کاهش ۴۱ درصدی جان‌باختگان تصادفات درون‌شهری

کد خبر: 986030

رئیس پلیس راهور از کاهش ۴۱ درصدی تصادفات فوتی درون‌شهری در ایام نوروز خبر داد و گفت: بیشترین کاهش تردد در سطح کشور در روز ۱۳ فروردین به ثبت رسید.

کاهش ۴۱ درصدی جان‌باختگان تصادفات درون‌شهری

خبرگزاری تسنیم: سردار سید کمال هادیانفر در تشریح اقدامات پلیس راهور در ایام نوروز اظهار کرد: مرحله نخست طرح نوروزی در حوزه درون‌شهری از تاریخ ۱۰ تا ۲۵ اسفند ۹۸ به صورت متمرکز به منظور مدیریت تردد‌ها و انضباط ترافیکی شهر‌ها انجام گرفت.

بهره‌گیری پلیس راهور از ۱۲ هزار نیرو در طرح نوروزی

رئیس پلیس راهور افزود: مرحله دوم و جدی طرح از تاریخ ۲۵ اسفند ۹۸ تا ۱۵ فروردین ۹۹ با استعداد حدوداً ۱۲ هزار نفر نیرو راهور اجرایی شد همچنین در این مدت سه هزار و ۵۰۰ گشت خودرویی، هزار و ۳۰۰ گشت موتورسوار، چهار هزار و ۵۰۰ عامل پاس پیاده در نقاط ایستگاهی و گلوگاهی و عمدتاً متمرکز بر اجرای مصوبات ستاد ملی مقابله با بیماری کرونا، نظارت و مدیریت بر سفر‌ها و اجرای الزامات طرح فاصله‌گذاری اجتماعی را عملیاتی کردند.

کاهش ۴۱ درصدی تصادفات فوتی درون‌شهری

وی درباره وضعیت تصادفات درون‌شهری تصریح کرد: امسال در مجموع، تصادفات فوتی و جان‌باختگان ناشی از آن ۴۱ نسبت به مدت مشابه در سال قبل کاهش داشته است همچنین در تصادفات جرحی و مجروحین ۴۶ درصد و در تصادفات صرفاًٌ خسارتی ۶۴.۷ کاهش روی داد.

این مقام پلیس راهور افزود: در تصادفات اتفاق افتاده در بازه زمانی طرح از نظر نوع وسیله‌نقلیه دخیل در تصادفات به ترتیب انواع سواری با ۵۸ درصد، انواع موتورسیکلت با ۲۳ درصد و انواع وانت‌بار با ۵.۳ بیشترین سهم را در وقوع تصادفات داشته‌اند.

عدم توجه به جلو بیشترین علل تصادفات در ایام نوروز

هادیانفر متذکر شد: از نظر علت تامه تصادف می‌توان به ترتیب عدم توجه به جلو با ۳۴ درصد، عدم رعایت حق تقدم با ۲۶ درصد و عدم توانایی در کنترل وسیله‌نقلیه با ۱۰.۳ درصد را بیشترین علل وقوع حوادث رانندگی برشمرد همچنین از نظر زمان وقوع تصادف ساعت‌های ۱۶ تا ۲۰ با ۲۸ درصد و ساعت ۲۰ تا ۲۴ با ۲۴ درصد بیشترین وقوع تصادف را به خود اختصاص دادند.

بیشترین کاهش تصادفات درون‌شهری در روز ۱۰ و ۱۲ فروردین روی داد

رئیس پلیس راهور خاطرنشان کرد: از نظر روز‌های طرح نوروزی، کمترین تصادفات به ترتیب در روز‌های ۱۰ و ۱۲ فروردین با ۸۰ درصد کاهش نسبت به مدت مشابه در سال گذشته روی داد و در روز ۱۵ فروردین نیز با کاهش ۷۷ درصدی تصادفات در حوزه درون‌شهری روبه‌رو بودیم.

وی ادامه داد: پلیس طرح فاصله‌گذاری اجتماعی را در کنار سایر اقدامات خود از قبیل مدیریت سفر، نظارت و کنترل تخلفات و موضوعات مدیریت سفر و در راستای اعمال ضمانت اجرایی تصمیمات ستاد مقابله با کرونا را اجرا کرد که در مجموع در دو حوزه برون و درون‌شهری ۲۷ هزار و ۴۵۱ راننده‌ای که سفرشان غیر ضروری تشخیص داده شد، ۵۰۰ هزار تومان اعمال قانون شده و سه هزار و ۱۷۴ دستگاه انواع خودرو و موتورسیکلت (دارای سفر‌های غیر ضروری) به مدت یک ماه توقیف شدند.

به گفته این مقام پلیس راهور، استان‌های اصفهان، گیلان، خراسان رضوی، مرکزی و مازندران به ترتیب بیشترین اعمال قانون و کنترل سفر‌های غیر ضروری را در این مدت داشته‌اند.

کاهش ۶۴ درصدی تردد در سطح کشور در ایام نوروزی

هادیانفر ادامه داد: به منظور مدیریت تردد و انضباط ترافیکی شهر‌ها به صورت تمرکزی این پلیس اقدام به نظارت و کنترل و پایش تردد‌ها از تاریخ ۲۵ اسفند ۹۸ تا ۱۵ فروردین ۹۹ کرد به طوری که در این بازه زمانی به طور میانگین میزان تردد‌ها در سطح کشور با ۶۴ کاهش روبه‌رو بوده است.

رئیس پلیس راهور بیان کرد: در سال جاری به ترتیب در روز‌های سیزدهم فروردین با ۸۱ درصد، نهم فروردین با ۷۵ درصد و بعد از آن نیز سوم و هشتم فروردین با ۷۳ درصد، شاهد بیشترین کاهش تردد بوده‌ایم.

بیشترین کاهش تردد در استان گیلان ثبت شد

وی یادآور شد: استان‌های گیلان ۷۷ درصد، مازندران ۷۴ درصد، قم ۷۳ درصد، خراسان رضوی ۷۳ درصد، اصفهان ۷۲ درصد و خراسان جنوبی با ۷۰ درصد به ترتیب بیشترین کاهش تردد را در این بازه زمانی داشته‌اند.

هادیانفر از هموطنان خواست، برابر تدابیر ستاد ملی مقابله با کرونا، از سفر‌های غیرضروری و ورود به شهر‌ها اجتناب کنند و گفت: باتوجه به خلوتی معابر اصلی و اتوبانها، افزایش سرعت و رانندگی در حالت خستگی و خواب‌آلودگی از عوامل اصلی تصادفات به شمار می‌آید لذا مجدداً توصیه می‌شود رانندگان با رعایت سرعت مطمئنه و احترام به قوانین راهنمایی و رانندگی، رانندگی کنند و سفر‌های درون‌شهری خود را (مخصوصاً در کلانشهر تهران) کاهش دهند.

این مقام ارشد پلیس راهور عنوان کرد: با توجه به آمارها، عدم توجه به جلو و عدم رعایت حق تقدم از دیگر عوامل مؤثر در وقوع حوادث رانندگی به شمار می‌رود بنابراین استفاده از تلفن‌همراه حین رانندگی یا صحبت کردن با سرنشینان خودرو همچنان پرهیز کرده و با رعایت فاصله طولی و رانندگی با سرعت مطمئنه توانایی خود در کنترل وسیله‌نقلیه را افزایش دهیم.

۰

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندیها

تازه های سایت