تحصیل وجه نامشروع ۱۳۰ میلیاردی ۷ متهم
نماینده دادستان تهران گفت: فعالیت مجرمانه برخی از افراد باعث شد تا امکان استفاده درست از ارز تخصیص یافته دولتی فراهم نشود و این افراد از طریق افزایش خودسرانه قیمتها و انجام معاملات سوری باعث شدند ارز تخصیص یافته عملا به ثبات قیمت در بازار موبایل منجر نشود.
خبرگزاری فارس: نماینده دادستان تهران در سومین جلسه محاکمه اختلالگران بازار ارز از طریق واردات تلفن همراه با ارز دولتی و فروش آن به قیمت گزاف اظهار کرد: فعالیت مجرمانه برخی از افراد باعث شد تا امکان استفاده درست از ارز تخصیص یافته دولتی فراهم نشود و این افراد از طریق افزایش خودسرانه قیمتها و انجام معاملات سوری باعث شدند ارز تخصیص یافته عملا به ثبات قیمت در بازار موبایل منجر نشود.
وی در ادامه به قرائت نام متهمان پرداخت و اسامی آنها را به این شرح اعلام کرد:
۱- حمید میرزایی زرینکلاهی بازداشت از تاریخ ۱۴ مرداد ۹۷، متولد ۵۶، اهل و ساکن کرج، مدیرعامل شرکت خصوصی پارستل قشم، متهم است به اخلال در نظام توزیع نیازمندیهای عمومی مردم از طریق گرانفروشی به صورت کلان با تحصیل وجه به مبلغ ۴۷ میلیارد و ۶۴۹ میلیون ریال.
۲- علیاصغر کاویانی فرزند ابوالقاسم بازداشت از تاریخ ۱۴ مرداد ۹۷، متولد ۱۳۳۸، اهل و ساکن تهران، مدیرعامل شرکت خصوصی کاریا همراه متهم است به اخلال در نظام توزیع نیازمندیهای عمومی مردم از طریق گرانفروشی به صورت کلان با تحصیل وجه به مبلغ ۲۳ میلیارد و ۷۰۸ میلیون ریال.
۳- مجید فلاحی فرزند محمد، بازداشت از تاریخ ۱۴ مرداد ۹۷، متولد ۱۳۳۸، اهل قزوین، ساکن تهران، مدیرعامل شرکت خصوصی مدیا پردازش متاهل و با سواد متهم است به اخلال در نظام توزیع نیازمندیهای عمومی مردم از طریق گرانفروشی به صورت کلان با تحصیل وجه به مبلغ ۱۵ میلیارد و ۵۵۵ میلیون ریال.
۴- محمد مرادی فرزند مرتضی، بازداشت از تاریخ ۱۴ مرداد ۹۷، متولد ۱۳۶۵، اهل اراک، ساکن تهران، مدیرعامل شرکت خصوصی ارتباط همراه ویژن دارای مدرک کارشناسی، متاهل، متهم است به اخلال در نظام توزیع نیازمندیهای عمومی مردم از طریق گرانفروشی به صورت کلان با تحصیل وجه به مبلغ ۱۳ میلیارد و ۴۷۶ میلیون ریال.
۵- جعفر بهشتی فروتن فرزند منوچهر، بازداشت از تاریخ ۱۴ مرداد ۹۷، مدیرعامل شرکت خصوصی ایما همراه، متاهل، دارای مدرک کارشناسی، اهل و ساکن تهران متهم به اخلال در نظام توزیع نیازمندیهای عمومی مردم از طریق گرانفروشی به صورت کلان با تحصیل وجه به مبلغ ۱۳ میلیارد و ۲۲۱ میلیون ریال.
۶- سیدمحمد کاویانی فرزند سیدرسول، بازداشت از تاریخ ۱۵ مرداد ۹۷، متولد ۱۳۶۳، اهل اراک، ساکن تهران، مجرد و دیپلم، مدیرعامل شرکت خصوصی همراه تجارت بزرگمهر متهم است به اخلال در نظام توزیع نیازمندیهای عمومی مردم از طریق گرانفروشی به صورت کلان با تحصیل وجه به مبلغ ۵ میلیارد و ۲۱ میلیون ریال.
۷- فریدون امین آقایی، بازداشت از تاریخ ۱۴ مرداد ۹۷، متولد ۱۳۳۸، اهل قزوین، ساکن تهران، مدیرعامل شرکت هماهنگپرداز هوشمند، متاهل، دارای مدرک کارشناسی متهم به اخلال در نظام توزیع نیازمندیهای عمومی مردم از طریق گرانفروشی به صورت کلان با تحصیل وجه به مبلغ ۳ میلیارد و ۶۳۱ میلیون ریال.
۸- امیرمیثم گیاهی، فرزند حبیب، بازداشت از تاریخ ۱۶ مرداد ۹۷، متولد ۱۳۶۳، اهل و ساکن تهران، مدیرعامل شرکت توسعه سرمایه گروه آروند، متاهل، دارای مدرک کارشناسی ارشد، متهم است به اخلال در نظام توزیع نیازمندیهای عمومی مردم از طریق گرانفروشی به صورت کلان با تحصیل وجه به مبلغ ۳ میلیارد و ۲۴۵ میلیون ریال.
۹- مسعود ابراهیمی گندمی، فرزند میکائیل، بازداشت از تاریخ ۱۴ مرداد ۹۷، متولد ۱۳۴۲، اهل قزوین، ساکن تهران، مدیرعامل شرکت خصوصی رایانشناس ایرانیان متهم است به اخلال در نظام توزیع نیازمندیهای عمومی مردم از طریق گرانفروشی به صورت کلان با تحصیل وجه.
۱۰- رضا افتخاری فرزند احد، بازداشت از تاریخ ۱۶ مرداد ۹۷، متولد ۱۳۵۷ اهل تبریز، ساکن تهران، مدیرعامل شرکت خصوصی پرشین الماس سیستم، دارای مدرک کارشناسی متهم به اخلال در نظام توزیع نیازمندیهای عمومی مردم از طریق گرانفروشی به صورت کلان با تحصیل وجه.
۱۱- سیدمهدی یاسینی فرزند سیدحسن، بازداشت با قرار بازداشت موقت، متولد ۱۳۶۳، اهل و ساکن تهران، مدرک کارشناسی ارشد، مدیرعامل شرکت خصوصی توسعه اقتصاد توان متهم به اخلال در نظام توزیع نیازمندیهای عمومی مردم از طریق گرانفروشی به صورت کلان با تحصیل وجه.
۱۲- فرخ اسکندرینژاد فرزند نادر، بازداشت از تاریخ ۱۶ مرداد ۹۷، متولد ۱۳۴۶، اهل و ساکن تهران، مدیرعامل شرکت دلفاهمراه پرداز شرق، متاهل و فوقدیپلم متهم به اخلال در نظام توزیع نیازمندیهای عمومی مردم از طریق گرانفروشی به صورت کلان با تحصیل وجه.
انتهای پیام/
دیدگاه تان را بنویسید