هیولا‎هایی که به جنگ احمدی‎نژاد رفته‎اند‎!

کد خبر: 224334

مدتهاست که پاسخ‎‎های اقتصادی رییس‎جمهوری ناخوداگاه به‎سمت هدفمندی یارانه‎ها سوق پیدا می‎کند و منتقدین به‎عنوان مخالفین اساسی هدفمندی عنوان می‎شوند! رییس‎جمهوری با تأکید بر این‎که این افراد از ابتدا هم با هدفمندی یارانه‎ها مخالف بودند، گفت: «این در حالی بود که هدفمندی یارانه‎ها در جهت عدالت بود و ما می‎خواستیم هر کسی به اندازه سهم خود از یارانه‎ها سود ببرد.

هفته نامه پنجره: احمدی ‎ نژاد نشان داده است که همیشه می ‎ تواند موج ‎‎ های خوبی بسازد. حتی اگر این موج ‎ ها در میان رسانه ‎ ها ايجاد شود و باقی مسئولین کشور را نشانه گرفته باشد. آن هم در روز ‎ هایی که بیماری و تبِ بازار ارز گریبان مردم را گرفته است. مصاحبه مطبوعاتی رییس ‎ جمهوری می ‎ توانست نویدبخش خبر ‎ هایی آرامش بخش براي اقتصاد باشد. اما با شروع مصاحبه رییس ‎ جمهوری از تلویزیون مشخص شد که نه خبری از وعده ‎‎ های امیدبخش در ميان است و نه حتی مصاحبه ايشان اقتصادی است. بلکه سخنان وي بازهم آغاز موجی جدید، آن هم در عرصه سیاست داخلی است.

پاس گل ‎‎ های خبرنگار ایرنا برای رییس ‎ جمهوری

وضعیت خبرنگاران ایرنا در مصاحبه ‎‎ های رییس ‎ جمهوری با باقی خبرنگاران متفاوت است. گویا خبرنگار ایرنا وظیفه دارد پاس گلی را برای رییس ‎ جمهوری ارسال كند تا وی نيز بتواند به دروازه حریفان سیاسی ‎ اش از قِبل اين پاس، گلي بزند! این ‎ بار خبرنگار ایرنا به ‎ جای سؤال، خبر از نقش داشتن برخی افراد در ناآرامی بازار داد تا رییس ‎ جمهوری در ادامه صحبت ‎‎ های خبرنگار بگوید:

«ما انتظار داریم این نهادها[ی امنیتی] اولا با تصمیمات همراهی کنند و همچنین به مسئولان در کنترل اوضاع کمک کنند.» و اما نکته پلیسی موضوع زمانی بود که وی ادامه داد: «براساس گزارش یکی از نهاد ‎ های امنیتی 22 نفر سرحلقه آشفتگی ‎‎ های اخیر در بازار ارز هستند با توجه به این ‎ که این افراد مشخص هستند نهاد ‎ های امنیتی باید ورود پیدا کنند. این افراد با یک تلفن به یکباره قیمت ارز را 200 و یا 500 تا افزایش می ‎ دهند!»

اولین گل رییس ‎ جمهوری وارد دروازه نهاد ‎‎ های امنیتی شد! رییس ‎ جمهوری با کنار کشیدن از تبعات گرانی ‎‎ های بازار تلاش کرد که کم ‎ کاری نهاد ‎‎ های امنیتی را عامل اصلی قلمداد كند. گفتنی است که پیش از این سردار جعفری فرمانده سپاه از توافق دولت برای کنترل مشکلات امنیتی بازار ارز توسط سپاه خبر داده بود.

هیولا ‎ هایی که به جنگ احمدی ‎ نژاد رفته ‎ اند

همواره احمدی ‎ نژاد در برخورد با رسانه ‎ ها این ‎ گونه القا می ‎ کند که عده ‎ ای بدخواه در نظر دارند به مردم آسیب برسانند و احمدی ‎ نژاد در کنار مردم به جنگ با آن ‎ ها خواهد رفت. جنگی که به پشتوانه مردمی نیاز دارد و مردم باید در این جنگ از هیولا ‎ هایی که احمدی ‎ نژاد ساخته است، متنفر باشند. تا 4 سال پیش هاشمی بزرگترین هیولائی بود که احمدی ‎ نژاد توانست از کنار آن منافع خود را تأمین کند. اما پس از چهار سال وی را از لیست هیولایی خود خارج کرده است و بدون اشاره به خصومت خود با هاشمی رفسنجانی، هیولا ‎ های جدیدی را برای جلب نظر مردم عَلَم کرده است.

قوه قضاییه

رییس و نمایندگان مجلس شورای اسلامی

سپاه پاسداران انقلاب اسلامی

وزارت اطلاعات و دستگاه ‎ های امنیتی

سازمان تبلیغات اسلامی

شهرداری تهران

خبرگزاری فارس

قوه قضاییه و ...

لاریجانی عامل گرانی؟!

خبرنگار دولت مسرور از گل اول، موقعیت گل به بهارستان راهم برای دولت آماده کرد. خبرنگار با طرح مصاحبه اخیر رییس مجلس با خبرگزاری فارس و انتقاد لاریجانی از اوضاع اقتصادی و طرح موضوع بی ‎ تاثیر بودن تحریم ‎ ها بر اوضاع کنونی، فضا را برای رییس ‎ جمهوری آماده کرد تا او نیز این ‎ چنین از خجالت لاریجانی در بیاید: «پس حتما تصمیمات ایشان تأثیر دارد همان ‎ گونه که قبلا عنوان کردم بعضی فقط در هنگام خوشی همراه دولت هستند. بنده مصاحبه ایشان با یکی از خبرگزاری ‎‎ های داخلی را دیدم و هم اکنون نیز همراه خود دارم» همین اظهارت علیه لاریجانی و انتقادات بعدی به مجلس و نمایندگان کافی بود تا رییس مجلس یک روز پس از نشست مطبوعاتی رییس ‎ جمهوری، خود را برای یک مصاحبه مطبوعاتی در بهارستان آماده کند. هرچند با توصیه برخی دلسوزان لاریجانی ترجیح داد که اظهارات رییس ‎ جمهوری را فعلا بی ‎ پاسخ بگذارد.

سپاه مرکز اتهامات رییس ‎ جمهوری

در ادامه هم باز انگشت اتهام احمدی ‎ نژاد به ‎ صورت علنی ‎ تر به ‎ سمت سپاه نشانه رفت. وی در ادامه انتقاد از لاریجانی، اساس فعالیت خبرگزاری فارس، که به سپاه پاسداران نزدیک است را زیر سؤال برد، گویی كه خبرگزاری فارس در همین چند روز اخیر تأسیس شده است و تا پیش از این وجود خارجی نداشته است! احمدی ‎ نژاد ادامه داد: «ایشان [لاریجانی] با خبرگزاری وابسته به یکی از نهاد ‎ های امنیتی علیه دولت مصاحبه کرده است، در حالی که خبرگزاری یک نهاد نظامی نباید به مسائل سیاسی ورود پیدا کند.»

هرچند که مشکل دولت و خبرگزاری فارس را می ‎ توان در خلال روز ‎ هایی پیدا کرد که احمدی ‎ نژاد قصد نداشت از معاون اولی مشایی دل بکند و در اجرای نامه رهبری تعلل ورزید، اما سابقه دولت و فارس در ماجرای سکه بهانه خوبی بود که پس از مدت ‎ ها بازهم احمدي ‎ نژاد آن را زنده کند تا شاید بتواند نرخ امروز بازار تهران را نیز به گردن یک پیامک خبرگزاری فارس بیاندازد. وی با نقل خاطره ‎ ای از رییس کل بانک مرکزی گفت: «آقای بهمنی تعریف می ‎ کرد در یکی از وفات ‎ ها که در کشور تعطیلی عمومی بود، این خبرگزاری نهاد ‎ های امنیتی پیامکی را ارسال کرد و از افزایش قیمت ارز خبر داد! ... این خبرگزاری همین حرف ‎ ها را تکرار می ‎ کند، امروز هم تلاش می ‎ کنند بر چند نکته تأکید کنند، اولا می ‎ گویند گرانی ‎ ها سیاست دولت است در حالی که دولت طرف مردم است!»

منتقدان مال مردم خور!

مدتهاست که پاسخ ‎‎ های اقتصادی رییس ‎ جمهوری ناخوداگاه به ‎ سمت هدفمندی یارانه ‎ ها سوق پیدا می ‎ کند و منتقدین به ‎ عنوان مخالفین اساسی هدفمندی عنوان می ‎ شوند! رییس ‎ جمهوری با تأکید بر این ‎ که این افراد از ابتدا هم با هدفمندی یارانه ‎ ها مخالف بودند، گفت: «این در حالی بود که هدفمندی یارانه ‎ ها در جهت عدالت بود و ما می ‎ خواستیم هر کسی به اندازه سهم خود از یارانه ‎ ها سود ببرد. دولت تنها یارانه ‎ ها را از جیب افرادی که بیشتر مصرف می ‎ کردند به جیب افرادی که کمتر دریافت می ‎ کردند، واریز کرد.» و این اظهارت به نوعی در کنار هم چیده می ‎ شود که منتقد اقتصادی دولت در ابتدا مخالف اساسی هدفمندی معرفی شود و پس از آن افرادی معرفی شود که تا پیش از این به غارت اموال مردم مشغول بوده ‎ اند!

اولویت دولت؛ کنترل ارز یا آزادی جوانفکر؟!

رییس ‎ جمهوری پس از انتقاد از سپاه و رییس مجلس و برخی نهاد ‎‎ های امنیتی سراغ قوه قضاییه رفت تا شاید بتواند در کنار این انتقادات قوه قضاییه را به آزادی جوانفکر مجاب کند. اما اين بار هم فراهم مكردن فضا براي گل به قوه قضاییه و مطرح کردن موضوعات از پیش مشخص شده بر دوش خبرنگار دولت افتاد. خبرنگاری که مجبور بود پیش از سؤالش یک بیانیه سیاسی در حمایت از جوانفکر قرائت کند! خبرنگار روزنامه ایران پس از اشعاری که در مدح احمدی ‎ نژاد خواند، پرسید: «زمانی که شما در نیویورک بودید اتفاقات خاصی افتاد و مشاور مطبوعاتی شما را بازداشت کردند ما از یک اتهام نمی ‎ توانیم بگذریم و آن هم اتهام توهین به مولا و مقتدایمان حضرت امام خمینی (رحمت ‎ الله ‎ علیه) است، شما می ‎ دانید در این مدت به ما چه گذشته از مجله خاتون گرفته که ما را محارب نامیدند تا حمله به روزنامه ايران ولي ما باز هم سکوت کردیم اما امروز به مشاور مطبوعاتی شما اتهام توهین به ولایت فقیه می ‎ زنند که ما نمی ‎ توانیم آن را بپذیریم. این سؤال را داریم که با چه هدفی به دولت شما این انگ را می ‎ زنند؟» بازهم فضا مهیا شد برای ایجاد حاشیه ‎ اي دیگر توسط رییس ‎ جمهور. احمدی ‎ نژاد در پاسخ به این سؤال گفت: «از کسانی که این کار را انجام دادند سؤال کنید. متأسفیم که این اتفاق افتاده است. حتما ضرورت بزرگتری وجود داشته که 10 دقیقه مانده به سخنرانی رییس ‎ جمهوری این دستگیری صورت گرفته و به خبر اول تبدیل شده است.» هرچند که رییس ‎ جمهوری از همزمانی بازداشت مشاورش با سفر سازمان ملل گله کرد، اما هیچ ‎ گاه توضیح نداد که پس از آن ‎ که در نوبت پیش مأموران جوانفکر را بازداشت کردند، چگونه پس از چند ساعت وی آزاد شد و آیا فشاری برای آزادی وی اعمال شده است یا خیر!؟ رییس ‎ جمهوری با تأکید بر این ‎ که این اتهام به آقای جوانفکر نمی ‎ چسبد ادامه داد: «من در حال پیگیری این مسأله هستم و با کسانی که باید صحبت کنم صحبت می ‎ کنم.»

گویی که در فضای کنونی کشور اولویت دولت مشکلات سکه و ارز نیست بلکه اولویت آزادی هرچه سریعتر علی اکبر جوانفکر است!

احمدی ‎ نژاد در حالی ‎ که در ابتدای دولت خود همواره مدعی بود که پیگیر اجرای عدالت خواهد بود، این ‎ بار در سخنانش جاي واژه عدالت را به واژه جوانفکر داد تا عنوان کند که پیگیر آزادی جوافکر است! اما یک روز پس از صحبت ‎‎ های رییس ‎ جمهوری، رییس دستگاه قضا در واکنش به صحبت ‎‎ های مطرح شده گفت: «جوسازی سیاسی و رسانه ‎ ای در احکام قوه قضاییه بی ‎ تأثیر است. ‎ در احکامی که در هفته ‎‎ های اخیر اجرایی شد، قضات شریف نشان دادند که توجهی به گروه ‎ بندی ‎‎ های سیاسی و جایگاه افراد ندارند و امیدواریم همیشه همین ‎ طور باشد.» تا با این صحبت ‎ ها آزادی جوانفکر نیز منتفی شود.

دردسر ‎‎ های دولت از ناپختگی نمایندگان

انتقاد رییس ‎ جمهوری از نمایندگان اقتصادی مجلس خبر جدید و خاصی نیست و مدتهاست که ارزش خبری خود را از دست داده است. رییس ‎ جمهوری با بیان این ‎ که متأسفانه برخی در بالاترین سطح در کار ‎ ها دخالت می ‎ کنند، افزود: «این افراد نمی ‎ دانند نقدینگی نسبی است، نه مطلق و این درصد است که در نقدینگی تأثیرگذار است! افرادی دولت را به عدم مدیریت متهم می ‎ کنند که در بودجه تصویب کردند پرداخت معوقات بانکی 5 سال عقب بیافتد، این موضوع سیستم بانکی را دچار رکود کرد.»

وی به رقم بسیار بالای معوقات بانکی اشاره کرد و افزود: «افرادی که این پول ‎ ها را گرفته ‎ اند، هم اکنون در حال تجارت در بازار هستند و این پول ‎ ها از مدیریت بانک خارج شده است.»

احمدی ‎ نژاد با بیان این ‎ که این ‎ جا جای تسویه حساب ‎‎ های سیاسی نیست، به انتقاد از نمایندگان پرداخت و گفت: «کسی که می ‎ داند چقدر نفت به فروش می ‎ رسد و چقدر پول جابه ‎ جا می ‎ شود و در جلسات هم شرکت می ‎ کند، در بیرون، دولت را محکوم می ‎ کند. خیلی ‎‎ ها وارد می ‎ شوند و تصمیم ‎ گیری می ‎ کنند اما وقتی تبعات تصمیم بیرون می ‎ آید، حضور ندارند.»

این در حالی است که در چند روز گذشته معاون ارزی بانک مرکزی احمد توکلی را به ‎ دلیل انتقاد از سیاست ‎‎ های ارزی سرزنش کرد و مدعی شد که وی در جلسات بانک مرکزی شرکت کرده و نباید علیه آن موضع ‎ گیری کند.

احمدی ‎ نژاد و خانه نشینی؟!

با توجه به سابقه رییس ‎ جمهوری پس از سفر نیویورک، شایعاتی مبنی بر خانه ‎ نشینی مجدد وی مطرح شده بود که با برگزاری این نشست مشخص شد، ادعایی بی ‎ اساس بوده است. رییس ‎ جمهوری گفت: «تازگی ‎ ها خط را دادند به دست رییس ‎ جمهوری و می ‎ گویند رییس ‎ جمهوری کار را ر ‎ ها کرده و نمی ‎ خواهد این وضعیت را درست کند!» وی در خلال صحبت ‎‎ های خود در پاسخ به سؤال دیگری مبنی بر بازداشت جوانفکر گفت: «ما هفت سال است که در فشار هستیم و عادت کرده ‎ ایم که در فشار باشیم» رییس ‎ جمهوری در پاسخ به این سؤال که آیا این فشار ‎ ها از جانب گروه خاصی است گفت: «بنده چنین برداشتی ندارم و برداشت من غیر از برداشت شماست!» این درحالی بود که وی در بخش دیگری از صحبت ‎‎ های خود با انتقاد از فضای موجود گفت: «جایی گفتم اگر نمی ‎ خواهند ما سرکار باشیم یک خط مینویسم خداخافظ شما!»

مذاکره با آمریکا برای دفع توطئه اسراییل

رییس ‎ جمهوري با اشاره به طراحی ‎‎ های رژیم صهیونیستی پیش از ورود هیأت ایرانی به نیویورک گفت: «این ‎ ها طراحی کرده بودند که ما را در دام بیاندازند. طرح ‎ آنان باعث افزایش تنش ‎‎ ها در منطقه می ‎ شد تا فضا را شعله ‎ ور کرده و به ما فشار بیاورند.» رییس ‎ جمهوری با بیان این ‎ که هیأت ایرانی با هوشمندی دقیق وارد شد، گفت: «اگر ما بی ‎ احتیاطی می ‎ کردیم ادبیات مورد نیاز آن ‎ ها را تولید می ‎ کردیم اما با اقدام به موقع هیأت ایرانی پشت برنامه تبلیغاتی آن ‎ ها خالی شد.» رییس ‎ جمهوری پس از آن به ‎ وجود اختلاف میان آمریکا و اسراییل اشاره کرد و گفت: «تحلیل دقیق من این است که حاکمیت آمریکا به این ‎ جا رسیده است که دست و پای صهیونیست ‎‎ های تندرو را جمع کند و به این نتیجه رسیده که خرج آن ‎ ها بیش از درآمدشان شده است.» و این مقدمه ‎ ای بود تا رییس ‎ جمهوری سخنان خود در نیویورک را این ‎ گونه توضیح دهد: «بنده هیچ ‎ گاه پیشنهاد مذاکره با آمریکا را مطرح نکردم بلکه خبرنگار به من گفت آیا با آمریکا گفت ‎ وگو می ‎ کنید؟ من چه بگویم. کسی می ‎ تواند بگوید که در سطح بین ‎ الملل اهل گفت ‎ وگو نیست. در عرصه بین ‎ الملل اصل بر گفت ‎ وگو است مگر این ‎ که استثنایی همچون رژیم صهیونیستی وجود داشته باشد که ما آن را به رسمیت نشناسیم.»

نسبت سوالات و زمان پاسخ رئیس جمهور به سوالات خبرنگاران در حوزه های مختلف

عنوان

تعداد سوال از رئیس جمهور

درصد از کل سوال

دقایق پاسخ رئیس جمهور

درصد دقایق پاسخ

اقتصاد

12

31.58درصد

60

51.72درصد

دیپلماسی

14

36.84درصد

32

27.59درصد

فرهنگ

3

7.89درصد

13

11.21درصد

اجتماعی

5

13.16درصد

9

7.76درصد

سیاست داخلی

4

10.53درصد

2

1.72درصد

جمع

38

100.00درصد

116

100.00درصد

دعوای نخ نمای دولت و شهرداری

دعوای دولت و شهردای نیز موضوع نخ نمای رسانه هاست و در سال پایانی دولت و با نزدیکی به ایام انتخابات گویا این اختلافات گسترده ‎ تر شده است. رییس ‎ جمهوری در بخشی از صحبت ‎‎ های خود با انتقاد از عدم انتقاد رسانه ‎ ها به شهرداری گفت: «شهرداری تهران هیچ اشکالی ندارد؟ من خودم شهردار تهران بودم و در همین تهران اگر در خیابانی چاله ‎ ای پیدا می ‎ شد صد ‎ ها مقاله درباره آن می ‎ نوشتند. در زمان شهرداری بنده، فردی در یکی از خیابان ‎‎ های فرعی مقابل صدا و سیما، تعدادی درخت را بر اساس حکم قاضی و با وجود مخالفت ما، در زمین یک نهاد غیردولتی قلع و قمع کرد تا برج بسازد. رسانه ‎‎ های عمومی علیه من به ‎ عنوان شهردار وقت عزای عمومی اعلام کردند. اما بنده[در زمان ریاست ‎ جمهوری] از جایی رد شدم که پر از درختان قدیمی بود که همه ‎ آن ‎ ها را برای خیابان کشی برداشتند ولی هیچ خبری منتشر نشد.» همین جمله کافی بود تا شهرداری بعد از مصاحبه رییس ‎ جمهوری از دولت درخواست کند تا نام خیابان مورد ادعای رییس ‎ جمهوری را اعلام کند!

حمایت از روزنامه توقیفی

نزدیکی به انتخابات و تلاش برای گسترش پایگاه اجتماعی در میان اصلاح ‎ طلبان از دلایلی بود که احمدی ‎ نژاد مجبور شد مقابل وزیر ارشاد خود بياستد و از حکم صادره مبنی بر توقیف روزنامه شرق انتقاد کند. در حالی ‎ که در هفته گذشته روزنامه شرق با کاریکاتوری توهین ‎ آمیز احساسات مردم را جریحه دار کرده بود، احمدی ‎ نژاد در واکنش به آن گفت: «مشی دولت در هفت سال گذشته روشن است و دولت حداکثر آزادی ممکن را داشته است و در واقع ما آزادی نزدیک به مطلق برقرار کرده ‎ ایم و به ‎ نظرم کار وزیر ارشاد قطعا اشتباه بوده است.» رییس ‎ جمهوری که تلاش داشت خود را از حکم توقیف روزنامه شرق تطهیر کند، گفت: «نمایندگان قوای گوناگون در هیأت نظارت حضور دارند. اما من نمی ‎ توانم در این ‎ باره دستور دهم، امیدوارم قوه قضاییه در این امر وارد شده و رسیدگی کند و باید توجه داشت که این تصمیم در غیاب بنده گرفته شده است!»

سازمان تبلیغات با 150 میلیارد چه کرد؟

پاسخ سؤال با سؤال شیوه ‎ ای است که احمدی ‎ نژاد در 8 سال اخیر استفاده فراوانی از آن کرده است. و توانسته رقبای سیاسی بزرگی را با همین ترفند از میدان بدر کند، پس پاسخ به یک خبرنگار با همين شيوه کار چندان دشواری نیست. وقتی خبرنگار مهر از دغدغه ‎‎ های رهبری در عرصه فرهنگ پرسید، احمدی ‎ نژاد نیز در رابطه با خبرگزاری مهر شروع به مطرح کردن چند شبهه کرد و با توجه به وابستگی خبرگزاری مهر به سازمان تبلیغات اسلامی، رییس ‎ جمهوری سازمان تبلیغات اسلامی را مورد سؤال قرار داد. وی گفت: «ما 150 میلیارد به سازمان تبلیغات داده ‎ ایم، سؤال این است که این پول چگونه خرج شده است؟ بودجه ‎‎ های فرهنگی که به نهاد ‎ ها داده ‎ ایم و 10 برابر شده، چه شده است؟ خبرگزاری ‎‎ های وابسته به نهاد امنیتی و دستگاه ‎ تبلیغاتی که از دولت پول می ‎ گیرند نباید این ‎ قدر علیه دولت سیاسی ‎ کاری کنند؛ عیب ندارد ما این را هم بخشیدیم و سخت نمی ‎ گیریم!»

خبرنگارنمای خوش شانس

در حالی ‎ که بسیاری از خبرنگاران خبرگزاری ‎‎ های رسمی و نشریات معتبر داخلی و خارجی فرصت پرسش سؤال از رییس ‎ جمهوری برایشان فراهم نمی ‎ شود، یک خانم تحت عنوان خبرنگار روزنامه گسترش صنعت پشت تریبون قرار گرفته و از رییس ‎ جمهوری سؤالاتی را می ‎ پرسد که پس از پایان برنامه مشخص می ‎ شود وی اصلا خبرنگار نبوده است! فرد مذکور همچنین خود را علاوه ‎ بر خبرنگار، مشاور فرهنگی و مطبوعاتی دولت در ستاد راهیان نور معرفی کرد اما نکته جالب، تکذیب رسمی هویت خبرنگاری وی بود. روزنامه «گسترش صنعت» در مطلبی با عنوان «خبرنگار ما چه ‎ کسی بود؟» نوشت: «فردی در این کنفرانس خبری از عنوان جعلی خبرنگاری روزنامه ما برای بیان مطالب خود استفاده کرده است. نکته جالب توجه انتقاد این خبرنگارنما از وزیر ارشاد برای اهمیت ندادن به خبرنگاران بود. حال این سؤال را باید از حراست نهاد ریاست ‎ جمهوری پرسید که چگونه چنین شخصی آزادانه می ‎ تواند به رییس ‎ جمهوری نزدیک شود؟»

رسانه های سوال کننده از رئیس جمهور به ترتیب پرسش

رسانه

محور

سوال

میزان پاسخ

رئیس جمهور همچنین در آغاز کنفرانس خبری حدود 7 دقیقه ازسخنان خودرابه مسائل کلی کشوراختصاص دادکه عمدتادرحوزه مسائل اقتصادی بود.

ایسنا

اقتصادی

نوسانات قیمت ارز

15 دقیقه

واحد مرکزی خبر

دیپلما سی

تشدید تحریم ها از سوی آمریکایی ها

1 دقیقه

فونیکس چین

دیپلما سی

تهدید نتانیاهو و خطر جنگ با آمریکا و اسرائیل

7 دقیقه

ایرنا

سیاسی داخلی

اخلال برخی نهادهای داخلی در بازار ارز

8 دقیقه

ا لعالم

دیپلما سی

کاهش ارزش پول ملی و تاثیرش در موضوع هسته ای و امکان مذاکره مستقیم با آمریکا

2 دقیقه

سحر

دیپلما سی

خروج منافقین از لیست گروه های تروریستی

2 دقیقه

آریا

دیپلما سی

مذاکره با آمریکا از سوی شما

2 دقیقه

اعتماد

فرهنگی

آزادی مطبوعات در ایران

2 دقیقه

ایران

سیاسی داخلی

بازداشت جوانفکر مشاور مطبوعاتی رئیس جمهور

1 دقیقه

شبکه خبر

اقتصادی

افزایش قیمت کالا و برنامه دولت برای کاهش قیمت ها

4 دقیقه

ا لمنار

دیپلماسی

خطر قرمز ایران در مقابل اسرائیل

8 دقیقه

مهر

فرهنگی

کارهای عمیق فرهنگی و توصیه رهبر انقلاب به دولت در این حوزه

11دقیقه

ایران دیلی

دیپلما سی

انتخابات آمریکا

1 دقیقه

ماینی ‌ چی ژاپن

سیاسی داخلی

فشار به دولت در آستانه نزدیک شدن به انتخابات

1دقیقه

روزنامه اطلاعات

اقتصا د

وضعیت حوزه صنعت

1دقیقه

ایران ورزشی

ورزش

استیضاح وزیرورزش

4دقیقه

خبرگزاری فارس

ا قتصاد

نوسانات بازار ارز

15دقیقه

موج

ا قتصاد

وضعیت مسکن مهر و نقش اتاق بازرگانی در اقتصاد کشور

3دقیقه

شبکه تهران

اجتماعی

خبر خوش برای تهران

2دقیقه

رادیو ایران

ا قتصادی

برنامه چهارم توسعه

1دقیقه

خبرگزاری نمنا

دیپلما سی

برنامه ایران برای مدیریت جنبش عدم تعهد

1دقیقه

خبرگزاری فونیکس چین

دیپلما سی

امکان توقف غنی سازی 20 درصد

2دقیقه

موسسه خبری پولیس

ا قتصاد

قیمت نفت در بازار جهانی

2دقیقه

روزنامه آسیا

ا قتصاد

برنامه دولت برای مبازره فوری با گرانی ها

2دقیقه

پانا

ا جتماعی

آموزش وپرورش و سند تحول

1دقیقه

گسترش صنعت

دیپلما سی

مذاکره با آمریکا و اظهار نظر ولایتی

1دقیقه

هسپان تی وی

دیپلما سی

مذاکرات با دولت آرژانتین در خصوص موضوع آمیا

30 ثانیه

البرز ورزشی

فرهنگی

وضعیت بازار کاغذ

30 ثانیه

الرشید عراق

دیپلماسی

روابط ایران و مصر

30 ثانیه

شبکه تلویزیونی بلومبرگ

سیاسی داخلی

نقد ها و دستاوردهای دوران ریاست جمهوری

1دقیقه

المیا دین

دیپلما سی

مسائل سوریه و اظهارات اردوغان ومرسی در خصوص این کشور

4دقیقه

جام جم

اقتصا د

بازار ارزو قیمت واقعی دلار

1دقیقه

قدس

اقتصا د

برنامه دولت برای بازار ارز

1دقیقه

خبرگزاری وفا

اجتما عی

نمره به بانوان کابینه

1دقیقه

۰

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندیها

تازه های سایت