اسماعیل نجار: زمان، نوع و پراکنش بارشها تغییر کرده
رئیس سازمان مدیریت بحران گفت: تغییر اقلیم، تغییر نظام بارش را به همراه دارد، برای این موضوع باید برنامهریزی کرد و آماده بود؛ چرا که در حال حاضر زمان، نوع و پراکنش بارشها تغییر کرده است.
![اسماعیل نجار: زمان، نوع و پراکنش بارشها تغییر کرده](https://static2.fardanews.com/thumbnail/WY3ZGVmNjVlN/SdsQBt-jClYzOjYWbHDYcYpUGMkpGTJp3QxTVGxb6TFEAfuHL-lxmP6vnw-e91LULhti2Y04Ay1GPoPo5AlBzg,,/WY3ZGVmNjVlN.jpg)
خبرگزاری تسنیم: اسماعیل نجار ظهر امروز در هجدهمین نشست مدیران بحران کلانشهرهای ایران در مشهد اظهار داشت: باید بحران را باور کرد و نگاه فرابخشی به این حوزه نداشت. باید جوامع محلی و امکانات محلی را برای پیشگیری از بحران و مدیریت آن بسیج کرد و در عین حال توجه داشت کار مدیریت بحران در شهرداریها نباید در حد جمع آوری آوار باشد و آمادگی تام در این حوزه باید شکل گیرد.
رئیس سازمان مدیریت بحران بیان کرد: باور به بحران در کشور وجود ندارد؛ البته این بدان معنا نیست که اتفاقی در کشور رخ نداده، بلکه دائما به سمت مطلوب به پیش میرویم و شکل گیری مدیریت بحران در کلانشهرها یکی از نمونههای این حرکت به سمت مطلوب است.
نجار گفت: تغییر اقلیم، تغییر نظام بارش را به همراه دارد، برای این موضوع باید برنامهریزی کرد و آماده بود؛ چرا که در حال حاضر زمان، نوع و پراکنش بارشها تغییر کرده است.
محمد حسین بوچانی؛ رئیس مرکز مطالعات و برنامهریزی تهران نیز در این نشست اظهار داشت: بحران، موضوع متناسب با مقتضیات محلی است و ساختارهای متمرکز اساساً در بحران هیچ کارهاند و ورود به این موضوع از سوی ساختارهای متمرکز جز برای تسهیلگری و پشتیبانی، سبب ایجاد تداخل میشود.
بوچانی بیان کرد: بحرانهای اخیر کشور فرصت آگاهیبخشی است، این فرصت باید مورد استفاده قرار گیرد و ساختارهای مدیریت بحران را قویتر سازد.
رئیس مرکز مطالعات و برنامهریزی تهران بیان کرد: مدیریت بحران اصولی دارد که از آن جمله میتوان به هماهنگی ادراکی، بودجه برای کاهش خطر قبل از وقوع بحران، ارزیابی و مانیتورینگ مستمر، حفظ زیرساختهای حیاطی، ایمنی فضاهای عمومی، اجرای مقررات، اطمینان از برنامههای آموزشی، بررسی سیستمهای هشدار دهنده و ... اشاره کرد.
دیدگاه تان را بنویسید