تلاش غربیها برای اثرگذاری در انتخابات
تجربه حوادث تلخ بعد از انتخابات دهم رياست جمهوري و تلاش دشمنان براي حمايت از فتنه با بهرهگيري از همه ظرفيتهاي موجود، نشان داد كه اين عرصه چقدر براي دستيابي آنها به اهدافشان در مقابله با نظام اسلامي اهميت دارد. در اين زمينه ميتوان به نگرانيهاي اخير آنها از روند رقابتهاي آستانه انتخابات دوازدهم رياست جمهوري اشاره كرد.
يكي از عرصههايي كه تلاش براي اين نفوذ و اثرگذاري را بيشتر ميكند، انتخابات و به ويژه انتخابات رياست جمهوري است. تجربه حوادث تلخ بعد از انتخابات دهم رياست جمهوري و تلاش دشمنان براي حمايت از فتنه با بهرهگيري از همه ظرفيتهاي موجود، نشان داد كه اين عرصه چقدر براي دستيابي آنها به اهدافشان در مقابله با نظام اسلامي اهميت دارد. در اين زمينه ميتوان به نگرانيهاي اخير آنها از روند رقابتهاي آستانه انتخابات دوازدهم رياست جمهوري اشاره كرد.
تنها پيامد چنين اقداماتي تقويت تندروها در تهران خواهد بود، روندي كه پيشتر نيز (با مواضع خصمانه ترامپ) آغاز شده و به تضعيف ميانهروها از جمله «حسن روحاني» رئيسجمهور و «محمدجواد ظريف» وزير خارجه منجر شده و اين در حالي است كه تنها كمتر از سه ماه به انتخابات رياست جمهوري در ايران باقي مانده است. همين خط در جلسه استماع كنگره امريكا كه در روز 12 فوريه (24 بهمنماه) برگزار شده بود مورد تأكيد قرار ميگيرد و به كنگره توصيه ميشود كه با بهرهگيري از اختلافات دروني حكومت ايران خط تقويت اصلاحطلبان مورد توجه قرار گيرد. موضع برخي از سران اروپايي نيز در اين عرصه صراحت بيشتري دارد. سخنگوي وزارت خارجه فرانسه، قبل از سفر وزير خارجه اين كشور به ايران صراحتاً نگراني اروپا را از بياثر بودن برجام در زندگي مردم ايران اعلام و تأكيد ميكند كه در اين سفر هدف مذكور دنبال ميشود. ناكامي دشمنان در مواجهه با نظام اسلامي در عرصههاي نظامي و امنيتي، توجه آنها را بر نفوذ در عرصههاي جنگ نرم معطوف كرده و آنها تلاش دارند شكستهاي خود را در اين عرصه متمركز كنند كه در اين ميان انتخاباتها يكي از مياديني است كه متأسفانه قدرت مانور آنها به دليل وجود شبكههاي ماهوارهاي، مجازي و البته زمينههاي داخلي گسترده است كه مصداق روشن آن را ميتوان حوادث قبل، حين و پس از انتخابات رياست جمهوري دهم يا تأثير شبكههاي رسانهاي آنها در انتخابات سال 92 و 94 مجلس دانست. اين امر سبب شده است كه بند 6 سياستهاي كلي انتخاباتي كه مهرماه امسال پس از مشورت با مجمع تشخيص مصلحت نظام از سوي مقام معظم رهبري ابلاغ شد، به اين موضوع اختصاص يافته و انتظار اين بود كه دستگاههاي ذيربط قوانين و دستورالعملهاي لازم را براي جلوگيري از دخالتها و حمايتهاي مالي و تبليغي بيگانگان براي اثرگذاري در انتخابات را تدوين و ابلاغ كنند كه متأسفانه تاكنون اقدامي صورت نگرفته است.
در شرايط خلأ قوانين و مقررات لازم و اهتمام نداشتن دستگاههاي ذيربط در رصد و كنترل شبكههاي مسئول، تمركز رسانههاي جبهه انقلاب بر اقدامات ايجابي و روشنگرانه ميتواند نقش كنترلكنندهاي در اين عرصه داشته باشد.
دیدگاه تان را بنویسید