توصیه‌های غذایی برای گرم مزاج‌ها در رمضان

کد خبر: 422930

یک کارشناس طب سنتی توصیه‌های غذایی برای صاحبان مزاج‌های گرم و خشک در ماه رمضان را تشریح کرد.

تسنیم: طب سنتی توصیه‌های غذایی و رفتاری برای مزاج‌های گوناگون در ماه مبارک رمضان کرده است که رعایت آن می‌تواند برای افراد مفید باشد.

رمضان صاحبان مزاج‌های گرم و خشک

ابتدا باید صاحبان مزاج های گرم و خشک را بشناسیم:

-صاحبان این مزاج اغلب لاغر اندام با استخوان‌های کشیده و محکم هستند.

-صاحبان مزاج گرم و خشک به مزاج‌های تند و عصبی مشهورند و بسیار عجول‌ و شتابزده عمل می‌کنند.

-خوابشان اندک و وزنشان زیاد تغییر نمی‌کند.

-نبضشان تند می‌زند و گرمای بدنشان بالاست.

-دارای پوست خشک و رگ‌های برآمده هستند.

سید جواد علوی کارشناس طب سنتی عنوان کرد: این افراد در ماه رمضان سعی کنند, از مصرف برخی غذاها و برخی رفتارها دوری کنند تا از ماه رمضان بهره ببرند.

-از مصرف غذاهای خشک و تنقلاتی مانند گردو, بادام, سنجد, فندق, ته دیگ برنج, سرخ کردنی‌ها, پفک, چیپس, انواع بیسکوئیت, شکلات, شیرینی‌های قنادی در ماه رمضان پرهیز کنند.

-مصرف شیر البته بهتر است که محلی باشد برای صاحبان این مزاج مفید است.

-مصرف غذاهای لعاب دار و شورباها برای این افراد مناسب است.

-از مصرف غذاهای نفاخ نیز باید پرهیز کنند و برای آنها را با مصلحات مصرف کنند؛ مثلاً عدس را با پودر آویشن و باقلا را با گلپر مصرف کنند یا کمی زیره با غذا مصرف کنند البته باید بدانند چون مزاجشان گرم و خشک است از ادویه‌ها در صورت لزوم باید استفاده کنند چرا که مزاج ادویه‌هایی مانند دارچین, زیره, زنجفیل خود گرم و خشک است و موجب افزایش گرمی و خشکی این افراد می‌شود.

-برای بهره مندی از حبوبات و رفع نفخ بهتر است حبوبات را حدود 30 دقیقه بپزند و آب آن را دور بریزند و دوباره آب ریخته و بگذارند تا خوب بپزد این کار موجب رفع نفخ و باد حبوبات می‌شود.

-صاحبان مزاج‌های گرم و خشک بهتر است از قرار گرفتن در محیط‌هایی که موجب عصبانیت و خشم آنها می‌شود پرهیز کنند چرا که خشم و عصبانیت موجب افزایش گرمی و خشکی آنها می‌شود و به بدنشان آسیب وارد می‌شود.

۰

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندیها

تازه های سایت