5 نکته تغذیه برای مقابله با سرما

کد خبر: 382808

خوراکی‌هایی با القاب سم زدا وجود دارند که می‌توانند وضعیت سلامتی را بهبود بخشند. برای مثال چکاندن چندین قطره لیمو ترش در آب و مصرف صبحگاه آن می‌تواند به سم زدایی بدن پرداخته یا مصرف شب هنگام آب آناناس نیز می‌تواند همین خاصیت را داشته باشد.

باشگاه خبرنگاران: هوا به مرور سردتر شده است و الان در اوج سرمای پاییزی هستیم. این روزها همه لباس های گرم را از چمدان ها خارج کرده ایم و استفاده می کنیم اما برای فصل سرما لباس گرم لازم نیست و باید در تغذیه نیز تجدید نظری انجام شود. بهترین خوراکی هایی که می توانید در فصل سرما استفاده کنید را ما در ادامه برای شما آماده کرده ایم.
از سم زداها غافل نشوید خوراکی‌هایی با القاب سم زدا وجود دارند که می‌توانند وضعیت سلامتی را بهبود بخشند. برای مثال چکاندن چندین قطره لیمو ترش در آب و مصرف صبحگاه آن می‌تواند به سم زدایی بدن پرداخته یا مصرف شب هنگام آب آناناس نیز می‌تواند همین خاصیت را داشته باشد. منیزیم بهترین دشمن برای خستگی بدن اگر احساس خستگی و افسردگی مفرط می‌کنید به مصرف منیزیم بپردازید زیرا خوراکی‌های حاوی منیزیم می‌توانند علیه افسردگی و خستگی بتازند. بهترین مواد غذایی که سرشار از منیزیم هستند عبارتند از سبزی‌هایی مانند اسفناج، گوجه فرنگی، مغز بادام، فندق، تخمه کدو، موز، انجیر خشک، غلات سبوس دار و البته مکمل‌های دارویی نیز می‌توانند مفید باشند. پروتئین دوست بدن شما در زمستان مصرف پروتئین می‌تواند شما را از حالت افسردگی و خواب آلودگی در فصل زمستان دور نگه دارد پس در وعده صبحانه خود خوراکی‌هایی که دارای مقادیر قابل توجهی از پروتئین هستند را بگنجانید. از میان خوراکی‌های حاوی پروتئین می‌توان به مواردی مانند آجیل‌ها، دانه‌های روغنی، تخم مرغ و پنیر اشاره کرد. آب بنوشید تا در امان باشید در زمستان باید آب بیشتری به نسبت تابستان در اختیار بدن قرار بگیرد گرچه کمتر این نیاز را در فصل زمستان احساس می‌کنیم. نوشیدن حداقل 5/1 لیتر آب در زمستان توصیه می‌شود. غذاهای چرب را غلاف کنید اگر در منطقه سیبری و هوای فوق العاده سرد زندگی می‌کنید تنها به مصرف غذاهای پر چرب روی بیاورید اما در غیر این صورت از مصرف غذاهای خیلی چرب در زمستان بپرهیزید زیرا مصرف غذاهای چرب هیچ تاثیری در گرم شدن بیشتر شما ندارد. نه غذاهای چرب و نه غذاهای شیرین. علاوه بر این، مصرف غذاهای چرب می‌تواند تاثیر منفی بر کبد داشته باشد و به بیماری‌های کبدی منجر شود.
۰

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندیها

تازه های سایت