وجود ۲۸ هزار معتاد متجاهر در استان تهران
معاون امنیتی و انتظامی استانداری تهران از وجود ۲۸ هزار معتاد متجاهر در استان تهران خبر داد و گفت: ۲۰ هزار نفر از این معتادان تاکنون پذیرش شدند و سهم محلات شوش و هرندی از این تعداد ۱۰ هزار نفر بوده است.
خبرگزاری ایسنا: حمیدرضا گودرزی در همایش مشارکتهای مردمی حوزه اعتیاد به انعقاد سه تفاهمنامه بین دستگاههای مختلف برای افزایش ظرفیت و ساماندهی معتادان اشاره کرد و گفت: آغاز به کار مرکز «سروش مهر» با ظرفیت ۶۰۰ نفر، فشافویه با ظرفیت ۵۰۰۰ نفر و مرکز درمان و نگهداری معتادان «شهید زیادیان» با ظرفیت ۴۰۰ نفر از جمله دستاوردهای این تفاهمنامهها بوده است.
وی با تأکید بر اینکه این اقدامات باید ادامهدار باشد، اظهار کرد: ۱۳ جلسه در شورای مبارزه با مواد مخدر استان تهران با حضور همه اعضا برگزار و مرکز غربال غرب و شرق تهران نیز با ظرفیت هر کدام ۳۰۰ نفر با کمک سازمان بهزیستی راهاندازی شده است.
معاون امنیتی و انتظامی استانداری تهران با اشاره به اقدامات صورت گرفته برای تعیین تکلیف پلاک قرمزهای مراکز آسیب دیده تهران نیز تصریح کرد: ۲۸ هزار معتاد متجاهر در کل استان تهران وجود دارد که ۲۰ هزار نفر از این معتادان پذیرش شدند و سهم محلات شوش و هرندی از این تعداد ۱۰ هزار نفر بوده است.
گودرزی با اشاره به اینکه هدف اصلی ما ارتقای سلامت اجتماعی محلات است،اظهارکرد: اقدامات صورت گرفته با خواست مردم انجام شده است. ایجاد کتابخانه، مساجد و توجه به ورزش محلات از جمله این اقدامات بوده است که نشان میدهد باید در مورد مناطق آلوده مهندسی اجتماعی صورت بگیرد. در این میان نیز نباید نقش سازمانهای مردم نهاد را فراموش کرد.
مبارزه با مواد مخدر بدون مشارکت مردم امکانپذیر نیست
دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر با تأکید بر اینکه اقدامات فرهنگی مهمترین بخش از پیشگیری رشد آسیب اعتیاد است، گفت: حضور هماهنگ همه دستگاهها و مشارکت مردم ضرورت اجتنابناپذیر این حوزه به شمار میرود.
به گزارش ایسنا، اسکندر مؤمنی در همایش مشارکتهای مردمی حوزه اعتیاد که امروز برگزار شد با بیان اینکه پرداختن به موضوع اعتیاد یک انتخاب نیست بلکه ضرورتی اجتنابناپذیر است، اظهارکرد: همه مسئولان مصمم هستند تا نسبت به کاهش آسیب اعتیاد که منشأ آسیبهای اجتماعی دیگر است اقدامات لازم را انجام دهند.
وی با تأکید بر اینکه در این حوزه همه اقدامات باید هماهنگ پیش برود تا به نتایج قابل قبول برسیم، اظهار کرد: تمام اقدامات از حوزه مقابله، درمان، کاهش آسیب و پیشگیری باید بهطور همه جانبه و در کنار هم پیش برود.
دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر با بیان اینکه مجموع این اقدامات باید از نقطه صفر مرزی تا عمق شهرها در دستور کار قرار داشته باشد، گفت: با این وجود مهمترین بخش از این زنجیره اقدامات مربوط به فعالیتهای فرهنگی است.
مؤمنی با بیان اینکه وقتی فردی معتاد میشود هزینه این مسئله را باید جامعه و خانواده فرد نیز پرداخت کند، اظهار کرد: حضور هماهنگ همه دستگاهها و مشارکت مردم ضرورت اجتنابناپذیر حوزه مبارزه با مواد مخدر است چرا که امکان ندارد یک مسئله اجتماعی بدون اعمال نظر و حضور مردم به نتیجه برسد.
وی با اشاره به اینکه همایش امروز پایان اقدامات ما در منطقه شوش و هرندی نیست، گفت: تا امروز طی ۱۴۰ روز اخیر کارهای بزرگی انجام شده و امروز به منزله افتتاحیه اقداماتمان باید با یک کار جهادی امیدی که در این مناطق ایجاد شده است را به کل کشور تعمیم دهیم. نباید فراموش کرد که در کنار اقدامات مقابلهای باید اقدامات فرهنگی، آموزشی، دینی، عمرانی، زیباسازی و اشتغال خرد افراد نیز به عنوان روشهای مکمل دنبال شود.
دیدگاه تان را بنویسید