با خستگی‌های مکرر چه کنیم؟ / چه کنیم زود خسته نشویم؟ / راه‌های از بین بردن خستگی و کسل بودن/ مقابله با کسلی و تنبلی

کد خبر: 856186

اگر می‌خواهید درباره خستگی مزمن یا سندرم خستگی مزمن، روش‌های خانگی درمان خستگی مزمن، سندرم خستگی مزمن و ضعف اعصاب، تشخیص سندروم خستگی مزمن، علائم سندروم خستگی مزمن، درمان خستگی مزمن با طب سنتی و داروی سندرم خستگی مزمن بدانید با ما همراه باشید.

با خستگی‌های مکرر چه کنیم؟ / چه کنیم زود خسته نشویم؟ / راه‌های از بین بردن خستگی و کسل بودن/ مقابله با کسلی و تنبلی
پایگاه خبری تحلیلی فردا: در این مطلب به شما اطلاعاتی درباره سندروم خستگی مزمن، متخصص خستگی مزمن، درمان دارویی سندرم خستگی مزمن، درمان خستگی مزمن طب سنتی، داروی سندرم خستگی مزمن، سندرم خستگی مزمن و ضعف اعصاب، تشخیص سندروم خستگی مزمن، دکتر خستگی مزمن و روش‌هایی برای درمان خستگی مزمن داده می‌شود.
۱۱ درمان خانگی موثر برای سندروم خستگی مزمن
روش‌های درمانی خانگی برای سندروم خستگی مزمن عبارت‌اند از استفاده از گرده‌ی زنبور عسل، ریشه‌ی ماکا (یا جینسینگ پرویی)، ید، ویتامین‌های بی‌کمپلکس، ویتامین سی، جینسینگ، شیرین‌بیان، گون، یونجه، جو، گل راعی، و ریشه‌ی سنبل‌الطیب. همچنین بعضی درمان‌های رفتاری خاص مثل طب سوزنی و کایروپراتیک نیز به درمان خستگی مزمن کمک می‌کند.
سندروم خستگی مزمن چیست؟
سندروم خستگی مزمن یک نوع اختلال پیچیده است که خودش را به شکل خستگی شدیدی نشان می‌دهد که علتی ندارد و با استراحت نیز رفع نمی‌شود. این وضعیت به‌نام بیماری سیستمیک نابردباری در برابر تقلا (systemic exertion intolerance disease (SEID)) و نیز myalgic encephalomyelitis (ME) هم شناخته می‌شود.
درمان‌های سندروم خستگی مزمن
شاید فکر کنید که این بیماری را می‌شود با یک خواب خوب شبانه درمان کرد، اما این بیماری جدی‌تر از این‌ها است و می‌تواند تاثیر زیادی بر زندگی کسی که به آن دچار می‌شود بگذارد. از آنجا که هیچ درمان آلوپاتیکی (تضاددرمانی) برای این مشکل وجود ندارد، بیشتر متخصصان توصیه به درمان‌های رفتاری-شناختی و بهره‌گیری از درمان‌های ورزشیِ درجه‌بندی‌دار (graded exercise therapy) می‌کنند. در موارد جدی‌تر، توصیه می‌شود با متخصص مشورت کنید، چون این سندروم ممکن است نشان از بیماری‌ای جدی‌تر داشته باشد. بااین‌حال، بیشتر کسانی که دچار سندروم خستگی مزمن می‌شوند می‌توانند با روش‌های درمانی طبیعی و خانگی، و قبل از آنکه این بیماری زندگی آن‌ها را بیش از حد تحت تاثیر قرار دهد، خود را درمان کنند. در ادامه، با بعضی از رایج‌ترین و موثرترین درمان‌های خانگی سندروم خستگی مزمن آشنا می‌شویم.
درمان‌های خانگی سندروم خستگی مزمن
۱۱ درمان خانگی موثر برای سندروم خستگی مزمن
جینسینگ
مدت‌های مدیدی است که جینسینگ به‌خاطر خواص ضداسترسش شناخته می‌شود، و استرس هم عامل اصلی سندروم خستگی مزمن است. جینسینگ برای سرزندگی و هوشیاری هم مفید است، و برای همین، کسانی که نیروی ذهنی و جسمی‌شان زود تمام می‌شود از آن مصرف می‌کنند. جنسینگ دارای آنتی‌اکسیدان نیز هست، و در نتیجه، برای افزایش ایمنی بدن در برابر عفونت‌هایی که باعث سندروم خستگی مزمن می‌شوند مفید است.
یونجه
این گیاه می‌تواند اشتها را افزایش دهد و گوارش را بهبود ببخشد، و در نتیجه، باعث تامین انرژی بدن و افزایش کارایی آن در مبارزه با این سندروم شود. یونجه توانایی شناختی را افزایش و اضطراب و استرس را کاهش می‌دهد. تولید هورمون‌ها در بدن ممکن است به‌خاطر سندروم خستگی مزمن به‌خطر بیفتد. یونجه، با افزایش هورمون‌ها، با این عارضه نیز مقابله می‌کند و باعث کارکرد عادی دستگاه‌های بدن می‌شود.
گون
گون سرزندگی را بالا می‌برد و بمب انرژی را در بدن می‌ترکاند، در نتیجه، با ضعف عمومی عضلات و بدن، که ناشی از سندروم شدید است، مقابله می‌کند. همچنین، تاثیرات چشمگیری بر سیستم ایمنی دارد و از تاثیر عفونت‌های ویروسی و باکتریایی جلوگیری می‌کند. گون دوره‌ی نقاهت پس از بیماری و جراحی را کوتاه می‌کند و جلوی ضعف ناشی از بیماری و سندروم خستگی مزمن را می‌گیرد.
۱۱ درمان خانگی موثر برای سندروم خستگی مزمن
شیرین‌بیان
نحوه‌ی عمل شیرین‌بیان مثل عملکرد استروئید‌ها است: تولید کورتیزول و آدرنالین را افزایش می‌دهد، و به‌همین‌خاطر باعث بهبود واکنش بدن به استرس و اضطراب می‌شود. علاوه‌براین، شیرین‌بیان می‌تواند سیستم ایمنی بدن را تقویت کند و انرژی بیشتری برای مبارزه با خستگی مفرط تولید کند.
جو
غلات منبع انرژی هستند و جو نیز استثنایی بر این ماجرا نیست. فرقی نمی‌کند خستگی ناشی از زیاده‌روی در مصرف مواد غیرقانونی باشد یا فعالیت شدید یا افراط در لذت‌های جنسی و یا به‌خاطر اضطراب روانی؛ درهرحال، جو نیاز‌های تغذیه‌ای بدن را تامین می‌کند. جو سیستم قلبی‌عروقی را نیز تنظیم می‌کند و شدت تپش قلب را پایین می‌آورد. خوردن جو خواب راحتی را به ارمغان می‌آورد و بنابراین برای درمان بی‌خوابی نیز به کار می‌آید. علاوه بر همه‌ی این‌ها، جو غذای مغز نیز هست و خوردن آن ذهنی دقیق و شفاف به همراه دارد.
گرده‌ زنبور
این داروی طبیعی درمان نامعمولی است، و به‌راحتی هم نمی‌توان به آن دست پیدا کرد، اما خیلی‌ها آن را غذایی عالی برای بدن می‌دانند، چون دارای ترکیبی مناسبی از آمینواسید، پروتئین، آنزیم، و دیگر مواد مغذی است که بدن برای کارایی به آن‌ها نیاز دارد. با خوردن گرده‌ی زنبور به‌طور مرتب، به جنگ ضعف‌های جسمی و ذهنی ناشی از سندروم خستگی مزمن بروید و در سرتاسر روز انرژی متعادلی داشته باشید.
۱۱ درمان خانگی موثر برای سندروم خستگی مزمن
ریشه‌ ماکا
ریشه‌ی ماکا سرشار از ویتامین‌های بی است. این ویتامین‌ها به‌خاطر تاثیر مثبتی که بر غده‌ی هیپوفیز دارند شناخته می‌شوند. ریشه‌ی ماکا با تنظیم هورمون‌ها تضمین می‌کند که بدن انرژی کافی، و اندام‌ها عملکرد مناسبی داشته باشند.
گل راعی
این داروی گیاهی، که برای رفع بسیاری از مشکلات سلامتی استفاده می‌شود، در درمان سندروم خستگی مزمن نیز به کار می‌آید. از این گیاه غالباً برای رفع اضطراب و افسردگی استفاده می‌شود، و درعین‌حال، برای خواب راحت نیز مفید است. اثر گل راعی به‌طور خاص در درمان ویروس‌هایی خود را نشان می‌دهد که منجر به خستگی مفرط و شدید می‌شوند، مثل ویروس هرپس سیمپلکس.
ریشه‌ سنبل‌الطیب
از نظر بسیاری از مردم، این ریشه‌ی دارویی برای درمان بی‌خوابی و اختلال خواب ناآرام بهترین گزینه است. اگر ریشه‌ی سنبل‌الطیب را به رژیم غذایی خود اضافه کنید، خواب راحت شبانه را برای خودتان تضمین کرده‌اید و هنگام بیداری هم پرانرژی و سرزنده از خواب بیدار می‌شوید، بدون اینکه نشانه‌ای از سندروم خستگی مزمن داشته باشید.
۱۱ درمان خانگی موثر برای سندروم خستگی مزمن
طب سوزنی
نتایج بسیاری از تحقیقاتی که درباره‌ی اثر طب سوزنی بر ضعف سیستم ایمنی و، همچنین، بی‌خوابی و فرسودگی، انجام شده به نفع این روش درمانی است. طب سوزنی الگوی انرژی بدن، به‌نام «چی»، را مدیریت، و عملکرد داخلی بدن را تنظیم، و کارایی اندام‌های بدن را پایدارتر و متعادل‌تر می‌کند.
درمان کایروپراکتیک
در این درمان خانگی پزشک نیز باید حضور داشته باشد، اما بااین‌حال، این درمان جایگاهی میان درمان‌های جایگزین و تضاددرمانی دارد. متخصص کایروپراکتیک مفصل‌ها و عضلات و استخوان‌ها را از استرس رها می‌کند و باعث می‌شود بدن به وضعیتی متعادل و بی‌درد وارد شود. در این روش، استرس درونی‌شده‌ی بدن نیز رها می‌شود و، در نتیجه، سندروم خستگی مزمن تاثیرگذاری کمتری بر ضعف کلی بدن پیدا می‌کند.
۰

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندیها

تازه های سایت