به گزارش شفقنا، مراه الجزیره در مطلبی به قلم «عامر الحسن» به مواضع جمال خاشقجی در قبال شیعیان اشاره کرد و همچنین نوشت: توییتهایی که خاشقجی در سالهای گذشته در توییتر منتشر کرده، از رویکرد و مواضع وی در قبال شیعیان پرده برمی دارد؛ او از سال ۲۰۱۱میلادی در عقیده دینی شیعیان تشکیک کرد و تلاش کرد اتهامات بی اساسی را به شیخ نمر باقر النمر نسبت دهد. او در این باره درتوییتی نوشته بود: «ایمان به ولی فقیه و تبلیغ برای آن درواقع دست برداشتن از اطاعت و دعوت برای سرنگونی نظام حکومتی است. او یک مرجع دینی نیست که در مورد روزه و نماز فتوا صادر کند بلکه یک مرجع سیاسی است». خاشقجی که یکی از ارکان رژیم آل سعود بود، به شیخ نمر و جنبش مسالمت آمیز مردمی که در سال ۲۰۱۱ میلادی در قطیف شعله ور شده بود، حمله کرد و در توییترش علیه شیخ نمر وشیعیان قطیف مطالب تحریک آمیزی منتشر کرد.
بیشتر بخوانید: خاشقجی کیست و چرا ربوده شد؟
او در سال ۲۰۱۱ در یکی از توییت هایش نوشت: «اندکی پیش اخباری به من رسید. متاسفانه نمر النمر در حال اوج گرفتن است و سخنان آتشینی بر زبان آورده است. این حماقتی است که باید به خاطر وطن و به خاطر شیعیان به آن پایان داد».
پس از شهادت شیخ نمر النمر به دست رژیم سعودی، خاشقجی همچنین در تویترش نوشت: «مقاومت نمر النمر برای بازداشت، افراطی بودنش را تایید میکند. این اصلاح و یا مطالبه حقوق نیست بلکه خروج علیه مشروعیت دولت است».
طولی نکشید که خاشقجی خوشحالی خود نسبت به اعدام شیخ نمر را نیز ابراز کرد و نوشت: «دولت با قاطعیت به نمر النمر و طرح طایفه گرایانه و تجزیه طلبانه اش پایان داد، اما بین ما کسانی هستند که با ایجاد کمپین خیانت علیه براداران شیعه و درخواستهای احماقته برای تحریم آنها، در حال زنده کردن طرح او هستند». مواضع جمال خاشقجی تنها علیه شیعیان نبود و به دنبال ضربه زدن به شیعیان مطرح نمیشد؛ او حتی از سیاستهای خارجی مقامات سعودی نیز به شکل قابل ملاحظهای حمایت میکرد. خاشقجی حتی اقدامات گروه تررویستی داعش در سوریه و عراق از قبیل: قتل وحشیانه و سر بریدنها را که گروههای تکفیری دنبال میکردند، تایید میکرد و مدعی میشد که بریدن سرها بهترین وسیله برای پاسخ است. او در توییتی چنین آورده است: «دونالد ترامپ هرگز میدانی بهتر از سوریه برای شکست ایران پیدا نخواهد کرد، آنجا مردمی هستند که از ایران نفرت دارند و انقلابیونی آماده نبرد با شبه نظامیان آنها هستند. علاوه بر این حضور آنها در سوریه غیر اخلاقی و بدون حمایت بین المللی است. هیچ کس برای بمباران شبه نظامیان ایران در سوریه نخواهد گریست». خاشقجی که حتی تا همین اواخر یکی از
مهمترین حامیان سیاستهای رژیم سعودی به شمار میرفت و رکن اجرایی و عنصری اطلاعاتی برای خدمت خالصانه به رژیم سعودی به شمار میرود، تنها پس از بازداشت نزدیکانش از سوی محمد بن سلمان علیه وی مطالبی را منتشر کرد و مخالفت وی تنها با بن سلمان بود. خاشقجی که اوایل هه هشتاد قرن گذشته در کنار مبارزان عرب در افغانستان میجنگید، در سلسله توییتهایی درباره گروه تروریستی داعش، میزان حمایت از وحشیانه گریها و خونریزیها علی دشمنان رژیم سعودی در منطقه را نیز فاش کرد، زیرا بعضا با انتشار مطالبی تحریک آمیز از مواضع و صحنههای مربوط به سر بریدنهای گروهای حامی ریاض استقبال میکرد. «بریدن سر سربازان نظام از سوی داعش و به تصویر کشیدن آنها و دادن آنها به رسانهها پس از حمله تیپ ۱۷ وحشیانه است، اما نوعی تاکتیک نظامی روانی موثر است. این گروه میداند چکار میکند» «داعش یک جنبش سیاسی دینی خشمگین است و هنگامی که دفاع سیاسی صلح آمیز را حذف کنیم، جایگزین میشود»
دیدگاه تان را بنویسید