کلاهبرداری با شگرد چوپان دروغگو

کد خبر: 909594

معاون مبارزه با جعل و کلاهبرداری پلیس آگاهی ناجا با هشدار به شهروندان گفت: فریب پیامک‌هایی که از طرف افراد ناشناس به قصد فروش سکه‌های عتیقه و طلا با عنوان چوپان ارسال می‌شوید را نخورید.

کلاهبرداری با شگرد چوپان دروغگو

خبرگزاری میزان: معاون مبارزه با جعل و کلاهبرداری پلیس آگاهی ناجا با هشدار به شهروندان گفت: فریب پیامک‌هایی که از طرف افراد ناشناس به قصد فروش سکه‌های عتیقه و طلا با عنوان چوپان ارسال می‌شوید را نخورید

سرهنگ محمدرضا اکبری درباره کلاهبرداری به روش فروش اشیاء عتیقه و تقلبی اظهار داشت: این شگرد به خاطر استفاده فرد کلاهبردار از عنوان جعلی چوپان برای خود، به شگرد (چوپان دروغگو) مشهور شده است.

وی با بیان اینکه کلاهبردار با ارسال پیامک برای مردم به قصد فروش سکه‌های عتیقه طلا از آن‌ها کلاهبرداری می‌کند، افزود: این شگرد چند سالی است از سوی کلاهبرداران مورد استفاده قرار می‌گیرد و شهروندان با وجود هشدار‌های پلیس همچنان فریب چوپانان دروغین را می‌خورند.

معاون مبارزه با جعل و کلاهبرداری پلیس آگاهی ناجا درباره شیوه و شگرد این کلاهبرداران خاطرنشان کرد: عده‌ای کلاهبردار با ارسال پیامکی با عنوان اینکه "من چوپانی از عشایر فلان شهر هستم و حین چرای گوسفندان به خمره‌ای پر از سکه‌های قدیمی و تعدادی مجسمه طلا بر خوردم و شماره موبایل شما را با استخاره از روی قرآن پیدا کردم من کسی را نمی‌شناسم بیا این‌ها را بفروش ۵۰ مال شما و ۵۰ مال من"، اقدام به کلاهبرادری می‌کنند.

وی ادامه داد: فرد در آخر به خاطر اینکه مخاطب را بیشتر تحت تاثیر قرار دهند سوگند یاد می‌کند و معمولا می‌گوید" شما را به ابوالفضل اگر به کسی بگویی ... لذا با این شیوه افراد ساده لوح را فریب داده و مجبور به تماس با فرد کلاهبردار می‌کند.

سرهنگ اکبری بیان کرد: در ادامه نیز در محلی که کلاهبردار از قبل مشخص کرده است تعدادی سکه اصیل قدیمی به فرد نشان داده و اگر قصد خرید داشت داخل یک کیسه سربسته مقدار قابل توجهی سکه تقلبی و غیر اصیل به وی در قبال مبلغ هنگفتی می‌فروشد.

وی اضافه کرد: همچنین فرد شیاد در هنگام معامله و تحویل سکه‌ها چنین وانمود می‌کند که احتمال دارد دستگیر شویم لذا خریدار را مجبور می‌کند که سکه‌ها را بعداً بازدید و مشاهده کند و در ادامه بعد از مراجعه خریدار به منزل متوجه می‌شود مورد سوء استفاده و کلاهبرداری واقع شده و تعداد قابل توجهی سکه تقلبی به وی فروخته شده، همچنین در برخی موارد ممکن است در این معامله‌ها جان خریداران به خطر بیفتد.

این مقام انتظامی، طمع و ساده انگاری مال باختگان هنگامی که با چنین پیشنهاد‌های اغوا کننده‌ای روبه رو می‌شوند و همچنین عدم توجه و آشنایی عموم مردم با اجناس قدیمی از جمله سکه و دیگر اشیاء قدیمی را از جملع عوامل زمینه ساز این شیوه از کلاهبرداری عنوان کرد.

وی در ادامه با هشدار به شهروندان توصیه کرد: پیشنهاد‌های ارائه شده درباره معاملات سکه‌های طلای قدیمی، خاک طلا و اشیاء عتیقه ممکن است دامی برای فریب شما باشد؛ در این گونه موارد بدون انجام بررسی‌های لازم و گرفتن مشاوره از اهل فن اقدامی نکنید.

معاون مبارزه با جعل و کلاهبرداری پلیس آگاهی ناجا تصریح کرد: اگر پیامکی برای خرید اشیای با ارزش، به ویژه از طرف افراد ناشناس دریافت کردید، مراقب باشید، زیرا پیامک فوق قطعاً از طرف فردی کلاهبردار ارسال شده است.

۰

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندیها

قرص لاغری پلاتین

تازه های سایت