تیراندازی در مراسم فاتحه خوانی حادثه آفرید
فرمانده انتظامی شهرستان دهلران از تیراندازی در مراسم تشییع و خاکسپاری در یکی از روستاهای بخش موسیان خبر داد.
![تیراندازی در مراسم فاتحه خوانی حادثه آفرید](https://static1.fardanews.com/thumbnail/TE3ZjJjZGVjY/SdsQBt-jClYzOjYWbHDYcYpUGMkpGTJp3QxTVGxb6TFEAfuHL-lxmP6vnw-e91LULhti2Y04Ay0wE5wkYHBslA,,/TE3ZjJjZGVjY.jpg)
خبرگزاری مهر: سرهنگ منوچهر مکی گفت: در یک مراسم فاتحه خوانی در یکی از روستاهای بخش موسیان از توابع شهرستان دهلران بر اساس رسم و رسوم عشایری با اسلحه شکاری ساچمه زنی و دارای مجوز حمل، تیراندازی انجام شدکه منجر به زخمی شدن ۱۰ نفر به صورت سطحی شد.
وی افزود: با حضور به موقع ماموران، عامل تیراندازی پس از شناسایی دستگیر و با هماهنگی مقام قضایی پرونده تحت بررسی بیشتر قرار گرفت.
سرهنگ مکی با بیان اینکه بعضی از رسومات غلط و حادثه آفرین بایستی به فراموشی سپرده شود، گفت: بزرگان و معتمدان میتوانند با بهره گیری از نفوذ معنوی خود، آداب و سنن خوب را جایگزین رسومهای غلط کنند.
دیدگاه تان را بنویسید