فعالیت در کمیته امداد «خیر نظاممند» است
رئیس هیأت امنای کمیته امداد با تاکید بر جایگاه والای امدادگران در پیشگاه الهی، گفت: کار در کمیته امداد و رفع نیازهای محرومان، «خیر نظاممند» است.
خبرگزاری فارس: حجتالاسلام محسن کازرونی در دومین نشست سراسری مدیران کمیته امداد که با حضور رئیس کمیته امداد، معاونان و مدیران استانی این نهاد برگزار شد، با اشاره به اینکه کار در کمیته امداد و خدمت به محرومان جامعه سخت و دشوار است، افزود: در کنار سختی کار امدادگران، لذت انجام کار خیر و باز کردن گرهی از مشکلات محرومان، موجب شیرینی کار در این نهاد است.
وی با تاکید بر اینکه فعالیت در کمیته امداد «خیر نظاممند» است، ادامه داد: امیدواریم روزی برسد که هیچ نیازمندی در کشور نداشته باشیم.
رئیس هیأت امنای کمیته امداد، بُعد فرهنگی را در ماموریتهای کمیته امداد مهم ارزیابی کرد و گفت: باید در کنار ارائه خدمات معیشتی به مسایل فرهنگی هم توجه شود.
حجت الاسلام کازرونی به ذکر حدیثی از پیامبر اسلام (ص) پرداخت و خاطرنشان کرد: پیامبر اکرم (ص) دین الهی و آسمانی را همانند یک درخت توصیف کرد که ریشه، ساقه، شاخه و برگ و میوه دارد. همانطور که اساسیترین عضو یک درخت ریشه است و بدون آن دوام نمیآورد، ایمان هم حکم ریشه دین را دارد.
وی اضافه کرد: ایمان فراتر از اعمال عبادی است و خلوص نیت و عمل از هزار سخنرانی موثرتر است؛ بنابراین باید با کردار و رفتار خود ایمانمان را تقویت کنیم.
رئیس هیأت امنای کمیته امداد با تاکید بر جایگاه زکات در اسلام، افزود: زکات حکم آبیاری درخت دین را دارد و در رفع فقر و محرومیت از نیازمندان بسیار موثر است.
حجت الاسلام کازرونی با اشاره به متن حکم رهبر انقلاب در انتصاب اعضای هیات امنای کمیته امداد، بیان کرد: رهبر انقلاب در این حکم نقش مهمی را برای مردم در کمک به رفع فقر و دستگیری از نیازمندان قائل شدهاند.
وی گفت: در اسلام بر زکات، انفاق و صدقات تاکید زیادی شده است و کمیته امداد باید مروج این اعمال خیر در جامعه باشد.
رئیس هیأت امنای کمیته امداد با بیان اینکه میوه دین باید دوری از گناه باشد، خاطرنشان کرد: رعایت اخلاق و حسن خلق در برخورد با مددجویان موجب جذب افراد شده و در پیشبرد اهداف امدادگران گام مهمی به شمار میرود.
حجت الاسلام کازرونی با تاکید بر جایگاه والای امدادگران در دنیا و آخرت، گفت: امدادگران حقی بر جامعه دارند و این حق در پیشگاه الهی محفوظ است؛ بنابراین نباید منتظر تشکر از سوی دولت یا افراد برای انجام وظیفه انسانی و شرعی خود باشیم.
دیدگاه تان را بنویسید