تاثیر حتمی بودن وصول جرایم رانندگی بر کاهش تخلفات

کد خبر: 995316

رئیس پلیس راهور پایتخت با اشاره به اینکه ۲۰ سال از عمر بازرسان نامحسوس ترافیک می گذرد گفت: حتمی بودن وصول جرایم رانندگی تاثیر بسزایی در کاهش تخلفات دارد.

تاثیر حتمی بودن وصول جرایم رانندگی بر کاهش تخلفات

خبرگزاری مهر: سردار محمدرضا مهماندار رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ ظهر امروز در اولین جلسه آموزشی بازرسان کنترل نامحسوس ترافیک اظهار کرد: ۲۰ سال از عمر بازرسان نامحسوس می‌گذرد این بازرسان از اقشار مختلف مردم هستند که در کنار پلیس راهنمایی و رانندگی سعی در کنترل و روان سازی ترافیک و کاهش تخلفات دارند.

وی افزود: در این سال‌ها اتفاقات خوبی در زمینه همکاری بازرسان نامحسوس با پلیس راهور رقم خورده است البته در این سال‌ها فراز و نشیب‌های بسیاری بوده است اما همیشه بازرسان نامحسوس با همکاری و علاقه پا به پای پلیس بودند.

سردار مهماندار با اشاره به نقش بازرسان نامحسوس گفت: در یک جامعه‌ای زندگی می‌کنیم که از نظر تعداد وسیله نقلیه و وسعت شهر وسیع هستیم و اینکه توقع داشته باشیم همه اینها توسط پلیس رصد شود دور از انتظار است، در اینجاست که بازرسان نامحسوس می‌توانند پلیس را در انجام وظیفه شأن کمک کنند.

وی گفت: یکی از نقش‌هایی که بازرسان نامحسوس دارند این است که به دلیل علاقه‌ای که به مسائل ترافیکی دارند می‌توانند مشاوران خوبی برای پلیس در امر ترافیکی باشند.

رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ گفت: پلیس ترافیک مثل سربازی است که در خط مقدم در حال مبارزه است و آنقدر که صدای گلوله و تیراندازی شنیده است گوشش به این صداها عادت کرده است در اینجا بازرسان نامحسوس با علاقه‌ای که دارند می‌توانند کمک حال پلیس باشند.

حتمی بودن وصول مجازات‌های رانندگی می‌تواند در کاهش جرایم تأثیرگذار باشد

سردار مهماندار گفت: در کشورهای دیگر حتمی بودن وصول مجازات‌های رانندگی مثل اینکه سر سال جریمه‌ها باید حتماً پرداخت شود سبب شده است تا تخلفات رانندگی کاهش پیدا کند.

وی در پایان با اشاره به دو هدف خود در مجموعه پلیس راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ گفت: دوست داشتم دو موضوع که یکی از آن بحث بازرسان افتخاری کنترل نامحسوس ترافیک است و دیگری بحث همیاران پلیس را به سرانجام برسانم چرا که بازرسان نامحسوس می‌توانند در کاهش تخلفات تأثیر بسزایی داشته باشند و نتیجه همیاران پلیس را هم می‌توانیم ۵ تا ۱۰ سال بعد آنجایی که این افراد تبدیل به کاربر ترافیکی شده اند، ببینیم.

۰

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندیها

تازه های سایت