بشار اسد؛ ناخدای کشتی سوریه نوین/ مردی که بر سلفی‌ها و غرب‌گرایان غلبه کرد

کد خبر: 354903

این حضور البته قابل پیش‌بینی بود و نشان داد که اکثریت ملت سوریه برخلاف القای رسانه‌های غرب که تلاش داشتند مردم را مخالف نظام این کشور نشان دهند، مردم به این نظام همچنان وفادار و حامی آنند و به کشور و میهن خود عشق می‌ورزند.

بشار اسد؛ ناخدای کشتی سوریه نوین/ مردی که بر سلفی‌ها و غرب‌گرایان غلبه کرد
سرویس بین الملل «فردا»: بشار اسد در انتخابات ریاست جمهوری 13 خرداد گذشته با کسب 10319723 رأی، برابر با 88.7 درصد از کل آرا که معادل 11634412(معادل73.42 درصد) برای یک دوره هفت ساله از سوی مردم سوریه انتخاب شد.

بشار اسد، رئیس جمهور سوریه، که برای سومین دوره ریاست جمهوری خود نامزد شده بود با «ماهر عبدالحافظ حجار»، نماینده حلب در پارلمان، و نیز «حسن عبدالله النوری»، قانون‌گذار پارلمان از دمشق، رقابت کرد.

نگاهی گذرا به انتخابات ریاست جمهوری و چگونگی انتخاب مجدد بشار اسد

دادگاه عالی قانون اساسی سوریه در نهایت پس از بررسی مدارک و سوابق 24 فردی که نامزد ریاست جمهوری شده بودند، صلاحیت سه نفر به‌نامهای بشار اسد، حسان عبدالله النوری و ماهر حجار را تأیید کرد.

درخواست برای نامزدی پست ریاست جمهوری مشروط به آن بود که فرد خواهان نامزدی حمایت کتبی حداقل 35 عضو مجلس الشعب را به دست آورد و هر عضو مجلس الشعب تنها می‌توانند از یک نامزد حمایت کنند.

نامزد ریاست جمهوری سوریه باید در ابتدای سالی که انتخابات برگزار می‌شود، چهل سال تمام داشته باشد. ملیت نامزد باید سوری از پدر و مادر سوری و برخوردار از حقوق مدنی و سیاسی باشد و به‌خاطر ارتکاب جرم محکوم نشده باشد، همسر غیرسوری نداشته باشد و هنگام ارائه نامزدی حداقل 10 سال مقیم سوریه باشد و تابعیت کشور دیگری غیر از سوریه را نداشته باشد و همچنین از حق انتخاب محروم نباشد.

تعداد مراکز انتخاباتی 9 هزار و 601 مرکز و تعداد صندوق‌های اخذ رأی هم 11 هزار و 776 صندوق در تمام استان‌ها اعلام شده بود، البته استان الرقه به‌دلیل حضور تروریست‌های تکفیری داعش شرایط خاصی داشت و مردم این استان می‌توانستند برای دادن رأی به استان‌های همجوار بروند.

وزارت کشور سوریه تعداد شهروندان واجد شرایط رأی دادن را 15 میلیون و 845 هزار و 575 نفر در داخل و خارج سوریه اعلام کرده بود. نکته جالب اینکه شماری از سوری‌های مقیم کشورهای خارج از جمله آمریکا، بلژیک و دیگر کشورها پس از آنکه به‌سبب کارشکنی و فشارهای حامیان تروریست‌ها نتوانستند در این کشورها، در روز برگزاری انتخابات برای سوری‌های مقیم خارج شرکت کنند، وارد دمشق شده بودند تا در تعیین سرنوشت کشورشان مشارکت کنند.

همچنین هیئت‌های پارلمانی از جمهوری اسلامی ایران، روسیه، برزیل، کره شمالی و کشورهای دیگر دوست سوریه برای نظارت بر روند انتخابات بنا به دعوت مقامات سوری به دمشق عزیمت کرده بودند.

با اعلام فهرست نهایی نامزدهای واجد شرایط شرکت در انتخابات ریاست جمهوری از سوی دادگاه عالی قانون اساسی شامل بشار اسد، ماهر عبدالحفیظ و حسان عبدالله النوری، سوری‌ها در برابر یک رویداد تاریخی قرار گرفتند که آینده کشورشان را به‌ویژه پس از تجاوز وحشیانه و جنگ ظالمانه‌ای که قدرت‌های شرور و طغیانگر از طریق باندهای تروریستی جنایتکار مورد حمایت منطقه‌ای و بین المللی با هدف نابودی سوریه و لغو نقش محوری‌اش در مسائل منطقه و جهان به راه انداخته‌اند، مشخص می شد.

تحلیلگران و ناظران سیاسی معتقد بودند که انتخابات ریاست جمهوری سوریه یک رخداد تاریخی در لحظه‌ای تاریخی به شمار می‌رود.

برگزاری این انتخابات در حالی بود که سوریه همچنان در معرض جنگ ظالمانه‌ای قرار دارد که بیش از سه سال است تروریست‌های مزدور بیگانه به راه انداخته‌اند و از سوی دیگر حامیان تروریست‌ها برای به شکست کشاندن رویداد بزرگ انتخابات از طریق تردیدافکنی درباره قانونی بودن انتخابات تلاش می‌ کردندو متأسفانه تردیدافکنی درباره انتخابات سوریه از سوی کسانی صورت می گرفت که برخی از آنها همچون قطر، عربستان و امارات هرگز معنای دموکراسی را درک نمی‌کنند و برخی نیز مانند آمریکا و فرانسه که دموکراسی را به‌عنوان شعار و بهانه‌ای برای تجاوز به ملتها و کشورها قرار داده‌اند.

سه‌شنبه سوم ژوئن (13 خرداد) روز سرنوشت سازی برای مردم سوریه بود، روزی که پس از گذشت سه سال و اندی از بحران تحمیل شده از سوی غربی‌ها و متحدانشان بر آنها از طریق سرازیر کردن خطرناک‌ترین تروریست‌های روزگار که مرتکب وحشیانه‌ترین جنایات و کشتار در این کشور با تمدن کهن می‌شوند، سوری‌ها با وجود حمایت‌های گسترده محور ضدسوری از برهم زنندگان امنیت و ثبات کشورشان و تهدیدهای آنها، حضور گسترده پای صندوق‌های رأی را کوبنده‌ترین پاسخ به تروریست‌ها و حامیانشان و بهترین راه برای طی کردن مسیر امیدبخش به‌سوی آینده‌ای روشن که بازگشت امنیت و ثبات و شکوفایی اقتصاد و بهبود وضع معیشتی است، دانسته بودند.

ساعت 7 صبح 13 خرداد به‌وقت محلی بنا به اعلام مسئولان برگزاری انتخابات ریاست جمهوری سوریه، درهای مراکز رأی‌گیری به‌روی مردم این کشور گشوده شد.

خیل عظیم سوری‌ها از آغازین ساعات رأی‌گیری پای صندوق‌های رأی حضور به هم رساندند و با این حضور همه محاسبات غرب و مخالفان سوریه را که دل به عدم مشارکت یا استقبال ضعیف مردم بسته بودند، به هم ریخت.

این حضور البته قابل پیش‌بینی بود و نشان داد که اکثریت ملت سوریه برخلاف القای رسانه‌های غرب که تلاش داشتند مردم را مخالف نظام این کشور نشان دهند، مردم به این نظام همچنان وفادار و حامی آنند و به کشور و میهن خود عشق می‌ورزند.

این انتخابات همچنین ثابت کرد که مخالفان این کشور منفور ملت هستند چرا که پیش از این ملت را ترغیب به عدم مشارکت در انتخابات کرده و از مردم این کشور خواسته بودند به‌نشانه اعتراض از خانه‌های خود بیرون نیایند.

این حضور همچنین دنیا را نیز غافلگیر کرد، کشورهای غربی و برخی از رژیم‌های مرتجع عربی با حمایت‌های مالی و تسلیحاتی خود جنگ ویرانگری را علیه سوریه ــ به این تصور که نظام سوری طی چند هفته سقوط خواهد کرد ــ به راه انداختند ولی با وجود اینکه بسیاری از مردم از شرایط سخت اقتصادی رنج می‌برند و بسیاری خانه و کاشانه خود را در جنگ از دست داده‌اند ولی با این حال به‌نشانه حمایت از حاکمیت سیاسی خود در انتخابات شرکت کردند و علی‌رغم نقدهایی که به نظام فعلی این کشور داشتند ولی حاکمیت کنونی را بر مخالفانی که در صدد اجرای پروژه‌های غرب در این کشور بودند ترجیح دادند.

پیام مردم سوریه برای حضور در انتخابات را می‌توان در این موارد خلاصه کرد: امنیت و آسایش آری ولی تروریسم و توطئه و کشتار نه.

پیام مردم سوریه نوین حمایت از حاکمیت ملی این کشور، حفظ وحدت ملی، برقراری امنیت و آسایش و رفع مشکلات اقتصادی و رفاه عمومی و در یک کلام نه به تروریسم و تروریست‌ها و توطئه‌گران و خیانت‌کاران به این کشور بود.

تقابل 12 کشور عربی با اراده ملت سوریه

دیپلمات‌های عرب و مخالفان سوری خارج‌نشین و وزارت خارجه سوریه اعلام کرده بودند که 12 کشور عربی اجازه برکناری انتخابات ریاست جمهوری سوریه را در خاک خود نداده‌اند، امارات آخرین کشور عربی بود که مانع اعمال حق سوری‌ها برای تعیین سرنوشت خود شد تا به باند کشورهای توطئه‌گر علیه سوریه بپیوندد.

عربستان، قطر، کویت و امارات چهار کشور از شش عضو شورای همکاری خلیج فارس بودند که اجازه برگزاری انتخابات ریاست جمهوری سوریه برای سوری‌های مقیم این کشورها را ندادند و فقط بحرین و عمان با برگزاری انتخابات موافقت کردند.

انتخابات ریاست جمهوری سوریه در کشورهای، تونس، لیبی و مصر هم برگزار نشد.

ترکیه، لبنان، اردن، عراق و مصر میزبان آوارگان سوری هستند. در فلسطین هم انتخابات ریاست جمهوری سوریه برگزار نشد، زیرا دولت سوریه این سرزمین را اشغال شده از سوی رژیم صهیونیستی می‌داند که آن را به رسمیت نمی‌شناسد و این رژیم را دشمن شماره یک خود می‌داند.

انتخابات ریاست جمهوری سوریه در کشورهای مغرب، جیبوتی، کومور و سومالی هم برگزار نشد.

انتخابات ریاست جمهوری سوریه برای سوری‌های مقیم خارج در 28 می (چهارشنبه هفتم خرداد) در کشورهایی که در برابر اعمال حق قانونی شهروندان سوری مانع‌تراشی نکردند، برگزار شد.

کارشکنی‌ها و ادعاهای بی‌اساس محور ضدسوری درباره انتخابات سوریه در حالی به اوج خود رسیده بود که این رویداد بر اساس قانون اساسی این کشور انجام می شد. انتخابات سه‌شنبه 13 خرداد به‌صورت رقابتی و با حضور چند نامزد برگزار شد و حالت چندحزبی به خود گرفته بود.

مهمترین دلیل مخالفت غربی‌ها و متحدانشان در منطقه که برخی از آنها کاملاً با واژگانی همچون دموکراسی و انتخابات بیگانه‌اند، با برگزاری انتخابات سوریه ، اعتراف آنها به محبوبیت بالای بشار اسد بین مردم سوریه و پیروزی قطعی وی در این رویداد به‌ویژه با توجه به کنار رفتن پرده‌های شک و تردید از مقابل دیدگاه ملت سوریه و آشکار شدن ماهیت اصلی و واقعی گروه‌هایی بود که مدعی حمایت از آنها هستند و بدترین و وحشیانه‌ترین جنایات را مرتکب می‌شوند.

غربی‌ها و متحدانشان با متهم کردن بشار اسد به اینکه مسئول ریخته شدن خون سوری‌هاست، تلاش کرده اند بر حمایت‌های گسترده خود از تروریست‌ها و نقش آشکار خود در ریخته شدن خون سوری‌ها و ادامه ناامنی و بی‌ثباتی و کشتار و ویرانی در سوریه سرپوش بگذارند.

در مجموع باید گفت که مردم سوریه در انتخابات 13 خرداد و با حضور گسترده خود رژیم های مرتجع حامیان گروههای تروریستی و غرب را مبهوت و شگفت زده کردند.

شعار انتخاباتی بشار اسد : "سوا"(با هم)

وی برای اولین بار در سال 2000 میلادی انتخاب شد و در سال 2007 برای بار دوم انتخاب شد. بشار اسد متولد 11 سپتامبر 1965 در دمشق است. مدرک چشم پزشکی خود را از دانشگاه دمشق گرفت در سال 1979 به حزب بعث عربی سوسیالیست پیوست. با خانم اسماء الاخرس در سال 2001 ازدواج کرد. بشار اسد سه فرزند به نام‌های حافظ، زین و کریم دارد.

رئیس جمهوری فعلی سوریه توانسته است به گواه غربی ها طی بیش از سه سالی که از بحران ناخواسته ای که حامیان گروههای تروریستی بر سوریه تحمیل کردند، تمامیت ارضی و استقلال سوریه را حفظ کرده و مانع تجزیه و فروپاشی آن شود.

سوریه در دوران ریاست جمهوری بشار اسد با فشارهای خارجی سنگینی به سبب حمایت از مقاومت لبنان و فلسطین و مواضع ضد آمریکایی ضد صهیونیستی خود قرار گرفت حتی کار به جایی رسید که کالین پاول وزیر دفاع اسبق آمریکا پس از اعلام سقوط بغداد و اشغال عراق از سوی آمریکا به صراحت سوریه را به حمله نظامی تهدید کرد تا سوریه را به تسلیم در برابر خواسته های کاخ سفید و امضای معاهده سازش با رژیم صهیونیستی و پایان دادن به حمایتهایش از مقاومت وادار کند.

حتی در مراحل بعدی، آمریکا و کشورهای غربی و متحدان عرب آنها تلاش کردند انگ ترور رفیق الحریری نخست وزیر اسبق لبنان را به بشار اسد بچسبانند تا فشارها را بر وی برای دست برداشتن از مواضع اصولی خود افزایش دهند، در ادامه سوریه تحت رهبری بشار اسد را در فهرست کشورهای حامی تروریسم به سبب حمایت از مقاومت قرار دادند و در نهایت، جنگ ظالمانه تمام عیاری را با سرازیر کردن تروریستهای خطرناک از گوشه گوشه جهان به راه انداختند، اما با وجود این همه فشار و تهدید و اتهام و در نهایت جنگ، سوریه همچنان به رهبری بشار اسد با تکیه بر شجاعت و درایت و دوراندیشی و حمایت مردمی از وی سربلند و ایستاده است و دشمنانش را حالتی از سرخوردگی و ناامیدی فرا گرفته است و تمام توطئه های دولت آمریکا و مزدورانش هم نقش بر آب شده است.

موفقیت های پیاپی ارتش سوریه در جبهه های نبرد و ادامه روند آشتی ملی

روند رو به افزایش آشتی ملی در سوریه که مهمترین آن اخیرا در حمص انجام شد، یکی از نتایج افزایش آگاهی مردمی در سوریه در خصوص حقیقت آنچه در کشورشان می گذرد و بر ملا شدن ماهیت واقعی گروههای مسلح و حتی آنهایی که خود را اپوزیسیون می نامند و جنایات هولناکی که تروریستهای مورد حمایت مدعیان دفاع از مردم سوریه مرتکب می شوند، به شمار می رود.

ارتش سوریه همچنان به عملیات خود در مناطق مختلف به ویژه در حومه شرقی، شمالی و غربی دمشق برای پاکسازی این مناطق از وجود گروه های تروریستی با وارد کردن تلفات سنگین به تروریست ها در حالی ادامه می دهد که اختلافات و جنگ این گروه ها با یکدیگر به اوج خود رسیده است. تحولات دیرالزور و تشدید درگیری گروه های تروریستی داعش با ارتش آزاد و جبهه النصره شاهدی بر این مدعاست که داعش پس از درگیری های شدید با ارتش آزاد و جبهه النصره، آنها را از این مناطق بیرون راند، اما نزاع میان این گروه های خشونت طلب تروریست همچنان ادامه دارد.

امیر گروه تروریستی جبهه النصره در دیرالزور به نام صفوان الحنت معروف به ابوحازم در درگیری با گروه تروریسستی داعش کشته شد. منابع مخالفان مدعی سیطره داعش بر بیش از 90 درصد دیرالزور شده اند. ارتش سوریه بر نیمی از شهر دیرالزور و فرودگاه نظامی مسلط است . درگیری های شدید میان داعش با جبهه النصره و ارتش آزاد سبب سیطره این گروه تروریستی بر نیمی از شهر دیرالزور شده است.

تروریست های داعش که در پایان ژوئن گذشته بازی جدیدی با عنوان خلافت اسلامی را آغاز کردند، پس از به غارت بردن مقادیر زیادی سلاح و مهمات از عراق توانسته اند در درگیری با دیگر گروه های تروریستی در سوریه بر مناطق تحت سیطره این گروه ها مسلط شوند.

یگان های ارتش سوریه به عملیات های دقیق خود در برخی شهرها و روستاهای حومه دمشق به ویژه شهر الملیحه ادامه داد که طی آن شمار دیگری از تروریست ها به هلاکت رسیدند. جنگنده های ارتش سوریه نیز با پرواز بر فراز استان القنیطره، مخفیگاه ها و مواضع تروریست های مسلح را در برخی مناطق هدف قرار دادند.

ارتش سوریه در عملیات خود علیه گروه های تروریستی در شهر الملیحه در غوطه شرقی تلفات و خسارت های سنگینی به آنها وارد کرد.

دفع حملات گروه های تروریستی از داخل لبنان که به کشته شدن و اسارت شمار زیادی از آنها و فرار بقیه منجر شد، حمله به مخفیگاه های تروریست ها در درعا و حومه آن و انهدام تجهیزاتی که مرتکب جنایت می شدند، کشته و زخمی شدن شمار زیادی از تروریست ها در حومه یرموک و درعا البلد، تلفات سنگین تروریست ها در حلب و حومه آن از جمله تحولات ساعات اخیر سوریه در صحنه میدانی به شمار می رود.

عملیات پاکسازی حومه حمص و حومه ادلب هم همچنان ادامه دارد و نیروهای ارتش سوریه توانستند شمار دیگری از تروریست ها را به هلاکت رسانده و مقادیری سلاح و تجهیزات آنها را منهدم کنند.

در حومه ادلب، گروه های تروریستی وابسته به جبهه النصره متحمل خسارت ها و تلفات سنگینی در برابر نیروهای ارتش سوریه شدند.

فراگیر شدن روند آشتی

همزمان با موفقیت های ارتش سوریه در صحنه میدانی و پاکسازی گام به گام مناطق تحت سیطره تروریست ها، روند آشتی ملی هم ادامه دارد به طوری که یک نظر سنجی نشان می دهد روند آشتی با حمایت های گسترده مردم سوریه روبرو شده است.

این نظرسنجی نشان می دهد که بیشتر سوری ها از روند آشتی با هدف حل بحرانی که بیش از سه سال است، بر سوریه تحمیل شده، حمایت می کنند که روند آشتی می تواند به تسریع در حل این بحران کمک کند.

هشتاد و هفت درصد شرکت کنندگان در این نظرسنجی در پاسخ به این سئوال که آیا روند آشتی در برخی مناطق می تواند به تسریع درحل بحران منجر شود؟ پاسخ مثبت داده اند.

در حال حاضر روند آشتی ملی در ده ها شهر و روستای سوریه در حال انجام است که بیشتر آن مستحکم و باثبات و برخی متزلزل بوده است و برخی بر بین بردن آشتی ملی از طریق تغییر موازنه های قوا به نفع تروریست ها تکیه کرده اند، اما چنین امری رخ نداده است. در حال حاضر دولت به شدت برای موفقیت روند آشتی ملی در برخی مناطق تلاش می کند.

خلع سلاح، عفو کسانی که با ارتش جنگیده اند، باقی ماندن افراد مسلح در مناطق خود برای اینکه تبدیل به کمیته های دفاع ملی شوند، بازگشت مردم رانده شده به مناطق خود و بازسازی زیرساخت ها از مهمترین محورهای توافقات آشتی ملی به شمار می رود که تلاش ها برای تکمیل اجرای آن ادامه دارد.

انجام آشتی ملی به تسهیل پیشروی ارتش سوریه در جبهه های نبرد با تروریست ها و فعال سازی شبکه ای از روابط داخلی و اجتماعی از طریق افسران ارتش و امنیتی منجر شده است.

با این حال حملات گروه های تروریستی افراطی به غیرنظامیان در تمام مناطق سوریه همچنان ادامه دارد تا جایی که روسیه از کشورهای حامی تروریست ها خواسته است به حمایت مالی و تسلیحاتی و آموزش و هچنان پناه دادن به آنها پایان دهند.

در بیانیه وزارت خارجه روسیه آمده است گروه های تروریستی در سوریه به ارتکاب جنایات وحشیانه علیه غیرنظامیان ادامه می دهند و تمام مناطق سوریه را هدف قرار می دهند، گروه های تروریستی همچون داعش، جبهه النصره و جبهه اسلامی اکثر شهرهای سوریه را بدون اینکه تفاوتی میان آنها قائل شوند، هدف قرار می دهند.

سیاستهای غیر منطقی و ماجراجویانه کشورهای مدعی دفاع از حقوق بشر در کنار حمایت های گسترده رژیم های وابسته به آنها در منطقه از مهمترین عوامل ادامه بحران و بی ثباتی در سوریه و عراق است.

وزارت خارجه سوریه هم تاکید کرده است زمان آن رسیده است تا سازمان ملل متحد فورا به حمایت های برخی اعضای خود از گروه های تروریستی پایان دهد.

در نامه وزارت خارجه سوریه به دبیرکل سازمان ملل متحد و رئیس شورای امنیت به جنایات هولناک گروه های تروریستی اشاره شده و از جنگ تروریستی هدفمند علیه سوریه سخن گفته شده است.

سوریه تنها راه بازگشت امنیت و ثبات به این کشور را در توقف حمایت کشورهای حامی گروه های تروریستی از جمله برخی اعضای دائم در کنار کشورهای دیگر از جمله عربستان، ترکیه و قطر و مبارزه جدی شورای امنیت با تروریسم و فشار بر کشورهای حامی تروریست ها برای توقف حمایت های خود از گروه های تروریستی مسلح دانسته است، زیرا به گفته مقامات سوری، خطر تروریسم تنها به سوریه محدود نخواهد شد و تمام کشورهای جهان را در بر خواهد گرفت به همین سبب کشورهایی که به حمایت تسلیحاتی، آموزشی و پناه دادن تروریست ها اقدام می کنند، باید برای توقف این حمایت ها به طور جدی تحت فشار قرار گیرند.

حزب "الشباب الوطنی للعداله و التنمیه" سوریه با محکوم کردن عملیات تروریستی باندهای تکفیری همچون داعش در خاک این کشور، خواستار اتحاد همه قشرهای مردم در مقابل تروریسم با هدف حفظ وحدت و تمامیت ارضی کشورشان شده است.

این حزب خشم خود را از سکوت بین المللی در برابر این جنایات و حمایت مستمر ترکیه، عربستان و قطر از باندهای تروریستی تکفیری که امنیت و ثبات منطقه را تهدید می کنند، ابراز کرده است.

از سوی دیگر گزارش هایی منتشر شده است مبنی بر اینکه نبردهای موجود در حلب در آستانه پایان یافتن بر اساس نسخه حمص در می 2014 است، زمانی که توافقی با شبه نظامیان امضا شد که بر اساس آن، سلاح خود را زمین گذاشته و با حمایت ارتش سوریه به یک مکان امن منتقل شدند.

توافق حمص با مفهوم نظامی آن، سازش گروه های مسلح به معنای کامل بود، به نظر می رسد اهدافی که رهبری سوریه دنبال می کند، فراتر از محاصره شبه نظامیان و تسلیم یک گروه از آنها باشد که این مساله را سرکردگان شبه نظامیان درک می کردند و ضمانتی را برای اجرای این توافق تشکیل داد.

با آزادی کامل حلب، آخرین عملیات نظامی بزرگ ارتش سوریه به پایان خواهد رسید بدون اینکه معنایش، پایان نبردها باشد.

به گزارش تسنیم، دستاوردها و موفقیتهای ارتش در صحنه میدانی و نبرد با تروریسم و بازگشت امنیت به بسیاری از مناطق پس از پاکسازی آنها که همه این عوامل بیش از همه بر رهبری هوشمندانه بشار اسد و موفقیت وی در جلوگیری از تبدیل شدن رویاهای دشمنان سوریه به واقعیت و حفظ تمامیت ارضی و منع تجزیه این کشور، راه پیروزی قاطعانه اسد در انتخابات (13 خرداد) را هموارتر کرد، همچنان ادامه دارد و در صورتی که کشورهای حامی تروریست ها و مدعیان دفاع از حقوق بشر برای توقف حمایت های خود از آنها عملا تحت فشار نهادهای بین المللی متولی برقراری امنیت در جهان به ویژه شورای امنیت قرار گیرند، مردم سوریه می توانند امیدوار باشند که امنیت و ثبات هر چه زودتر با توقف حمایت ها از تروریست ها و با توجه به موفقیت های روزافزون ارتش به کشورشان بازگردد و کابوس جنایات تروریست های تکفیری برای همیشه از کشورشان رخت بربندد و سوریه به ساحل نجات و آرامش نزدیک تر شود.

۰

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندیها

قرص لاغری پلاتین

تازه های سایت