شناسایی ۴ پاتوق دوردور مزاحمان خیابانی در تهران
فرمانده انتظامی تهران بزرگ گفت: با توجه به پشت سرگذاشتن عیدفطر نسبت به کاهش زمان توقیف موتورسیکلتها و خودروها از زمان دو هفته به به دو یا سه روز اقدام میکنیم و مردم میتوانند از فردا برای رفع توقیف وسلیهنقلیه به به ستادهای ترخیص مراجعه کنند.
خبرگزاری تسنیم: سردار حسین رحیمی در برنامه تلویزیونی درباره اجرای طرح پلیس در برخورد با مزاحمتهای خیابانی گفت: منظورمان از موضوعی که اصطلاحاً آن را "دور دور" نامیدهاند، مزاحمتهایی خیابانی است که توسط برخی از افراد ایجاد میشود.
فرمانده انتظامی تهران بزرگ ادامه داد: بسیاری از این مزاحمان خیابانی علاوه بر ایجاد مزاحمت، ترافیک سنگین ایجاد کرده و آسایش عمومی را سلب میکنند. پلیس دنبال برخورد با این افراد است، در برخی از خیابانها این موضوع باب شده و بسیاری محلهای تفریحی را با اماکن عمومی اشتباه گرفتند.
رحیمی با بیان اینکه تماسهای مردمی با پلیس در این زمینه زیاد است، گفت: به طور مثال در ساعت دو بامداد در تماس با پلیس ۱۱۰ عنوان میشود که مردم در ترافیک ماندهاند. پلیس مأموریت دارد به خواستههای مردم توجه کرده و آرامش آنها را برقرار کند، برخیها فقط گمان میکنند که فقط آنها در شهر زندگی میکنند.
وی خاطرنشان کرد: برخورد با مزاحمان خیابانی در دستور کار پلیس بوده و در بسیاری از خیابانها وضعیت مطلوب شده، نقطه برجسته بروز این مشکل (ایجاد مزاحمتهای خیابانی) در خیابان شهید اندرزگو، منطقه سعادتآباد، بام تهران و بخشی از تهرانپارس است که برای تمام این مناطق طرح داریم.
رحیمی با اشاره به حمایت دستگاه قضایی از برخورد پلیس با مزاحمتهای خیابانی، گفت: در طرح دیگر با تمام قدرت بحث برخورد با خردهفروشان موادمخدر و معتادان متجاهر در مناطق شوش، مولوی و هرندی را انجام میدهیم.
رئیس پلیس پایتخت متذکر شد: ایجاد نظم و انضباط در تمام نقاط پایتخت ادامه دارد و تلاش میکنیم با تمام ناهنجاریهای اجتماعی برخورد کنیم.
وی با بیان اینکه تمام برهمزنندگان نظم و انضباط جامعه پیش از تحویل خودرو باید در کلاس آموزشی شرکت کنند، گفت: در این کلاس موارد قانونی به آنها یادآور میشود.
به گفته رحیمی پلیس تنها به دنبال برخورد نیست و دنبال فرهنگسازی نیز است.
فرمانده انتظامی تهران بزرگ افزود: تقریباً ۸۰ درصد از افرادی که با خودرو ایجاد مزاحمت خیابانی میکنند، تذکر گرفته و به ارشاد پلیس توجه میکنند، برخی از این افراد نیز با ارتکاب جرایمی مانند اخلال در نظم و آسایس عمومی، ایجاد مزاحمت برای بانوان، شربخمر و سگگردانی اعمال قانون شده و برخی از افراد که تکرار جرم دارند، توقیف خواهند شد.
رحیمی خاطرنشان کرد: با توجه به پشت سرگذاشتن عیدفطر نسبت به کاهش زمان توقیف موتورسیکلتها و خودروها از زمان دو هفته به به دو یا سه روز اقدام میکنیم و مردم میتوانند از فردا برای رفع توقیف وسلیهنقلیه به به ستادهای ترخیص مراجعه کنند.
به گفته وی، در وهله نخست، موتورسیکلتها و در وهله بعد خودروها رفع توقیف میشوند.
فرمانده انتظامی تهران بزرگ با بیان اینکه قشر موتورسوار از اقشار ضعیف و متوسط جامعهاند، از آنها خواست قانون را رعایت کنند.
رحیمی متذکر شد: مردم سکه، طلا و دلار را در منازل خود نگه ندارند، برخی سارقان کاملاً مطلعند که داخل خانه پول و سکه وجود دارد و تا به حال به این موضوع نرسیدیم که سارقان فلزیاب دارند.
واکنش جانشین فرمانده ناجا به کشف حجاب در مسافربرهای شخصی
جانشین فرمانده نیروی انتظامی گفت: رانندگان آژانسها و سامانه هوشمند حملونقل باید درخصوص کشف حجاب به مسافران خود تذکر دهند چرا که در غیر این صورت پیامک جرم کشف حجاب برای مالک خودرو ارسال خواهد شد.
سردار ایوب سلیمانی جانشین فرمانده ناجا در گفتگو با فارس، درخصوص عملکرد پلیس در مواجهه با بیحجابی در خودرو اظهار داشت: کشف حجاب در خودرو جرم است و پلیس طبق وظیفه قانونی خود با جرم مشهود برخورد میکند.
جانشین فرمانده ناجا با بیان اینکه پیامک جرم کشف حجاب برای مالکان خودروهایی که این جرم در خودروشان به وقوع پیوسته، ارسال میشود در پاسخ به این پرسش فارس که رانندگان آژانسها و سامانه هوشمند حمل و نقل عنوان میکنند که مسافرانشان کشف حجاب کردهاند و چرا باید آنها پاسخگو باشند، گفت: مسئولیت قانونی خودرو با مالک خودرو است. همانطور که اگر مسافر از کمربند ایمنی استفاده نکند مالک خودرو جریمه میشود و باید در برابر قانون پاسخگو باشد؛ بنابراین لازم است که رانندهها متوجه و متعهد به مسؤولیت قانونی خود بوده و اجازه عمل خلاف قانون از جمله جرم کشف حجاب به مسافرین خود ندهند.
این مقام ارشد نیروی انتظامی در پاسخ به دیگر سوال فارس که مدیران شرکتهای حمل و نقل هوشمند، رضایت مشتری برایشان مهم است نه عملکرد راننده و اعتراض راننده میتواند به اخراج و حتی از دست دادن شغل منجر شود، تصریح کرد: همه اشخاص حقیقی و حقوقی موظف به رعایت قانون بوده و لذا مدیران این مجموعهها باید از راننده خود که به شئونات اخلاقی پایبند هستند حمایت کنند که در همین مورد اخیر اتفاق افتاد.
سردار سلیمانی خاطرنشان کرد: باید شرکتهای حمل و نقل هوشمند در قوانین خود بر رعایت حجاب و شئونات اسلامی تاکید کنند و نیروی انتظامی نیز که ضامن اجرای قانون است از رعایت کنندگان حمایت خواهد کرد و در یک نگاه کلی با اطمینان گفته میشود که قانون و متولیان اجرای قانون منجمله نیروی انتظامی، حامی و پشتیبان رعایتکنندگان قانون در هر دو طیف حقیقی و حقوقی خواهد بود.
***
گفتنی است سه روز پیش یکی از رانندگان اسنپ به مسافر خود که کشف حجاب کرده بود تذکر داد و این مسافر در توئیتی عملکرد این راننده را با درج عکس و مشخصات راننده منتشر کرد که با واکنشهای متفاوتی مواجه شد؛ از طرفی مسئولان شرکت اسنپ نیز در اقدامی عجیب هم از راننده خود دلجویی کردند و هم از مسافر بیحجاب خود.
دیدگاه تان را بنویسید