آخرین اخبار از مناطق سیل زده/فوت ۷۶ نفر بر اثر سیل اخیر

کد خبر: 937521

جدیدترین اخبار مربوط به روند امداد رسانی مناطق سیل زده را در این بسته مشاهده ‎کنید.

آخرین اخبار از مناطق سیل زده/فوت ۷۶ نفر بر اثر سیل اخیر

سرویس جامعه فردا: بارش‎های سیل آسا از ابتدای سال ۹۸ در کشور موجب سیلابی شدن برخی از استان‌ها و اختلال در زندگی مردم شد.

میزان خسارات سیل در سه استان لرستان، خوزستان و گلستان بیش از سایر استان هاست و این مسئله باعث شد تا مردم فهیم کشورمان از سراسر ایران اسلامی به کمک و یاری سیل زدگان بشتابند.

این سیل تاکنون براساس آمارهای رسمی ۷۸ کشته و هزار نفر زخمی برجای گذاشته است و تخمین زده شده حدود ۱۰ میلیون نفر تحت تأثیر مستقیم و غیرمسستقیم این سیل قرار گرفته‌اند و ۲۵ استان از ۳۱ استان، به طور همزمان یا در فاصله زمانی کوتاه دچار سیل شدند. همچنین ۲۳۵ شهر و ۴۳۰۴ روستا تحت تاثیر خسارات سیل قرار گرفتند.

رفع خطر سیلاب در خرمشهر تا دو روز آینده سرپرست فرمانداری خرمشهر با اشاره به هدایت سیلاب به سمت دشت‌ها، گفت: امیدواریم ظرف دو روز آینده سرعت آب کاهش یابد و خطر احتمالی رفع شود. کوروش مودت در گفتگو با ایسنا، در خصوص آخرین وضعیت خرمشهر اظهار کرد: جهت پیشگیری از ورود احتمالی سیلاب به خرمشهر در مدت ۴۸ ساعت ۱۸ کیلومتر سیل‌بند در سه راه حسینیه خرمشهر توسط نیرو‌های قرارگاه کربلا با همکاری سپاه پاسداران، ارتش جمهوری اسلامی، نیرو‌های بسیجی و جهادی احداث شده است. وی افزود: این اقدامات برای این است تا در صورتی که سیلاب از حوضچه‌ها و کانال زهکش نیشکر المهدی به نزدیکی شهر خرمشهر برسد به دشت‌های اطراف منحرف شود. سرپرست فرمانداری خرمشهر گفت: تاکنون آب در کیلومتر ۵۰ خرمشهر رسیده بود که به سمت دشت‌های اطراف هدایت شده است. امیدواریم ظرف دو روز آینده سرعت آب کاهش یابد و خطر احتمالی رفع شود. مودت در خصوص وقوع مد اکبر در اروندرود، گفت: مد اکبر نیز رخ داده و مشکلی ایجاد نکرده است. در حال حاضر وضعیت خرمشهر عادی اعلام شده است.
جاده گنبد -کلاله در گلستان به دلیل آبگرفتگی مسدود شد مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای گلستان از مسدود بودن جاده گنبد-کلاله (بایلر) در استان به دلیل آبگرفتگی خبر داد و مسیر جایگزین این محور را محور گنبد-مینودشت-کلاله اعلام کرد. به گزارش فارس از گرگان به نقل از روابط عمومی اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای گلستان، مهدی میقانی افزود: علاوه بر این محور، جاده بندرترکمن- یساقی نیز به دلیل سیلاب اخیر مسدود بوده و محور خواجه نفس-گمیشان نیز، محدودیت ترافیکی دارد و با توجه به احداث پل‌های موقت تردد صرفا برای خودرو‌های راهداری، امدادرسان و محلی برقرار می‌باشد. وی، وضعیت محور‌های کوهستانی استان را همراه با بارش برف و سایر محور‌ها را ابری و بارانی دانست و ادامه داد: کاربران جاده‌ها برای تردد در محور‌ها به ویژه محور‌های کوهستانی حتما زنجیر چرخ و تجهیزات زمستانی به همراه داشته و قبل از سفر نیز از طریق سامانه ۱۴۱ مرکز مدیریت راه‌های استان به عنوان تنها مرجع رسمی، وضعیت راه‌ها را مطلع شوند.
وقتی فرماندار راز و جرگلان گرفتار سیل می‌شود شب گذشته فرماندار راز و جرگلان گرفتار سیل شد. محمد زارعی، فرماندار راز و جرگلان در گفتگو با خبرنگار ایسنا اظ‌ها ر. کرد: بارش‌های باران طی چند روز اخیر به خصوص شب گذشته موجب بالا آمدن دوباره آب رودخانه در بخش مرکزی این شهرستان شده است. وی افزود: شب گذشته در حال سرکشی به روستا‌های بخش مرکزی این شهرستان بودیم که به هنگام تردد از مسیر رودخانه گرفتار سیل شدیم. زارعی ادامه داد: البته در این مسیر جاده اضطراری برای اهالی روستا ساخته شده است که در صورت بالا آمدن آب رودخانه به منظور جلوگیری از بروز هرگونه مشکلی امر تردد از آنجا انجام شود. وی اظهار کرد: خودروی فرمانداری نیز باید شب گذشته از این مسیر تردد می‌کرد، اما به علت اینکه تصور نمی‌شود که حجم آب به قدری بالا آمده که می‌تواند برای خودرو مشکل ساز شود، از مسیر رودخانه تردد شد که بعد از آن خودرو با کمک روستاییان از آب خارج شد. این مقام مسئول تصریح کرد: اهالی روستای زرنه امانلی در بخش مرکزی از مسیر اضطراری تردد کنند و یا اینکه تردد از بستر رودخانه فقط توسط تراکتور صورت گیرد تا حجم آب دوباره کاهش یابد.
فوت ۷۶ نفر بر اثر سیل اخیر رئیس سازمان پزشکی قانونی گفت: بر اثر وقوع سیلاب در کشور تاکنون ۷۶ نفر از هموطنان جان خود را از دست داده‌اند. به گزارش ایسنا احمد شجاعی امروز در یک نشست مطبوعاتی در شیراز با ابراز تاسف از اینکه ۲۱ نفر از جانباختگان سیل اخیر مربوط به حادثه پنجم فروردین شیراز بود، علت عمده فوت شدگان را غرق شدگی و ریزش آوار اعلام کرد. وی همچنین با بیان اینکه آمار خودکشی نسبت به کشور‌های اروپایی و شرق آسیا پایین است، از ارائه آمار خودکشی خودداری و اظهارکرد: در اردیبهشت دو سال گذشته آمار خودکشی را اعلام کردیم و کارشناسان با بررسی به این نتیجه رسیدند که انعکاس این مهم اثرات خوبی نداشته است. رئیس سازمان پزشکی قانونی با اشاره به آمار سقط جنین در کشور نیز گفت: در سال گذشته ۹۱۴۳ مورد سقط جنین داشتیم که نسبت به مدت مشابه سال ۹۶ با ۹۳۰۴ مورد سقط کاهش ۲.۷ دهم درصدی داشته داشت. شجاعی معاینات انجام شده در سال گذشته را یک میلیون و ۷۶۲ هزار و ۴۵۸ مورد اعلام و اظهارکرد: این آمار در مقایسه با سال ۹۶ که یک میلیون و ۶۶۶ هزار و ۳۴۶ مورد بوده، ۵.۸ دهم درصد افزایش داشته است. معاینات انجام شده به تفکیک یک میلیون و ۱۷۸ هزار و ۸۰۲ مورد مرد و ۵۸۳ هزار و ۶۵۶ مورد زن بوده است. رئیس سازمان پزشکی قانونی همچنین تعداد مراجعه کنندگان در ارتباط با نزاع در سال گذشته را ۵۹۳ هزار و ۹۶۷ مورد اعلام کرد و گفت: از این تعداد ۴۰۵ هزار و ۳۵ مورد مرد و ۱۸۸ هزار و ۹۳۲ مورد زن بود که در مقایسه با سال ۹۶ شش درصد افزایش داشته است. شجاعی تعداد معاینات انجام شده حادثه کار در سال گذشته را ۲۸ هزار و ۵۶۸ مورد اعلام و اظهارکرد: از این تعداد ۱۳۷۸ مورد زن و ۲۷ هزار و ۷۵۱ مورد مرد بوده است که ۲.۹ دهم درصد رشد را نشان می‌دهد.
رودخانه جاده گهرباران ـ پنبه‌چوله طغیان کرد

بارش باران در مناطق مرکزی ساری آغاز شده سبب طغیان رودخانه پنبه‌چوله شده است.

به گزارش فارس ، پس از بارش‌های چند روز اخیر باران، رودخانه زردکیله واقع در جاده گهرباران ـ پنبه‌چوله از صبح امروز طغیان کرد.

طغیان رودخانه موجب جاری شدن سیلاب در بخشی از اراضی کشاورزی حاشیه رودخانه زردکیله شده است.

لایروبی نبود رودخانه زردکیله یکی از علت‌های طغیان آن در بارش‌های باران به‌شمار می‌رود.

آب گرفتگی 7 روستا در بندرانزلی/خزانه‌های برنج از بین رفتند

فرماندار شهرستان بندرانزلی از به زیر آب رفتن خزانه برنج در برخی مناطق این شهرستان به دلیل بالا آمدن آب رودخانه‌ها خبر داد.

اسماعیل حیدری آزاد دقایقی پیش در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در بندرانزلی با اشاره به بالا آمدن آب رودخانه ها در بندانزلی اظهار کرد: با بالا آمدن آب رودخانه های شهرستان حدود هفت روستا دچار آب گرفتگی شد که 90 درصد مردم در این روستاها خزانه گیری اجام داده بودند.

وی با اشاره به خسارت های وارده به روستاهای بندرانزلی گفت: بیشترین خسارت به روستای آب کنار به دلیل انحرافات و تغییراتی انجام شده در مسیر اصلی جریان آب، وارد شده است.

فرماندار شهرستان بندرانزلی با اشاره به نفوذ آب به مزارع و آسیب زدن به خزانه برنج روستائیان افزود: نفوذ آب به مزارع کشاورزان باعث از بین رفتن تعداد زیادی از خزانه برنج مردم در روستای آب کنار شده است.

حیدری آزاد با اشاره به تلاش نیروهای خدمت‌رسان برای خارج کردن آب از مزارع، بیان کرد: بالغ بر 20 کامیون مصالح و ماسه بادی و نیز دو دستگاه قایق موتوری از سوی ادارات مربوطه به روستای آب کنار منتقل شده تا از آسیب های بیشتر در این روستا جلوگیری و خسارات وارده جبران شود.

وی با درخواست از مردم برای جدی گرفتن هشدارهای سازمان هواشناسی گفت: از هفته گذشته سازمان هواشناسی اخطار لازم در خصوص وقوع بارندگی شدید در استان گیلان را داده بود که متأسفانه با بی‌توجهی عده‌ای از مسؤولان مواجه شده است لذا از همه مردم تقاضا دارم به این هشدارها توجه کنند.

خرمشهر از سیلاب نجات یافت/۱۵ کیلومتر سیل‌بند در سه راه خرمشهر ایجاد شد

با تلاش شبانه روزی یگانهای مهندسی رزمی نیروی زمینی سپاه؛ خرمشهر از سیلاب نجات یافت.

به گزارش فارس، سردار گرامی مسئول مهندسی نیروهای مسلح در استان خوزستان و فرمانده گروه ۴۰ صاحب الزمان نیروی زمینی سپاه از نجات شهر خرمشهر از سیلاب خبر داد. وی گفت : با تلاش شبانه روزی یگانهای مهندسی رزمی نیروی زمینی سپاه؛ خرمشهر از سیلاب نجات یافت. گرامی تصریح کرد : با تلاش شبانه روزی به مدت ۳۰ ساعت ۱۵ کیلومتر سیل بند از سه راه حسینیه خرمشهر احداث گردید و مسیر سیلاب که به سمت شهر خرمشهر روان بود در دشتهای اطراف منحرف گردید. سردار گرامی ضمن قدردانی از تلاش جهادی اپراتورهای ماشین الات مهندسی نیروی زمینی سپاه تاکید کرد : تعداد ۱۰ دستگاه بیل مکانیکی و ۲۰۰ نفر پاسدار و بسیجی و نیروی جهادی و ۲۰ نفر اپراتور ماشین آلات با همکاری هم حماسه ای دیگر رقم زدند.

زیر آب رفتن ۱۰۰ هکتار نخیلات خرمشهر/احتمال شیوع وبا در بین سیل زده‌ها

به گزارش ایسنا، سیلاب در خوزستان به سوی خلیج فارس در حرکت است و حالا به جنوب خوزستان رسیده است.

به گفته مسئولین، سد‌ها شرایط پایداری دارند و سیل بند‌های اطراف شهر‌ها هم حراست می‌شوند و هم تقویت، اما با این همه درست است که خوزستان از وضعیت اضطراری خارج شده، اما هنوز در حالت بحران قرار دارد.

سیل، روح، روان و مال خسارت دیده‌ها را با خود برده و علاوه بر آن زیرساخت روستا‌ها از بین رفته است و برخی سیل دیدگان در همین شرایط به روستاهایشان برگشته‌اند.

آن‌ها هم که برنگشته‌اند و هنوز در ۳۲ اردوگاه ساکن‌اند، به گفته معاون دانشگاه علوم پزشکی اهواز در شرایط اضطراری قرار دارند و از زمان مورد نیاز جهت تبدیل اردوگاه اضطراری به موقت گذشته‌اند چرا که باید اردوگاه‌ها به شکل موقت تعیین تکلیف می‌شدند، اما این کار نشده است و احتمال بروز بیماری‌های روده‌ای و وبا در میان آنان زیاد است.

همچنین با توجه به نبود سیستم سرمایشی در برخی چادر‌های اسکان، وضعیت برای مادران و کودکان مناسب نیست؛ هنوز بعد از یک ماه از وقوع سیل، مشکل سرویس بهداشتی و حماام در برخی اردوگاه‌ها وجود دارد و نیاز‌های اردوگاه‌ها به روز رسانی و راستی آزمایی نشده است.

به گفته مدیرعامل جمعیت هلال احمر خوزستان از چهارم فروردین ماه تاکنون به ۴۵ هزار خانوار شامل ۲۵۰ هزار و ۱۱۶ نفر امدادرسانی شده است و همچنین در این مدت ۶۶۷۹ نفر به مکان‌های امن انتقال یافته‌اند. در این مدت ۱۲۰ روستا دچار آبگرفتگی شده‌اند و همچنین ۲۷۴ روستا به صورت جزئی و کلی تخلیه شده است.

۱۰۰ هکتار از نخیلات خرمشهر زیر آب‌اند

مدیر اداره جهاد کشاورزی خرمشهر گفت: حدود ۱۰۰ هکتار از نخیلات شهرستان به زیر آب رفته‌اند.

محمد مطرودی در گفتگو با ایسنا با اشاره به ورود آب به برخی از نخیلات خرمشهر اظهار کرد: در حال حاضر حدود ۱۰۰ هکتار از نخیلات خرمشهر به زیر آب رفته‌اند و در اثر بالا آمدن سطح آب رودخانه کارون به نخل‌ها خسارت وارد شده است.

وی افزود: بخشی از نخیلاتی که به زیر به آب رفته‌اند، نخیلات بارور هستند، اما بخشی دیگر از آن‌ها نیز پاجوش‌هایی هستند که هنوز به مرحله باردهی نرسیده‌اند و جوان هستند.

وی در خصوص برآورد میزان خسارت وارد شده به نخیلات خاطرنشان کرد: با توجه به بالا بودن سطح آب رودخانه کارون، هنوز آب از نخیلات خارج نشده و همچنان نخیلات زیر آب هستند. از این رو امکان برآورد خسارت در حال حاضر وجود ندارد، اما در تلاش هستیم تا آب را از نخیلات خارج کنیم.

امدادرسانی به بیش از ۲۵۰ هزار سیل زده در خوزستان

مدیرعامل جمعیت هلال احمر خوزستان از امدادرسانی به ۲۵۰ هزار و ۱۱۶ نفر خبر داد.

علی خدادادی در گفتگو با ایسنا با اشاره به امدادرسانی جمعیت هلال احمر خوزستان در مناطق سیلابی اظهار کرد: در طول این مدت شهرستان‌های بهبهان، لالی، گتوند، ایذه، شوشتر، باغملک، هفتکل، آبادان، شادگان، هویزه، رامهرمز، اندیمشک، اندیکا، باوی، مسجدسلیمان، دزفول، شوش، اهواز، دشت آزادگان، کارون و حمیدیه از سیل متأثر شده‌اند.

وی ادامه داد: در حال حاضر سیل در برخی از شهرستان‌ها فروکش کرده و در برخی از مناطق هنوز سیل و تبعات آن وجود دارد. مناطقی از شهرستان‌های شوشتر، اهواز، دشت آزادگان، شوش، باوی، حمیدیه، کارون و شادگان هنوز متأثر از سیلاب هستند.

بلوار‌های ساحلی اهواز تا جمعه بازگشایی شوند

مدیرکل مدیریت بحران خوزستان با اشاره به مسدود بودن بخش‌هایی از بلوار‌های ساحلی اهواز، گفت: بلوار‌های جاده ساحلی اهواز تا روز جمعه باید بازگشایی شوند.

به گزارش ایسنا، کیامرث حاجی زاده در جلسه کارگروه تخصصی بهداشت و درمان در استانداری خوزستان اظهار کرد: هشدارها، جابه‌جایی اهالی روستاها، ایجاد فیوزپلاک‌ها، زیر آب رفتن مزارع و همه اقدامات انجام شده جهت جلوگیری از ورود آب به نقاط پر جمعیت بود تا از حیث تلفات انسانی مشکلاتی ایجاد نشود.

حاجی زاده گفت: با توجه به اقدامات انجام شده نباید مسائل به گونه‌ای باشد که در مرحله بازسازی و بازتوانی بیماری‌ها به سمت سیل زدگان بیاید. نباید در چند روز یا ایام آخر سست شویم و این موضوع باعث شود لطماتی به مردم وارد شود.

وی تصریح کرد: مردم از نظر روحی، روانی، جسمی و مالی خسارت دیده‌اند. همچنین زیرساخت روستا‌ها از بین رفتند و اگر بیماری به آن افزوده شود دیگر چطور می‌توانیم شرایط را مدیریت کنیم؟

مدیرکل مدیریت بحران خوزستان گفت: خوزستان هنوز در حالت آماده‌باش است و تنها از وضعیت اضطراری خارج شده است. هنوز در حالت بحران قرار داریم؛ بنابراین باید شرایط در مدت اخیر مدیریت شود و مردم به طور صحیحی به محل زندگی خود برگردند.

حاجی زاده با تاکید بر لزوم فراهم کردن شرایط بازگشت هر چه سریع‌تر روستاییان، تصریح کرد: آب وارد برخی روستا‌ها نشده است و تنها جاده ارتباطی آن‌ها باید برقرار و برق وصل شود. برخی روستا‌ها کامل زیر آب رفته‌اند که باید روستاییان اسکان موقت یابند و شرایط لازم در این زمینه فراهم شود.

وی تصریح کرد: همچنین در برخی اردوگاه‌ها در بحث سرویس بهداشتی و حمام مشکل وجود دارد که باید در این راستا اقدام شود، زیرا مطرح کردن این مساله پس از یک ماه در جلسه استانی درست نیست. همچنین جهت تأمین سیستم سرمایشی این اماکن باید فکری شود. دفع بهداشتی لاشه‌ها نیز باید مورد توجه قرار بگیرد.

حاجی زاده ادامه داد: همچنین با توجه به گرمای هوا در خرداد و تیرماه یکی از پیک‌های بیماری‌های وبا و شبه وبا وجود دارد که از طریق آب انتقال می‌یابد با گرمای هوا این بیماری راحت‌تر قابل انتقال است که باید به این موضوع توجه شود.

وجود معضلات بهداشتی در اردوگاه‌ها / شرایط، مستعد بروز بیماری‌های روده‌ای

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز با اشاره به حجم آبی که وارد روستا‌ها شده و تبدیل بخشی از آن به ماندآب، گفت: اکنون در پیک اول بیماری‌های التور هستیم و شرایط اقلیمی و شرایط فعلی جهت بروز بیماری‌های روده‌ای مستعد است.

به گزارش ایسنا - منطقه خوزستان، دکتر مهدی حسینی زاده در جلسه کارگروه تخصصی بهداشت و درمان، با اشاره به معضلاتی که در جمعیت تحت تأثیر سیل وجود دارد، اظهار کرد: اکنون هنوز در اردوگاه‌ها وضعیت به صورت اضطراری است و از زمان مورد نیاز جهت تبدیل اردوگاه اضطراری به موقت گذشته است و باید اردوگاه‌ها به شکل موقت تعیین تکلیف می‌شدند، اما این کار نشده است.

رئیس مرکز بهداشت خوزستان گفت: مقوله دوم بازگشت مردم به روستا‌ها است که باید مسائل بهداشتی جهت ایجاد زمینه بازگشت جمعیت به روستا‌ها فراهم شود.

وی با تاکید بر لزوم حفظ سلامت مردم، عنوان کرد: همچنین انتظار می‌رود در اردوگاه یک مسئول به عنوان متولی باشد، اما همچنان این معضل وجود دارد. اکنون معضلات بهداشتی در بسیاری از اردوگاه‌ها وجود دارد؛ بحث فاضلاب، پسماند، سازماندهی و نظارت بر نحوه توزیع مواد غذایی از معضلات این اردوگاه‌ها هستند که باید به این موارد توجه شود.

حسینی زاده تصریح کرد: آمار مراکز بهداشت از اردوگاه‌ها و مناطق سیل زده متفاوت است و انتظار داریم این آمار به واقعیت نزدیک شود تا به افرادی که نیاز است ارائه خدمت شود.

اکنون اختلافی در آمار اردوگاه‌ها با آمار جمعیتی خانه‌های بهداشت وجود دارد که باید این آمار بروز رسانی و راست آزمایی شود تا خدمات بیشتر از حد ارائه نشود. یعنی اکنون به جمعیتی خدمات بهداشتی و درمانی رایگان ارائه می‌دهیم که در اصل واقعیت، وجود ندارند که این موضوع از نظر اقتصادی و پایش مراقبت‌های بهداشتی به هیچ وجه منطقی نیست.

رئیس مرکز بهداشت خوزستان گفت: انتظار می‌رود وضعیت اردوگاه‌ها از نظر بهداشتی ساماندهی شود. همچنین وضعیت اضطراری اردوگاه‌ها به وضعیت موقت تبدیل شود. بر نظافت، توزیع غذا و یخ نیز توجه بیشتری شود. همچنین با توجه به عدم وجود سیستم سرمایشی در چادر‌های اسکان، وضعیت این چادر‌ها برای مادران و کودکان مناسب نیستند.

وی با اشاره به ورود فاضلاب به رودخانه کارون، عنوان کرد: آیا رودخانه محل ریختن فاضلاب است؟ آیا در آینده نباید در این زمینه فکری شود؟

حسینی زاده با ابراز نگرانی از وضعیت فاضلاب اهواز، گفت: باید بپذیریم اهواز از نظر فاضلاب بسیار وضعیت بدی دارد و باید برای آینده و وضعیت فاضلاب فکری شود. تا چه زمانی می‌خواهیم درمان مسکنی انجام دهیم؟

لزوم تلاش برای حفظ سلامت سیل زدگان در پساسیل

رئیس دانشگاه علوم پزشکی اهواز گفت: ادعا می‌کنیم تلفات انسانی بر اثر سیل نداشتیم و تقریباً جامعه بشری را با سلامت حفظ کرده‌ایم که در ادامه راه تلاش و همت باید در این راستا باشد تا خطری سلامت مردم به مخاطره نیندازد.

به گزارش ایسنا، دکتر ایرج نظری در جلسه کارگروه تخصصی بهداشت و درمان، اظهار کرد: ادعا می‌کنیم تلفات انسانی بر اثر سیل نداشتیم و تقریباً جامعه بشری را با سلامت حفظ کرده‌ایم که در ادامه راه تلاش و همت باید در این راستا باشد تا خطری سلامت مردم به مخاطره نیندازد.

نظری با اشاره به بازگشت برخی از مردم به منازل خود، گفت: اکنون برخی از مردم به منازل خود برگشته‌اند، اما شرایط محیطی، زیستی و بهداشتی برای آن‌ها فراهم نیست. همچنین از سوی جا‌های مختلف جهت سمپاشی اعلام آمادگی کرده‌اند، اما اجازه این کار را نمی‌دهیم، زیرا سمپاشی بی رویه بیماری، عارضه و مسائل مختلفی ایجاد می‌کند که بعد درمان آن‌ها دچار مشکل خواهد شد؛ بنابراین در زمینه سمپاشی همه موارد باید در نظر گرفته شود.

پنج هزار کیلومتر شبکه برق خوزستان در معرض سیلاب

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق اهواز گفت: بیش از پنج هزار کیلومتر شبکه فشار ضعیف و متوسط شرکت‌های توزیع اهواز و خوزستان در معرض سیلاب هستند و بسیاری از پایه‌ها نیز به زیر آب رفته‌اند.

حسن کریمی در گفتگو با ایسنا با تأکید بر اهمیت پایداری شبکه در ایستگاه شمال غرب این شرکت، افزود: در شرایط سیلاب در صورتی که ایستگاه شمال غرب ۲۰ ساعت خاموش می‌شد، همه خروجی‌های مدار قطع و مشکلات بسیاری برای مشترکین به ویژه در مخازن و تأسیسات نفتی به وجود می‌آمد.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق اهواز با اشاره به اهمیت تأمین و توزیع برق، تصریح کرد: در صورتی که در این شرایط بحرانی، تنها ۱۰ ساعت شبکه برق اهواز دچار مشکل و قطعی می‌شد بدون شک فاجعه‌ای انسانی در این شهر رخ می‌داد، زیرا شرایط بسیار دشواری برای مردم و تأسیسات به وجود می‌آمد.

کریمی ادامه داد: بیش از پنج هزار کیلومتر شبکه فشار ضعیف و متوسط شرکت‌های توزیع اهواز و خوزستان در معرض سیلاب هستند و بسیاری از پایه‌ها نیز به زیر آب رفته‌اند.

پلیس تا بازگشت شرایط به وضع عادی، از سیل‌بند‌ها حراست می‌کند

سرپرست فرماندهی انتظامی اهواز گفت: پلیس تا بازگشت شرایط به وضع عادی، به صورت شبانه‌روزی از سیل‌بند‌های اطراف شهر حراست خواهد کرد.

به گزارش ایسنا، سرهنگ محسن دالوند در حاشیه بازدید و سرکشی از سیل‌بند‌های احداث شده در مناطق کیانشهر، عین ۲ و ملاشیه اهواز، اظهار کرد: پلیس با حضور گسترده و به صورت شبانه‌روزی، حافظ امنیت و آرامش مردم بوده و از سیل‌بند‌های احداث شده نگهبانی خواهد کرد.

وی افزود: با وقوع سیلاب‌های اخیر، دشمنان نظام با برنامه‌ریزی هدفمند سعی داشتند تا با وارد کردن صدمه به سیل‌بند‌های ایجاد شده، موجب نارضایتی شهروندان شده و چهره نظام را تخریب کنند که با آمادگی و هوشیاری نیرو‌های نظامی، نگهبانی و حراست شبانه روزی پلیس و همچنین بصیرت مردم وفادار استان خوزستان توطئه‌های آن‌ها خنثی شد.

۰

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندیها

قرص لاغری پلاتین

تازه های سایت