مهارت آموزی سربازان وظیفه در۱۲۴ رشته

کد خبر: 860990

فرمانده قرارگاه مهارت آموزی ستاد کل نیرو‌های مسلح با اشاره به دغدغه خانواده‌ها و مسئولان درخصوص اشتغال جوانان گفت: امسال سربازان وظیفه در ۱۲۴ رشته مهارت آموزی می‌کنند.

مهارت آموزی سربازان وظیفه در۱۲۴ رشته

خبرگزاری مهر: فرمانده قرارگاه مهارت آموزی ستاد کل نیرو‌های مسلح با اشاره به دغدغه خانواده‌ها و مسئولان درخصوص اشتغال جوانان گفت: امسال سربازان وظیفه در ۱۲۴ رشته مهارت آموزی می‌کنند.

به گزارش پایگاه خبری پلیس، سردار سید مهدی فرحی در بازدید از آزمون مهارت آموزی کارکنان وظیفه استان سیستان و بلوچستان اظهار داشت: امروز مسئله اشتغال جوانان از دغدغه‌های اصلی خانواده‌ها و مسئولان است.

وی افزود: طبق آمار‌های رسمی در حال حاضر حدود ۳.۵ میلیون نفر در کشور بیکار داریم که تعداد قابل توجهی از آنان جوانان تحصیلکرده‌ای هستند که پس از اتمام دوران تحصیل و سربازی وارد بازار کار می‌شوند.

وی با بیان اینکه سالانه حدود ۴۰۰ هزار سرباز وارد نیرو‌های مسلح و به همین تعداد خدمت سربازی را به اتمام می‌رسانند و وارد اجتماع می‌شوند، گفت: مدت ۲ ساله خدمت سربازی فرصت بسیار خوبی است که در اختیار نیرو‌های مسلح قرار دارد و درحال حاضر بیشتر سربازانی که وارد خدمت می‌شوند دارای تحصیلات خوبی هستند که این یک نکته مثبت محسوب می‌شود تا بتوانیم بهره وری این دوران را به ویژه در اوقات فراغت سربازان بیشتر کنیم.

این مقام ارشد نظامی ادامه داد: هدف از اجرای این طرح آن است که سربازان به عنوان نیروی مولد جامعه مهارت‌های مورد علاقه خود را در این دوران کسب و از این آموزش‌ها برای اشتغال و کارآفرینی استفاده کنند.

سردار فرحی تصریح کرد: سال گذشته ۱۰۰ هزار سرباز وارد این دوره‌ها شده اند که در سال جاری این تعداد به ۲۰۰ هزار نفر افزایش یافته است.

وی بیان کرد: سال گذشته این دوره‌ها را با ۱۱ مهارت شروع کردیم و امسال در ۱۲۴ شاخه فعال شده ایم و قصد داریم سطح کمی و کیفی دوره‌ها را بیش از پیش ارتقاء دهیم.

این مقام نظامی ابراز کرد: بحث فرهنگ سازی در بین فرماندهان، سربازان و خانواده‌ها بسیار مهم است و رهبر معظم انقلاب (مدظله العالی) فرمودند: ما باید در این سه قشر تلاش کنیم و فضا را به سمتی پیش ببریم که جذابیت سربازی بیشتر شود و جوانان با علاقمندی و شور و نشاط بیشتری وارد این دوران مقدس شوند.

سردار فرحی تأکید کرد: فرماندهان و مدیران باید این باور را تقویت کنند که بدون آنکه به اقتدار دفاعی و توان رزمی نیرو‌های مسلح لطمه‌ای وارد شود می‌توان بهره وری سربازان را افزایش داد و از این فرصت به صورت "بُرد - بُرد" استفاده کرد.

وی گفت: تاکنون ۱۶ وزارتخانه، ۱۴ دستگاه و نهاد دیگر برای همکاری در این طرح اعلام آمادگی کرده اند که با توجه به ظرفیت‌های بالای سازمان فنی حرفه‌ای کشور، کار را با این سازمان شروع و با ۱۷ دستگاه دیگر نیز تفاهم نامه امضا کرده ایم.

وی خاطرنشان کرد: سربازان جوان، آینده سازان این کشور هستند که پس از اتمام دوران سربازی در بازه‌ای در حدود ۴۰ تا ۵۰ سال در چرخه کار کشور فعالیت دارند، بنابراین تقویت بنیه مهارتی آن‌ها می‌تواند نقش بسیار موثری در بهبود اقتصاد کشور داشته باشد.

سردار فرحی اظهار داشت: برنامه ریزی‌هایی در دست اجراست تا این طرح از دوران نوجوانی شروع شود و افراد از سنین پایین‌تر با شناخت بهتر علایق و استعداد‌ها وارد حوزه‌های کاری مورد علاقه خود شوند و وقتی وارد دوران سربازی و بازار کار می‌شوند، بازدهی بالاتری داشته باشند.

فرمانده قرارگاه مهارت آموزی ستاد کل نیرو‌های مسلح گفت: در این خصوص مشوق‌هایی نیز در نظرگرفته شده است که در آینده نزدیک به اطلاع عموم خواهد رسید.

۰

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندیها

تازه های سایت