پرونده فلایت چک به کجا رسید؟
رئیس سازمان بازرسی کل کشور از مفتوح بودن پرونده فلایت چک خبر داد و گفت: این پرونده به دادسرا ارسال شده و همچنان در این نهاد قضایی مفتوح است.
خبرگزاری مهر: رئیس سازمان بازرسی کل کشور از مفتوح بودن پرونده فلایت چک خبر داد و گفت: این پرونده به دادسرا ارسال شده و همچنان در این نهاد قضایی مفتوح است.
ناصر سراج، در خصوص آخرین وضعیت رسیدگی به پرونده خرید هواپیمای فلایت چک، افزود: متاسفانه در این پرونده مشکلات جدی داشتیم.
رئیس سازمان بازرسی کل کشور تصریح کرد: گزارشهای سازمان بازرسی در این رابطه تکمیل شده و ما به مراجع قضایی ذیربط ارسال کردیم. پرونده اکنون در دادسرا مفتوح است و این نهاد قضایی در حال بررسی موضوع است.
وی در پاسخ به این سوال که با توجه به طولانی شدن روند رسیدگی به این موضوع، آیا پرونده به بازرسی ارجاع داده شده؟ گفت: این پرونده ارجاع نشده و به همان دادسرا ارسال شده و آنجا مفتوح است. وقتی پرونده به دادسرا ارسال میشود، بدین معنی است که مسئلهای وجود داشته است.
در حال بررسی واگذاری یکی از فروشگاههای زنجیرهای هستیم
سراج همچنین در پاسخ به این سئوال که شنیده شده در واگذاری یکی از فروشگاههای زنجیرهای دولتی به بخش خصوصی تخلفاتی صورت گرفته است، آیا سازمان بازرسی به این موضوع ورود کرده و آیا گزارشی در این رابطه ارسال شده است؟ گفت: این فروشگاه خیلی قبلتر به بخش خصوصی واگذار شده، سازمان بازرسی به این موضوع ورود کرده است و در حال بررسی دقیق موضوع هستیم.
وی افزود: ان شاالله که مشکلی ندارد، اما در صورتی که مشکلی وجود داشته باشد، برخورد میشود، هنوز گزارشی در این رابطه نهایی نشده است.
سال گذشته دادسرای کارکنان دولت در نامهای به سازمان بازرسی کل کشور، از این سازمان خواسته بود بررسی کند که «آیا قرارداد موصوف (قرارداد خرید هواپیماهای فلایت چک) از طریق برگزاری مناقصه و مقررات قانونی منعقد شده است؟ آیا نسبت به برگزاری مناقصه خرید این هواپیماها، اعتراضی به سازمان بازرسی واصل شده یا خیر و در صورت وصول اعتراض، نتیجه بررسی و رسیدگی به اعتراض واصله چیست؟
موضوع شکایت از شرکت فرودگاه ها، خرید هواپیمای فلایت چک از سوی این شرکت با واسطه گری شرکت آلمانی «ایرو دیتا» بوده که رقم پیشنهادی ایرودیتا ۱۱ میلیون یورو بود.
شرکت اف سی اس ال (FCSL) که یک شرکت انگلیسی است، که در شکایت خود از شرکت فرودگاهها به سازمان بازرسی کل کشور آورده بود: این شرکت مدتی قبل در مکاتبه با وزارت راه و شهرسازی اعلام آمادگی کرد که میتواند یک دستگاه هواپیمای فلایت چک DA ۶۲ (اکبند) مورد نیاز شرکت فرودگاهها را به قیمت ۲ میلیون و ۸۸۵ هزار و ۱۲۳ یورو تامین کند؛ حال آن که شرکت فرودگاهها این هواپیما را در نهایت با واسطه گری یک شرکت آلمانی به نام «ایرو دیتا» به مبلغ ۱۱ میلیون یورو میخرد که نتیجه این اقدام هدررفت ۸ میلیون یورو از منابع ارزی ایران شد.
شرکت فرودگاهها در اطلاعیهای در تاریخ ۱۰ اردبیهشت ما سال گذشته خبر امضای قرارداد خرید هواپیمای فلایت چک A. ۳۵۰ king air را منتشر کرده بود. همچنین شرکت اف سی اس ال (FCSL) در این شکایت نامه که به سازمان بازرسی کل کشور ارسال کرده است، از این شرکت درخواست کرد تا علاوه بر رسیدگی به روند خرید شرکت فرودگاهها از ایرو دیتا، قرارداد فی مابین دو شرکت را لغو کند.
سازمان بازرسی کل کشور به موضوع گران خری ۸ میلیون یورویی فلایت چکها ورود پیدا کرده بود.
دیدگاه تان را بنویسید