رئیس پلیس راهور: پراید و پژو RD نباید در جاده‌ها تردد کنند

کد خبر: 946671

رئیس پلیس راهور ناجا گفت: امروز سهم خودروساز‌ها در تصادفات کم نیست، ارابه مگر تولید می‌کنند، پراید و پژو آر. دی نباید در جاده‌های کشور تردد کرده و خودروساز‌ها باید خودروی ایمن تولید کنند.

رئیس پلیس راهور: پراید و پژو RD نباید در جاده‌ها تردد کنند

خبرگزاری تسنیم: سردار سید کمال هادیان‌فر صبح امروز در رزمایش بزرگ گشت‌های نامحسوس در دانشگاه علوم انتظامی امین اظهار کرد: یکی از جدی‌ترین اهداف پلیس راهور ناجا توسعه انضباط ترافیکی است تا بتوانیم با مشارکت دستگا‌ه‌های مسئول و رانندگان این گام بلند را با موفقیت برداریم.

رئیس پلیس راهور ناجا افزود: امروز ۴۴ میلیون راننده، ۳۳ میلیون وسیله‌نقلیه، هزار و ۴۰۷ شهر و ۲۱۷ هزار کیلومتر جاده در کشور وجود دارد که بالای ۴۵ هزار کیلومتر از جاده‌ها اصلی است.

وی، توسعه انضباط ترافیکی و کاهش تصادفات و جان‌باختگان را جزو برنامه‌های جدی پلیس راهور برشمرد و گفت: استفاده از بازرسان و گشت‌های نامحسوس در دستور کار پلیس راهور است، این ظرفیت برای ۱۰ استان کشور که بیش از ۵۶ درصد تصادفات خود را به خود اختصاص داده‌اند، استفاده می‌شود.

هادیان‌فر افزود: استفاده از پهپاد‌ها که بتوانند لحظه به لحظه وضعیت ترافیکی را گزارش کنند، در دستور کار است، امروز رانندگان به محض رویت گشت محسوس سرعت خود را کاهش داده و پس از عبور از آن مجدداً سرعت می‌گیرند که گشت‌های نامحسوس باعث کنترل این رفتار‌ها می‌شود.

رئیس پلیس راهور ناجا با بیان اینکه ۸۲ درصد از علل اصلی تصادف به چهار عامل، سرعت و سبقت غیرمجاز، عدم توجه به جلو و خستگی و خواب‌آلودگی برمی‌گردد، تصریح کرد: وظیفه کاهش کشته صرفاً با پلیس نیست و ۳۳ دستگاه‌ها در این زمینه نقش دارند.

این مقام انتظامی با بیان اینکه امروز ۶ درصد از کشته‌های تصادفات رانندگی در حین انتقال و ۴۳ درصد از آن‌ها در مراکز درمانی فوت می‌کنند، خاطرنشان کرد: ۴۹ درصد کشته‌ها مربوط به وزرات بهداشت است و باید کنترل توسط وزارت بهداشت نیز صورت گیرد.

وی با انتفاد جدی از خودروساز‌ها نیز گفت: امروز سهم خودروساز‌ها کم نیست، ارابه مرگ تولید می‌کنند، پراید و پژو RD نباید در جاده‌های کشور تردد کرده و خودروساز‌ها باید خودروی ایمن تولید کنند.

هادیان‌فر افزود: امروز باید تمام دستگاه‌ها در حوزه آموزش کمک کنند، بیمه مرکزی حاضر است برا‌ی جانباخته از ۲۶۰ تا ۳۱۰ میلیون پرداخت کند، اما کاهش کشته در دستور کارش نباشد

رئیس پلیس راهور متذکر شد: امسال شاهد نصب دو هزار دوربین کنترل جاده‌ای خواهیم بود و نصب نسل جدید دوربین‌های لیزرگان که به کاهش تنش کمک می‌کند در دستور کار است.

ورود پهپاد‌ها به پلیس راهور

پهپاد‌ها برای رصد و نظارت ترافیکی در محور‌های مواصلاتی و راه‌های کشور به کمک پلیس راهنمایی و رانندگی ناجا آمدند.

به گزارش ایسنا، صبح امروز از پهپاد‌های کنترل ترافیک پلیس راهور ناجا رونمایی شد.

این پهپاد‌ها از امروز در اختیار پلیس راهنمایی و رانندگی ناجا قرار گرفته و هماهنگ با گشت‌های پلیس راهور اقدام به رصد ترافیک و جاده‌ها خواهد کرد.

این پهپاد‌ها مجهز به دوربین است و امکان ثبت تصاویر نیز از سوی آن‌ها وجود دارد.

رئیس پلیس راهور: پراید و پژو RD نباید در جاده‌ها تردد کنند/

رئیس پلیس راهور: پراید و پژو RD نباید در جاده‌ها تردد کنند/

ورود جدی‌تر پهپاد‌ها به پلیس راهور / انتقاد از بی‌تفاوتی ارگان‌ها به انجام وظایف در کاهش تصادفات

رئیس پلیس راهور با انتقاد جدی از ارگان‌هایی نظیر وزرات بهداشت، وزارت راه، بیمه مرکزی و خودروساز‌ها برای کاهش جان‌باختگان سوانح رانندگی، گفت: فقط پلیس وظیفه کاهش تصادفات و ایجاد انضباط ترافیکی را برعهده ندارد.

به گزارش تسنیم؛ سردار سید کمال هادیان‌فر صبح امروز در حاشیه رزمایش بزرگ گشت‌های نامحسوس پلیس راهور در جمع خبرنگاران با بیان اینکه یکی از اهداف جدی پلیس راهور ایجاد انضباط ترافیکی و کاهش تصادفات و جانباختگان به میزان دو هزار نفر است، گفت: تنها پلیس مسئولیت این وظیفه خطیر را بر عهده ندارد و ۳۳ دستگاه دیگر نیز در این زمینه مسئول هستند که باید به وظایف قانونی خود عمل کند.

رئیس پلیس راه کشور با اشاره به راه‌اندازی مجدد گشت‌های نامحسوس پلیس راهور، خاطرنشان کرد: این گشت‌ها به منظور برخورد با تخلفات و حوادث ترافیکی مخصوصاً تخلفات حادثه‌ساز در ۲۱۷ هزار کیلومتر از جاده‌های کشور عملیاتی می‌شود.

وی افزود: بخشی از این گشت‌های نامحسوس نیز در شهر‌ها مربوط به اتوبان‌ها و کمربندی‌ها است و چهار مأموریت اصلی برخورد با سرعت و سبقت غیرمجاز، عدم توجه به جلو و خستگی و خواب‌آلودگی و حرکات خطرناک را برعهده دارند، حریم عملیاتی آن‌ها نیز بیشتر در حاشیه ۳۰ کیلومتری شهر‌ها است. استفاده از بازرسان پلیس نامحسوس و ظرفیت‌های هوایی مخصوصاً پهپاد‌ها نیز در دستور کار قرار گرفته است.

به گفته هادیان‌فر، امروز در مرحله نخست تعداد ۱۵۰ دستگاه خودرو گشت نامحسوس به ۱۰ استان هدف که بیشترین تصادفات در آن‌ها رخ داده اعزام می‌شوند.

رئیس پلیس راهور ادامه داد: در کشور ۳۳۰ پاسگاه پلیس راه داریم که اساساً از گشت‌های محسوس در آن‌ها استفاده می‌شود، اما این گشت‌های نامحسوس برای مقابله با رفتار غلط برخی رانندگان وارد عمل خواهند شد.

وی با بیان اینکه پلیس راهور با حوادث خطرناک به جد برخورد می‌کند، متذکر شد: به ماموران پلیس راهور گفته‌ایم خودرو‌های دارای تخلف حادثه‌ساز که همراه خانواده هستند توقیف ساعتی شوند و خودرو‌های فاقد خانواده یا تک سرنشین که در کارنامه رانندگی آن‌ها حرکت پرخطر وجود دارد از ۲۴ ساعت تا ۷۲ ساعت توقیف خواهد شد.

این مقام انتظامی افزود: گفته‌ایم که برخورد با متخلفان فقط به افراد ضعیف جامعه محدود نشود و حتماً با خودرو‌های مدل بالا که سرعت بالای ۱۶۰ کیلومتر دارند نیز، برخورد قضایی و انضباطی صورت می‌گیرد.

هادیان‌فر با اشاره به استفاده از ظرفیت پهپاد‌ها در پلیس راهور نیز گفت: پهپاد‌ها براساس نیاز پلیس استفاده می‌شود و محدودیتی در استفاده از پهپاد‌ها نداریم، پهپاد‌ها تولید بومی است و اساساً از آن‌ها بیشتر در محور‌های شمالی کشور و پرتردد مانند تهران - قزوین - رشت، تهران - قم و شمال و جنوب فارس و کرمان استفاده می‌شود.

رئیس پلیس راهور ضمن انتقاد از سایر ارگان‌ها در زمینه عدم همکاری برای کاهش تصادفات و کشته‌شدگان سوانح رانندگی، یادآور شد: امروز بر اساس قانون، ۳۳ دستگاه در رابطه با انضباط ترافیکی، کاهش تصادفات و جانباختگان سوانح رانندگی مسئول هستند یکی از این دستگاه‌ها پلیس و مسئولیت پلیس در حوزه مأموریت خودش است.

وی افزود: امروز ۶ درصد جانباختگان سوانح رانندگی حین انتقال و ۴۳ درصد در بخش تروما و بیمارستان فوت می‌کنند یعنی وزارت بهداشت ۴۹ درصد مسئول است و باید با تامین تجهیزات و آمایش صحیح در حوزه‌های پرخطر مسئولیت خود را ایفا کند.

این مقام انتظامی با اشاره به وجود ۵ هزار و ۲۰۰ نقطه حادثه‌خیز در راه‌ها، گفت: امروز وزارت راه باید به وظایف خود عمل کند و مکاتبات مکرر پلیس تاکنون منتج به نتیجه نشده، هزار و ۵۸۵ نقطه حادثه‌خیز در جاده‌های کشور داریم که اگر مرمت و اصلاح شود ۵۶ درصد از تصادفات کاهش پیدا می‌کند.

هادیان‌فر تصریح کرد: بیمه مرکزی درآمدی از محل بیمه‌ها دارد که بر اساس قانون پرداختی است که باید به دستگاه‌های مسئول انجام دهد تا کاهش کشته اجرایی شود، حاضرند دیه پرداخت کرده و برای جبران خسارت مالی خودرو‌ها و خسارات جرحی هزینه کنند، اما پرداخت مستقیمی برای توسعه ناوگان، تقویت اورژانس، هلال‌احمر و سازمان‌های مربوطه نداشته باشد.

وی متذکر شد: امروز ایمنی خودرو باید سرلوحه باشد تا چه زمانی پراید باید تولید شود، پراید وسیله تردد در جاده‌ها نیست، در زمانیکه محور‌ها بارندگی دارند تردد خودرو‌های سبک هستند در اروپا ممنوع است، اما متأسفانه تردد این خودرو‌ها در ایران بدون محدودیت انجام می‌گیرد.

رئیس پلیس راهور با اشاره به بازدید از محل آزادراه تهران - شمال، نیز گفت: فاز دو آزادراه تهران شمال فقط ۲۵ درصد پیشرفت داشته و بنابر گفته پیمانکار امکان دارد احداث آن تا سه سال آینده طول بکشد، در فاز ۳ نیز اساساً پیمانکاری مشخص نشده و مناقصه آن در حال اقدام است از دولت و سازمان‌های مربوطه می‌خواهیم به عنوان یک پروژه ملی به آزادراه تهران - شمال که از سال ۸۳ به طول انجامیده نگاه کنند.

۰

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندیها

قرص لاغری پلاتین

تازه های سایت