جزئیات توزیع «سبد‌های حمایت غذایی» تا پایان سال +مبلغ پرداختی

کد خبر: 894277

مدیرکل مدیریت بحران کمیته امداد امام خمینی (ره) جزئیات توزیع بسته‌های حمایتی غذایی برای مددجویان کمیته امداد و سایر نیازمندان را تشریح کرد و گفت: ۹ میلیارد تومان از طرف دولت برای توزیع سبد‌های حمایتی غذایی در نظر گرفته شده است.

جزئیات توزیع «سبد‌های حمایت غذایی» تا پایان سال +مبلغ پرداختی

مدیرکل مدیریت بحران کمیته امداد امام خمینی (ره) جزئیات توزیع بسته‌های حمایتی غذایی برای مددجویان کمیته امداد و سایر نیازمندان را تشریح کرد و گفت: ۹ میلیارد تومان از طرف دولت برای توزیع سبد‌های حمایتی غذایی در نظر گرفته شده است.

آذر اسماعیلی افزود: بحث تامین نیاز‌های معیشتی محرومین جزو دغدغه‌های نهاد‌های حمایتی است. درجهت رفع کمبود‌های غذایی مددجویان تحت پوشش و سایر نیازمندان طی چند سال گذشته، سبد حمایتی با کمک دولت طراحی و در اختیار این افراد قرار می‌گیرد.

وی ادامه داد: طی جلسات برگزار شده، سقف سبد حمایتی که امسال در اختیار مددجویان و نیازمندان قرار می‌گیرد؛ مشخص شد. مرحله اول نیز تاکنون در اختیار نیازمندان و مددجویان قرار گرفته و تا پایان سال جاری طی چند مرحله این سبد غذایی را در اختیار این افراد قرار خواهیم داد.

مدیرکل مدیریت بحران کمیته امداد امام خمینی (ره) با بیان اینکه سقف اعتباری که توسط دولت مشخص شد ۹ میلیارد تومان است که به تناسب تعداد مددجویان و تعداد خانوار تحت پوشش و نیازمندان توزیع خواهد شد.

اسماعیلی در پاسخ به این پرسش که چه مبلغی به حساب سرپرستان خانوار واریز می‌شود؟ گفت: طی برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته پرداخت مبلغ سبد حمایتی به صورت پلکانی در اختیار خانواده‌ها قرار می‌گیرد بدین ترتیب که برای خانواده‌های یک نفره ۱۰۰ هزار تومان، دو نفره ۱۵۰ هزار تومان، سه نفره ۲۰۰ هزار تومان، چهار نفره ۲۵۰ هزار تومان، پنج نفر به بالا ۳۰۰ هزار تومان به حساب یارانه پرداخت می‌شود.

وی تاکید کرد: مبلغ سبد حمایتی جدا از مبلغ مستمری و یارانه است که به صورت نقدی به کارت سرپرستان خانوار واریز می‌شود، اما قابل برداشت نیست و باید در قالب کالا‌های اساسی از جمله گوشت، مرغ، برنج و روغن از فروشگاه‌های مشخص تهیه شوند.

مدیرکل مدیریت بحران کمیته امداد امام خمینی (ره) گفت: در سال جاری ۲ میلیون و ۷۰ هزار خانوار تحت پوشش بوده که مرحله اول سبد غذایی برای آن‌ها واریز شده است. سقفی از طرف دولت برای کمیته امداد مشخص نشده و نیازمندانی که شناسایی شوند از سبد حمایتی بهره‌مند خواهند شد.

اسماعیلی تاکید کرد: استفاده از مبالغ واریزی سبد حمایتی تاریخ مشخصی ندارد و دریافت کنندگان محدودیت زمانی برای استفاده از آن ندارند و هر زمان که بخواهند می‌توانند با مراجعه به فروشگاه‌های زنجیره‌ای و تعاونی‌های روستایی نسبت به خرید اقلام اساسی اقدام کنند. هماهنگی با فروشگاه‌ها صورت گرفته و امیدواریم در اجرا و عملیات بدون مشکل انجام شود.

به گزارش ایسنا، وی اظهارکرد: تمام افراد تحت پوشش کمیته امداد و افرادی که در نوبت حمایت کمیته امداد قرار دارند؛ می‌توانند سبد حمایتی را دریافت کنند.

مدیرکل مدیریت بحران کمیته امداد امام خمینی (ره) با بیان اینکه توزیع سبد غذایی یکی از برنامه‌های پایه‌ای است گفت: آرزوی ما این است که این برنامه تداوم داشته باشد. یکی از مشکلات اساسی نیازمندان فقر غذایی است و حتما باید مسئولین مرتبط برنامه‌ریزی‌های لازم را در این زمینه داشته باشند. تاکنون در قالب‌های مختلف از جمله رفع سوء تغذیه کودکان زیر هفت سال و رفع سوء تغذیه زنان باردار تحت پوشش کمیته امداد به مسئله فقر غذایی توجه شده است و بحث سبد غذایی در چند سال گذشته جزو طرح‌های موفق بوده که موجبات رضایتمندی را در جامعه هدف فراهم کرده است.

اسماعیلی گفت: همه تلاش ما این است که توزیع سبد حمایتی بدون وقفه تداوم داشته باشد و بتوانیم خانوار‌های تحت پوشش را مورد حمایت قرار دهیم بویژه در شرایط کنونی که مشکلات اقتصادی وجود دارد رسیدگی به بحث تغذیه نیازمندان و محرومان جزو دغدغه‌های اصلی کمیته امداد است و تاکنون موفق شده‌ایم با کمک دولت این نیاز‌ها را پوشش دهیم.

وی با اشاره به اینکه توزیع سبد غذایی برای اقشار کم درآمد است اظهار کرد: اولویت اول با مددجویان تحت پوشش سازمان‌های حمایتی مثل بهزیستی و کمیته امداد است که تاکنون اجرا شده است. سقفی برای نیازمندان مخصوصا در کمیته امداد قائل نشده‌ایم و افراد نیازمندی که شناسایی شوند مشمول سبد حمایتی خواهند بود. خانواده‌های فاقد سرپرست، خانواده‌های فاقد درآمد مشخص و عمدتا زنان سرپرست خانوار و سرپرست خانوار از کار افتاده مشمول خدمات مختلف کمیته امداد از جمله سبد حمایتی غذایی قرار می‌گیرند.

مدیرکل مدیریت بحران کمیته امداد امام خمینی (ره) در مورد توزیع سبد حمایت غذایی در مناطق کم برخوردار تصریح کرد: در مناطق کم برخوردار علاوه بر سبد حمایت غذایی، کمیته امداد به طوری ویژه در بحث تغذیه فعال است که از طریق منابع مالی داخلی کمیته امداد و با کمک خیریه‌ها و سازمان‌های مردم نهاد صورت می‌گیرد؛ بنابراین در مناطق کم برخوردار رسیدگی ویژه‌تری وجود دارد.

اسماعیلی در مورد حمایت خیرین از مددجویان تحت پوشش کمیته امداد و نیازمندان در زمینه فقر غذایی گفت: تمامی نیاز‌های نیازمندان را دسته‌بندی می‌کنیم و خیرین می‌توانند در زمینه کمبود غذایی و گرسنگی پنهان در کنار کمیته امداد قرار گیرند و با تماس و ارتباط با کمیته امداد در قالب‌های نقدی و کالایی همراه ما باشند.

۰

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندیها

قرص لاغری پلاتین

تازه های سایت