روشی مناسب برای تشخیص قطعی بیماری‌های قلبی

کد خبر: 869032

متخصص رادیولوژی با اشاره به اینکه حدود ۱۰۰ تا ۱۵۰ نفر روزانه در سراسر ایران سی‌تی‌اسکن قلب می‌شوند، گفت: این روش راهکاری قطعی برای شناسایی بیماری قلبی است.

روشی مناسب برای تشخیص قطعی بیماری‌های قلبی
خبرگزاری فارس: متخصص رادیولوژی با اشاره به اینکه حدود ۱۰۰ تا ۱۵۰ نفر روزانه در سراسر ایران سی‌تی‌اسکن قلب می‌شوند، گفت: این روش راهکاری قطعی برای شناسایی بیماری قلبی است.
عباس ارجمند شبستری در ارتباط با انجام سی‌تی‌اسکن برای بیماران قلبی، اظهار داشت: اکوکاردیوگرافی، آنژیوگرافی، سی‌تی‌اسکن و ام‌آر‌ای از جمله روش‌های تصویربرداری قلب به شمار می‌رود که سی‌تی‌اسکن و ام‌آر‌آی توسط رادیولوژیست‌ها و دو روش دیگر توسط متخصصین قلب انجام می‌شود. وی افزود:سی‌تی‌اسکن برای بررسی شریان‌های کرونری قلب بسیار روش مناسبی است که البته آنژیوگرافی نیز همین اقدام را انجام می‌دهد، ولی احتیاج به بستری شدن بیمار و وارد شدن یک وسیله به شریان‌های قلب را دارد در حالی که سی‌تی‌اسکن در مدت زمان کوتاهی صورت گرفته و احتیاج به بستری و ورود لوله به بدن را ندارد. این متخصص رادیولوژی با بیان اینکه سی‌تی‌اسکن یک روش تشخیصی دقیق برای شناسایی تنگی شریان‌های کرونری است، ادامه داد: افرادی که با درد قفسه سینه همراه بوده و احتمال بیماری قلبی در آن‌ها وجود دارد اگر دیابت نداشته باشند یا سابقه بیماری قلبی در آن‌ها نباشد و فشار خون بالا و چربی زیاد نیز در آن‌ها وجود نداشته باشد سی‌تی‌اسکن یک روش پیشنهادی مناسب برای تشخیص قطعی مشکل آن‌ها است؛ چرا که این افراد گروهی با ریسک پایین و متوسط مشکل قلبی بوده و سی‌تی‌اسکن می‌تواند مشخص کند که آیا این افراد آیا بیماری قلبی در آن‌ها منتفی است یا خیر. ارجمند شبستری با اشاره به لزوم رعایت استاندارد‌ها برای پیشگیری از عوارض اشعه بر بیمار گفت: حدود ۱۰۰ تا ۱۵۰ نفر روزانه در سراسر ایران سی‌تی‌اسکن قلب می‌شوند و البته تعداد این دستگاه‌ها در کشور زیاد نیست و همه سی‌تی‌اسکن‌ها نیز توانایی انجام بررسی تشخیص بیماری‌های قلبی را ندارند.
۰

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندیها

فروش اسکوربرد ورزشی

قرص لاغری پلاتین

تازه های سایت