قواره خودشان هم به درستی نمی‌توانند مکالمه بکنند. به علاوه آنها در حالت «بازی‌های موازی» قرار دارند، که بدین معنی است که آنها تا سن ۲ سالگی در کنار هم بازی می‌کنند، ولی تعاملی با یکدیگر ندارند، که این هم روشی برای یافتن دوست به حساب نمی‌آید. شما چطور می‌توانید به او کمک کنید؟ شما باید او را در مسیر دوستی هدایت کنید. در اینجا ۵ قدم برای کمک کردن به کودکتان برای دوست یابی معرفی شده است که به نقل از بیتوته می‌خوانید.
۵ قدم برای کمک کردن به کودک‌تان برای دوست‌یابی
به آرامی شروع کنید جمع کردن تعداد زیادی از بچه‌ها می‌تواند خیلی شلوغ و خسته کننده باشد، برای این کار می‌توانید زمان‌هایی را برای بازی او با تنها یکی از بچه‌های دیگر مشخص کنید. با همراه کردن کودک خود با سایر بچه‌ها شما به تدریج می‌توانید انرژی و ارتباطاتی که او می‌تواند از این زمان‌های بازی، به جای بازی در محیطی با همبازی های پر سر و صدا بدست بیاورد را تسهیل کنید. سعی کنید زمان یک و یا حداکثر ۲ ساعت را برای بازی او اختصاص دهید، زیرا بچه‌ها در این سن خیلی زود خسته می‌شوند. بهترین زمان برای این کار صبح است، که کودک شما خلق و خوی خوبی دارد و شکم او سیر است! در میان همه جستجو کنید بچه‌هایی را که اکنون در ذهنتان دارید، جستجو کنید، (کودک شما ممکن است با کودکانی که آشنایی قبلی دارد، کمی گرم‌تر برخورد کند) کودکانی که در آپارتمان یا بلوک شما هستند، و یا آنهای که به طور مرتب در پارک میبینید می‌توانند موارد خوبی باشند. اگر در گروه موسیقی کودکان، فرزند شما به کودک دیگری جذب می‌شود و یا کودکانی که علاقه مندی‌های خود را با فرزند شما تقسیم می‌کنند، که این علاقه‌مندی می‌تواند نقاشی، خمیر بازی، کامیون بازی یا خاله بازی باشد، می‌توانید آن‌ها را نیز در نظر بگیرید. وارد ماجرا شوید از آنجایی که بیشتر کودکان نوپا به صورت خودجوش جذب این گونه زمان‌های بازی نمی‌شوند، نیاز است که شما نیز به همراه مادر دوست فرزندتان در کنار آن دو بنشینید و ۴ نفره بازی کنید. با مادر او گپ و گفت و گو کنید، تا کودکتان بشنود و صدای دوستانه شما را تقلید کند. کودکتان همچنین از شما مدلی را برای رفتار در این گونه زمان‌ها یاد می‌گیرد تا تقاضای خود برای اسباب بازی یا برای مثال تقسیم کردن خوراکی را بیان کند. همیشه آماده برخوردها یا دعواهای آن دو با هم باشید! عادلانه رفتار کنید بچه‌ها معمولاً اسباب بازی‌های خود را به یکدیگر قرض نمی دهند، به همین دلیل شما باید تعداد کافی از ماشین‌های بازی، لباس‌های صورتی، و رنگ‌ها و کاغذهای نقاشی را برای آنها فراهم کنید، یا با یک تیر چند نشان بزنید و او را به به زمین بازی ببرید که انواع وسایل بازی مانند چرخ و فلک و.. در آن وجود دارد. اسباب بازی‌هایی با ابعاد بزرگ نیز برای کودک در این سن جذاب به نظر می رسد. انتظارات بیش از حد ممنوع! تحمیل داشتن روابط اجتماعی ممکن است با بی میلی یا مخالفت کودکتان مواجه شود. بنابراین او را تحت فشار نگذارید و اگر فایده‌ای در آن نمی‌بینید، مدت زمان بازی را کاهش دهید.
به خاطر داشته باشید که شما نمی‌توانید داشتن رابطه را به فرزند خود تحمیل کنید، بیشترین کاری که می‌توانید انجام دهید، این است که بذری را بکارید و از آن تا زمان شکوفایی مراقبت کنید، درست در آن هنگام، کودک شما بازی‌های کودکانه را بیشتر درک کرده، و برایش سرگرم کننده‌تر خواهد بود.
۰

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندیها

قرص لاغری پلاتین

تازه های سایت