پروژه‌های شناور آینده/تصاویر

کد خبر: 408607

تصاویری از مهم‌ترین پروژه‌های شناور آینده را در ادامه خبر مشاهده می‌کنید.

پروژه‌های شناور آینده/تصاویر
فارس: قایق‌های جدید، هتل‌های جدید شناور، جزیره‌های مصنوعی جدید برای جذب مشتریان بیشتر در آینده توسط معماران جهان طراحی شده‌اند که مهم‌ترین آنها را در ادامه خبر مشاهده می‌کنید. فیزالیا: پروژه‌ای که توسط معمار فرانسوی «ونسان کالبو» طراحی شده است.
«کوآدروفویل» توسط یک شرکت اسلوونیایی ساخته شده است؛ این وسیله نقلیه چیزی بین قایق و جت اسکی است و به طور کامل الکتریکی و سازگار با محیط زیست است؛ ساکت و آرام در امواج دریا یا رودخانه حرکت می‌کند؛ سرعت آن 40 کیلومتر در ساعت است.
«کریستال» هتلی به شکل دانه برف با 86 اتاق است، سقف آن کاملاً شفاف و شیشه‌ای است، مهمانان هتل می‌توانند با قایق به هتل بروند. قطر این هتل 120 متر است، توسط طراحان هلندی توسعه داده شده و برای اواخر سال 2016 برنامه ریزی شده است.
«آرک هتل» که به شکل یک نیمکره است و توسط معماران روس با الهام از کشتی نوح طراحی شده است؛ این هتل دارای پنل‌های خورشیدی و سیستم بازیابی آب باران است. مساحت این هتل 4500 مترمربع است.
«کوآنتوم سیز» بزرگ‌ترین مجموعه ورزشی برروی آب است که در اواخر سال 2014 افتتاح شد؛ دارای آبگرم، مرکز تناسب اندام و غیره است.
این کشتی دارای زمین بسکتبال و حتی یک مدرسه سیرک است. مسافران می‌توانند 300 متر بالای سطح دریا امواج را تماشا کنند. این کشتی گنجایش 4180 مسافر را دارد و اتاق‌هایی برای استراحت تک نفره یا خانوادگی دارد.
این هتل با همکاری «دریدوکس وورد» و شرکت سوئیسی «بیگ اینوست کانسولت» برای دبی طراحی شده است. نیمی از گردشگران می‌توانند در طبقه فوقانی قدم زده و منظره دریا را مشاهده کنند و نیمی دیگر از گردشگران می‌توانند در اتاق‌ها استراحت کنند. این هتل دارای 21 اتاق در زیر سطح دریا است.
قسمتی از این هتل هفت متر بالاتر از دریا به حالت تعلیق قرار گرفته است که شامل رستوران، استخر باغ‌های گرمسیری و قسمتی برای قرارگرفتن هلی کوپتر در نظر گرفته شده است. «سی مور پاول» شرکت معماری لندن پروژه «ایرکروز» را توسعه داده است؛ این ساخت و ساز بین آسمان و دریا قرار گرفته است. این هتل 265 متر ارتفاع و ظرفیت 100 مسافر دارد؛ توسط انرژی خورشیدی و مخازن هیدروژن قادر به حرکت است، سرعت این هتل از 100 تا 150 کیلومتر خواهد بود.
«ونسان کالبو» معمار جوان فرانسوی شهری شناور به شکل یک نیلوفر غول پیکر طراحی کرده است که گنجایش 50 هزار نفر دارد، این شهر شناور دارای پوشش گیاهی است و توسط باد، خورشید، آب و زیست توده (یکی از منابع عمده در میان انواع منابع انرژی های نو) انرژی کسب می‌کند.
۰

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندیها

قرص لاغری پلاتین

تازه های سایت