خواننده رپ انگلیسی جلاد داعش شد / "داعش" به دغدغه سرویسهای جاسوسی غرب بدل شده است+ تصاویر
متخصصین صدا میگویند بزرگترین سرنخ برای تشخیص هویت این فرد استفاده از صدای وی است. قاتل فولی احتمالا شخصی با سن کمتر از سی سال و ساکن جنوب لندن میباشد و یا اینکه سالها در انگلستان تحصیل کرده است.
سرویس سیاسی «فردا» : شبکه "سی ان ان " از تلاش متخصصان برای تشخیص هویت عامل قتل "جیمز فولی" در عراق خبر داد. این گزارش با اشاره به پوشیده بودن کامل صورت و بدن قاتل فولی مینویسد: محققان تلاش میکنند تا با استفاده از حرکات بدن قاتل جیمز فولی و قسمتهایی از دست و صورت وی که از پوشش سیاه رنگ بیرون است هویت این فرد را شناسایی کنند.
متخصصین صدا میگویند بزرگترین سرنخ برای تشخیص هویت این فرد استفاده از صدای وی است. قاتل فولی احتمالا شخصی با سن کمتر از سی سال و ساکن جنوب لندن میباشد و یا اینکه سالها در انگلستان تحصیل کرده است. محققان تلاش میکنند تا با استفاده از بانکهای صوتی سازمانهای اطلاعاتی اروپایی هویت قاتل جیمز فولی را شناسایی کنند. گروه تکفیری داعش چندی پیش " عبدالماجد عبدالباری" خواننده 23 ساله انگلیسی را عامل قاتل خبرنگار آمریکایی معرفی کرده بود.
تعداد بسیار زیاد اتباع اروپایی که در طول سه سال گذشته جذب گروههای تروریستی در سوریه و اخیرا در عراق شده اند نگرانی سرویسهای اطلاعاتی این کشورها را به دنبال داشته است. بسیاری از تحلیلگران معتقدند بازگشت این افراد به اروپا یک تهدید بالقوه را برای این قاره فراهم میکند.
چندی پیش پلیس فرانسه از بازداشت یک جوان مسلح که مدت یک سال در سوریه بوده است خبر داد همچنین مسئول ضدتروریسم اتحادیه اروپا نسبت به احتمال تکرار حملات تروریستی، مشابه حمله اخیر در بلژیک که موجب کشته شدن چهار نفر در این کشور شد، هشدار داد .
جوانان اروپایی که بسیاری از آنها دارای رنج سنی پانزده تا بیست و پنج سال هستند بعد از بازگشت از سوریه به همکاری با سازمانهای تروریستی در اروپا مشغول می شوند.
تلاش سازمانهای اطلاعاتی برای یافتن قاتل "جیمز فولی" به منظور پیگیری سرنخهایی از سازمان دهندگان گروههای تروریستی در اروپا انجام میشود. هرچند سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا شمار تروریستهای اروپایی که به خاک سوریه و عراق ترددد دارند را حدود دوازده هزار نفر اعلام کرده است اما آمارهای غیر رسمی از چند برابری رقم حضور این افراد در خاک این دو کشور حکایت دارد.
به نظر میرسد حضور تروریستها در خاورمیانه که تهدیدات جدی را برای بازار انرژی خصوصا بعد از نزدیک شدن گروهک تروریستی داعش به مناطق نفت خیز شمال عراق در پی داشته است در صورت موفقیت همکاریهای بینالمللی برای سرکوب این گروهها به یک مشکل جدی در خاک کشورهای حامی تروریستها تبدیل خواهد شد.
اظهارات چند روز گذشته دیوید کامرون نخست وزیر انگلیس درخصوص آمادگی برای همکاری با تهران برای مقابله با گروههای تروریستی و همچنین اقدامات کاخ سفید برای تعامل با ایران بهمنظور عقب راندن داعش از مناطق شمالی عراق نشان از عمق نگرانیها از بازگشت این تروریستها به اروپاست و این کشورها در صدد هستند تا موضوع این گروه ها را در خاک سوریه و عراق حل و فصل کنند.
تحولات سریع در منطقه خاورمیانه و هشدارهای مکرر مقامات کشورمان از آغاز بحران در سوریه امروز بسیار بیشتر از گذشته توسط کشورهای اروپایی درک شده است. به نظر میرسد تودهای از مجرمان با عقاید افراطی که با اهداف خاص در منطقه سازماندهی شدند کم و بیش به یک بحران بین المللی تبدیل شده اند.
جالب آنجاست که حتی عربستان سعودی با تفکرات تندروی وهابیت از حضور این گروه ها در خاک خود بشدت واهمه دارد تا جایی که در چند هفته گذشته مقامات ریاض تلاش کردند تا خود را حامی ایران برای مقابله به تروریست ها معرفی کنند.
هر چند بسیاری از کشورهای غربی و عربی قصد دارند تا ایران را در مواجه مستقیم با گروههایی چون داعش در عراق و النصره در سوریه قرار دهند اما تدبیر مقامات تهران تاکنون مانع به نتیجه رسیدن این سیاست شده است تا جایی که برخی کشورهای اروپایی و عربی برای مقابله مستقیم با تروریستها در عراق خود به تکاپو افتادهاند.
دیدگاه تان را بنویسید