چگونه به کودکمان در پیدا کردن دوست کمک کنیم

کد خبر: 516618

برای ایجاد یک رابطه خوب سعی کنید خودتان را از لحاظ فیزیکی همسطح فرزندتان کنید و با او صحبت کنید. بهتر است مقابل فرزندتان نقش برج را ایفا نکنید.

چگونه به کودکمان در پیدا کردن دوست کمک کنیم
بانو وان: یکی از مهارت‌های مهم والدین برقراری یک ارتباط خوب با فرزندان است، اما برقراری ارتباط موثر با کودکان نیازمند رعایت اصول و تکنیک‌هایی است که هر پدر و مادری باید از آن آگاه باشند. وقتی ارتباط با فرندان مثبت و مفید باشد والدگری تجربه خوشایندی خواهد شد. اصول پایه‌ای ارتباط موثر با کودکان عبارت است از؛ مهارت دوست یابی را در کودکان تقویت کنیم • خاطر فرزندتان را از اینکه به او علاقه‌مند هستید و خود را درگیر او کرده‌اید، راحت کنید. به او اطمینان بدهید که در مواقع لزوم به کمکش خواهید شتافت. • اگر فرزندان هنگام تماشای تلویزیون یا خواندن روزنامه نزدیک شما آمد و مشغول گفت‌و‌گو شد، حتما دست از کارتان بکشید و با دقت به صحبتش گوش کنید. اگر فرزندتان در حال مطرح کردن موضوع بسیار مهمی است به کسی تلفن نکنید و ابتدا به صحبت او گوش کنید.
چگونه به کودکمان در پیدا کردن دوست کمک کنیم

• غیر از زمان‌هایی که وجود افرادی ضروری است و نمی‌توان مکان خلوتی یافت، صحبت‌هایی که فرزندتان به صورت خصوصی می‌خواهد تنها برای شما عنوان کند را در یک جای خلوت با یکدیگر رد و بدل کنید. • هرگز فرزندتان را بین جمع خجالت زده نکنید چون باعث ایجاد حس دشمنی و کینه در او می‌شوید. • برای ایجاد یک رابطه خوب سعی کنید خودتان را از لحاظ فیزیکی همسطح فرزندتان کنید و با او صحبت کنید. بهتر است مقابل فرزندتان نقش برج را ایفا نکنید. • اگر از فرزندتان به دلیل ارتکاب یک عمل نادرست، عصبانی هستید در لحظه عصبانیت با او ارتباط برقرار نکنید. ابتدا به خودتان زمان بدهید تا آرام‌تر شوید سپس با فرزندتان در مورد کار نادرستی که انجام داده صحبت کنید. • زمانی که فرزندتان در حال تعریف کردن موضوعی است هرگز صحبتش را قطع نکنید و با احترام به او گوش دهید. تصور کنید یکی از دوستان نزدیکتان در حال صحبت کردن با شماست و با این دیدگاه به آنچه که فرزندتان ابراز می‌کند، اهمیت دهید. • جملاتتان را با «چرا» شروع نکنید. به جای اینکه بابت مساله به وجود آمده او را شماتت کنید، از او بخواهید به صورت کامل آنچه را که اتفاق افتاده برایتان تعریف کند. • از گفت‌و‌گوهای قدرت طلبانه مانند: «هروقت من صحبتم تمام شد تو می‌توانی صحبت کنی»، «من می‌دانم که چه چیزی برای تو بهتر است»، «تن‌ها کاری که من می‌گویم انجام بده و با این کار همه مشکلات برطرف می‌شود» و… دست بردارید. این نوع جملات مانع برقراری یک ارتباط خوب با فرزندتان می‌شود و جزو ارتباط «باز» محسوب نمی‌شود. • از به کار بردن جملاتی که باعث پایین آوردن عزت نفس فرزندان می‌شود مانند احمق، خنگ و… دوری کنید. هرگز به فرزندتان نگویید او یک بچه است و هیچ چیزی متوجه نمی‌شود. • به فرزندتان نشان دهید شما او را‌‌ همان طور که هست دوست دارید و اگر رفتار نادرستی از او سرزد باز هم او را به عنوان فرزندتان می‌پذیرید و دوست دارید. • کودکان به توجه مثبت، تقدیر و عشق نیاز دارند. در صحبت‌های روزانه با فرزندتان و در شرایط مختلف سعی کنید از عبارات و جملات زیر استفاده کنید؛ خوب، عالی، خیلی خوب، فوق العاده، من این کار را به صورتی که شما انجام می‌دهی خیلی می‌پسندم و دوست دارم، این نظر خیلی خوبی است، این نظر زیرکانه‌ای است، تو ثابت کردی که…، تو این کار را خیلی بهتر انجام داده‌ای، تو در این کار فوق العاده هستی، من خیلی خوشحالم که تو فرزند من هستی، با انجام این کار تو مسئولیت پذیری خودت را نشان دادی، دوستت دارم و… .

۰

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندیها

قرص لاغری پلاتین

تازه های سایت