ماجرای سوزاندن حلال‌های آلوده‌کننده در ساوه چه بود؟

کد خبر: 856705

در پی انتشاری خبری مبنی بر صدور مجوز برای سوزاندان غیراصولی سه هزار تن حلال کلر دار در ساوه و بروز فاجعه فاجعه زیست محیطی در این شهر بواسطه این اقدام، ایسنا به ابعاد گوناگون و جزئیات این اقدام زیست محیطی پرداخت.

ماجرای سوزاندن حلال‌های آلوده‌کننده در ساوه چه بود؟

خبرگزاری ایسنا: مدیر کل محیط زیست استان مرکزی اظهار کرد: صدور مجوز برای سوزندان حلال‌های کلردار انتقالی از استان خوزستان در ساوه کاملا کارشناسی شده است.

رضا میرزایی عنوان کرد: شرکت فناوری پسماند ساوه براساس مجوز صادر شده از سازمان محیط زیست در سال ۱۳۹۴ قابلیت امحای پسماند‌های صنعتی و ویژه را به روش زباله سوزی داراست و ممنوعیت پذیرش و سوزاندن مواد کنوانسیون استکهلم شامل سموم ارگان و کلره و PCD و پسماند‌های حاوی فلزات سنگین را دارد.

وی ادامه داد: مواد مورد اشاره در این خبر ضایعات حلال‌های صنعتی به شکل مایع بوده و ساختار مولکولی آن خطی است و فاقد پتانسیل ایجاد دی اکسید بوران در زمان امحاست.

میرزایی تصریح کرد: کوره مایع سوز این شرکت تحت پایش بوده و دارای دمای ۱۱۰۰ تا ۱۲۰۰ درجه سانتی گراد در زمان امحاست و هیچ ممنوعیتی برای سوزاندن این مواد بر اساس نوع فعالیت این شرکت وجود ندارد، براین اساس مردم هیچ نگرانی برای سوزاندن این مواد و تولید دی اکسید بوران در منطقه نداشته باشند.

وی افزود: تنها ممنوعیتی که برای فعالیت این شرکت در نظر گرفته شده است سوزاندن ضایعات حلال‌های صنعتی است که ساختار مولکولی آن‌ها به صورت حلقوی باشد.

این مقام مسئول در محیط زیست استان مرکزی در خصوص فقدان شرایط لازم برای امحای زباله‌های حاوی کلر در مجتمع فناوری پسماند ساوه که در خبر یاد شده ذکر شده است، گفت: با وجود اینکه هیچ خطری برای محیط زیست ساوه در امحای این مواد وجود نخواهد داشت و مجوز مربوطه کاملا صحیح و کارشناسی صادر شده است، اما به دلیل اظهار نظر سازمان محیط زیست مبنی بر عدم امکان امحای اینگونه زباله‌ها در این مجتمع، پسماندی از استان خوزستان به ساوه منتقل نشده است و با وجود صحیح بودن نظریه کارشناسی و مجوز صادره، قطعا بررسی بیشتر صورت خواهد گرفت.

۰

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندیها

تازه های سایت