جزئیات فعالیت شبکه متهمان ارزی در کل کشور

کد خبر: 943820

رئیس دادگاه متهمان ارزی گفت: زمانی که این متهم دستگیر شد، متوجه شدیم این شبکه در کل کشور فعالیت دارند و به همین دلیل سایر متهمان را در استان‌های مختلف شناسایی و دستگیر کردیم.

جزئیات فعالیت شبکه متهمان ارزی در کل کشور

خبرگزاری مهر:رئیس دادگاه متهمان ارزی گفت: زمانی که این متهم دستگیر شد، متوجه شدیم این شبکه در کل کشور فعالیت دارند و به همین دلیل سایر متهمان را در استان‌های مختلف شناسایی و دستگیر کردیم.

حجت الاسلام موحدی راد در ادامه قرائت کیفرخواست صادره گفت: دو نکته در ابتدای جلسه دادگاه لازم به ذکر است. یک اینکه تنها یک نفر از متهمان این پرونده اهل سیستان و بلوچستان است، زمانی که این متهم دستگیر شد متوجه شدیم این شبکه در کل کشور فعالیت دارند و به همین دلیل سایر متهمان را در استان‌های مختلف شناسایی و دستگیر کردیم.

وی افزود: در رابطه با پرونده‌های فساد اقتصادی که مشمول رسیدگی در دادگاه ویژه می‌شوند حتماً باید شخص دادستان آن استان کیفرخواست را قرائت و در دادگاه حضور یابد و تنها در رابطه با استان تهران است که دادستان تهران می‌تواند به دادگاه نماینده معرفی کند.

وی در ادامه به گردش کار بهزادیان یکی از متهمان این پرونده اشاره کرد و گفت: این متهم تحصیل کرده دانشگاه علم و صنعت است که به عنوان یک فرد باهوش از سوی رنود (متهم ردیف اول این پرونده) استخدام می‌شود و جهت کسب تجربه به کشور‌های اروپایی اعزام می‌شود. البته بعد از یک بازه زمانی با توجه به احساس خطر از سوی رنود در رابطه با افشای طرح‌های اقتصادی شأن نامبرده از مجموعه کنار گذاشته و مشاور رنود می‌شود.

دادستان سیستان و بلوچستان ادامه داد: کلیه امور بازرگانی و حواله‌های اخذ شده توسط این شبکه از سوی متهم بهزادیان به صورت آگاهانه انجام می‌شده همچنین برخی مسائل گمرکی به متهم بهزادیان سپرده می‌شد.

موحدی راد در ادامه و در خصوص نحوه فعالیت متهمان توضیح داد: متهمان فرجی و وزیری جهت پوشش سوابق خود اقدام به خرید شرکت‌هایی می‌کنند و متهم بهزادیان را به عنوان مشاور بازرگانی در مجموعه استخدام می‌کنند. متهم رنود که به عنوان پشتیبان به این شبکه اضافه شده بود نقش اجرایی در شرکت بهران راد نداشته است.

موحدی راد در رابطه با سوابق کاری متهم بهزادیان با متهم رنود توضیح داد: نامبرده در سال ۸۹ از طریق برادر رنود با متهم ردیف اول آشنا می‌شود و پس از سه سال به او پیشنهاد مدیرعاملی یکی از شرکت‌ها داده می‌شود. در سال ۹۳ یک درصد از سهام کارخانه متعلق به بهزادیان منتقل می‌شود.

دادستان سیستان و بلوچستان تصریح کرد: بر اساس تحقیقات صورت گرفته متهم بهزادیان در راستای انجام فعالیت‌های خود با این مجموعه ۷ میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال به عنوان حق الزحمه اخذ کرده است همچنین وی سه میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال در قالب خرید یک دستگاه از متهمان گرفته است. از وی همچنین تعدادی سکه، یک مزدا ۳ و مبالغ مختلف بانکی در بانک‌های مختلف شناسایی شده است به طور کلی باید گفت کلیه اقدامات شرکت‌های رنود با هدایت مستقیم این فرد بوده است.

موحدی راد افزود: فرجی و وزیری با هماهنگی با رنود از طریق بهزادیان اقدام به ثبت خرید کاغذ می‌کنند تا با ارائه مدارک ترخیص این کالا به سازمان بازرسی مسیر فروش حواله‌های ارزی خود را دنبال کنند. در این راستا بهزادیان با همکاری برخوردار و رنود اقدام به جعل شرکت‌های مختلف داخلی و خارجی می‌کنند. متهمان وزیری و فرجی با همراهی بهزادیان پس از مسدود شدن ۱۰ حواله بانکی در آلمان اقدام به تغییر کالای سفارشی خود به کاغذ سولفات می‌کنند. با توجه به مشکلات کشور در شرایط تحریم و همچنین اقدامات متهم وی برای اخذ ۱۲ میلیون دلار ۷ میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال منتفع شده است.

۰

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندیها

تازه های سایت