اجبار مغازه‌ها به فروش الکل و سیگار/ سرپیچی از دستور، پیگرد قانونی دارد +تصاویر

کد خبر: 415724

مقامات چینی اخیرا به مغازه‌داران و رستوران‌های مسلمان در دهکده‌ای در سین‌کیانگ دستور داده‌اند که الکل و سیگار فروخته و آن‌ها را در معرض دید قرار دهند. چینی‌ها این اقدام را جهت تضعیف اسلام در میان ساکنین این منطقه انجام داده‌اند. به گزارش رادیو آسیای آزاد، مکان‌هایی که از این قانون سرپیچی کنند، تهدید به بستن شده و مالکان آنان نیز تحت پیگرد قانونی قرار می‌گیرند.

اجبار مغازه‌ها به فروش الکل و سیگار/ سرپیچی از دستور، پیگرد قانونی دارد +تصاویر
سرویس بین الملل فردا:

به گزارش واشنگتن پست، مقامات چینی اخیرا به مغازه‌داران و رستوران‌های مسلمان در دهکده‌ای در سین‌کیانگ دستور داده‌اند که الکل و سیگار فروخته و آن‌ها را در معرض دید قرار دهند. چینی‌ها این اقدام را جهت تضعیف اسلام در میان ساکنین این منطقه انجام داده‌اند. به گزارش رادیو آسیای آزاد، مکان‌هایی که از این قانون سرپیچی کنند، تهدید به بستن شده و مالکان آنان نیز تحت پیگرد قانونی قرار می‌گیرند.

چین در مواجهه با نارضایتی گسترده در پاسخ به قانون‌های ظالمانه این کشور در استان سین‌کیانگ و درگیری‌ها در ۲ سال اخیر، کمپینی برای تضعیف اسلام در ناحیه غربی این کشور به راه انداخت است. کارکنان دولت و کودکان، از رفتن به مسجد و روزه گرفتن در ماه رمضان منع شده‌اند. در بسیاری از مکان‌ها، پوشیه زدن برای زنان ممنوع شده و ریش بلند برای مردان تایید نمی‌شود. در دهکده آکتاش در سین‌کیانگ جنوبی عادل سلیمان، مقام حزب کمونیست به این رادیو گفت، بسیاری از مغازه‌داران به دلیل دید مردم، سیگار و الکل نمی‌فروشند زیرا بسیاری از ساکنین تصمیم به عدم مصرف این دو کالا گرفته‌اند. برخی از رهبران مسلمان در این منطقه سیگارکشیدن را حرام اعلام کرده‌اند.

سلیمان گفت، مقامات در سین‌کیانگ می‌پندارند کسانی که سیگار نمی‌کشند به گروه‌های تندرو مذهبی گرویده‌اند. آن‌ها دستور داده‌اند تا با احساسات مذهبی‌ای که بی‌ثباتی ایجاد می‌کند برخورد شود. این یک کمپین برای تضعیف دین در این منطقه است. به گزارش رادیو آسیای آزاد، دهکده آکتاش یکی از مناطق اصلی درگیری بین نیروهای امنیتی چین و ایغورها در این منطقه است. به گفته مقامات چین، گروه‌های نظامی اویغورها در خارج از کشور، توسط اینترنت مسلمانان این کشور را به جهاد دعوت می‌کنند. منتقدان می‌گویند ظلم دیرینه علیه اویغورها در این منطقه و احساسات ملی‌گرایانه باعث گرایش این مردم به اسلام شده و تنها اندکی از ساکنین، تندرو شد‌ه‌اند. آن‌ها هشدار دادند اقدامات دولت ضد عقاید این گروه نتیجه عکس خواهد داشت. جیمز لیبولد، متخصص سیاست‌های نژادی چین در دانشگاه لا تروب در ملبورن می‌گوید، مقامات چین معمولا در مقابله با تندروی ناموفق بوده و جامعه اویغورها را از خود دور کرده است. با این کار آن‌ها احساس زیادی بودن در جامعه می‌کنند. سلیمان گفت: حدود ۶۰ مغازه و رستوران دستور دولتی را اجرا کرده‌اند و اعتراضی گزارش نشده است.

منبع
۰

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندیها

تازه های سایت