افزایش جمعیت بی‌خانمان‌های شاغل در هنگ کنگ

کد خبر: 860083

بررسی‌های جدید نشان می‌دهد در پنج سال اخیر تعداد افرادی که در هنگ کنگ شب را در فروشگاه‌های ۲۴ ساعته سپری می‌کنند، افزایش شش برابری داشته است.

به گزارش ایسنا، مطالعه صورت گرفته توسط یک موسسه بین المللی غیرانتفاعی (JCI) نشان می‌دهد تعداد افرادی که در هنگ کنگ در ماه‌های ژوئن و ژوئیه سال جاری میلادی (۲۰۱۸) شب را در رستوران‌های ۲۴ ساعته نظیر مک دونالد خوابیده‌اند، ۳۳۴ نفر بوده و این آمار در مقایسه با سال ۲۰۱۳ که تعداد این افراد تنها ۵۷ نفر بوده افزایش قابل توجهی داشته است.

کارشناسانی که از ۱۱۰ فروشگاه ۲۴ ساعته مک دونالد در هنگ کنگ بازدید کرده‌اند، متوجه شده‌اند همه افرادی که شب را در این فروشگاه سر می‌کنند، بی‌خانمان نیستند و بیش از ۷۰ درصد از آنها مکان‌های دیگری برای خواب از جمله سرپناه‌های عمومی یا واحدهای مسکونی داشته و همچنین بیشتر این افراد شغل‌های تمام وقت یا پاره‌وقت دارند.

سوالی که مطرح می‌شود این است که چرا این افراد با وجود داشتن سرپناه شب را در این رستوران‌ها سر می‌کنند؟ یکی از دلایل اصلی این است که بسیاری از این افراد با چالش‌های اجتماعی و اقتصادی مختلفی مانند اجاره‌ها و قبض‌های برق بالا مواجه‌اند و به همین دلیل ترجیح می‌دهند شب را در مکانی سر کنند که اینترنت رایگان، غذای ارزان و سرویس‌های بهداشتی و حمام رایگان داشته باشد. هنگ کنگ یکی از گران‌ترین بازارهای مسکن را در سراسر جهان دارد.

همچنین یکی از عوامل دیگر را می‌توان درگیری‌ها و مشکلات خانوادگی یا شخصی دانست. چرا که بسیاری از این افراد به دلیل مشکلاتی که در خانه و با خانواده خود دارند ترجیح می دهند در این رستوران‌ها زندگی کنند. برخی نیز هیچ مشکلی در خانه ندارند اما از تنهایی به این فضاها پناه می‌برند تا در کنار مردم باشند.

یک کارشناس در این ارتباط می گوید این امر نشان می‌دهد که مردم هنگ کنگ نه تنها از لحاظ مالی بلکه از لحاظ روحی نیز دچار فقر بوده و با مشکلات زیادی دست و پنجه نرم می‌کنند.

به گزارش سی ان ان، موسسه ای که این مطالعه را انجام داده به دولت هنگ کنگ اقدامات متعددی را پیشنهاد داده است که از آن جمله می‌توان به فراهم آوردن صنایع بیشتر برای سازمان‌های رفاه شخصی و کارگران اجتماعی، به روز رسانی آمار افرادی که شب را بیرون از خانه به سر می‌کنند به منظور ردیابی این روند در آینده و مهم‌تر از همه تغییر در نگرش‌های اجتماعی اشاره کرد. چرا که بسیاری از این افراد مسکن و شغل دارند. به طور کلی نیاز به مراقبت‌های اجتماعی شهروندان از یکدیگر و اهمیت دادن به این معضل در هنگ کنگ بسیار احساس می‌شود.

انتهای پیام

۰

دیدگاه تان را بنویسید

 

اخبار مرتبط سایر رسانه ها

    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت فردانیوز هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد

    نیازمندیها

    تازه های سایت

    سایر رسانه ها

      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت فردانیوز هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد