ناگفتههایی از پشت پرده پذیرش قطعنامه۵۹۸
سردار خادم حسینی از فرماندهان لشکر ۱۰ سید الشهدا (ع) ماجراهای بعد از قبول قطعنامه را بیان کرد.
خبرگزاری تسنیم: مراسم سی امین سالروز عملیات دفاع سراسری با حضور جمعی از خانوادههای شهدا و جانبازان این عملیات صبح امروز دوشنبه یکم مرداد ۹۷ در حسینیه سیدالشهدا (علیه السلام) تیپ امنیتی حضرت زهرا (سلام الله علیها) برگزار شد.
در ابتدای این مراسم سرهنگ توکلی فرمانده تیپ حضرت زهرا (سلام الله علیها) در سخنانی با اشاره به این عملیات مهم در دوران دفاع مقدس اظهار کرد: این واقعه نقطه عطفی است که کمتر به آن پرداخته شده و لازم است که به آن پرداخته و دستاوردهای آن برای جامعه و جوانان تشریح شود.
وی در ادامه با بیان اینکه امروز ایام الله است، گفت: ما وظیفه داریم این واقعه را گرامی بداریم تا دیگران بدانند که رزمندگان و شهدا چگونه ایستادگی کردند که خط سرخ انقلاب اسلامی در سراسر جهان تداوم داشته باشد.
فرمانده تیپ حضرت زهرا (سلام الله علیها) اظهار کرد: زمانی که شهید قجهای در روی جاده اهواز-خرمشهر یک تنه کار کرد، شاید فکر نمیکرد عزیزانی در همان نسل و همان نقطه ایستادگی کردند و چنین حماسهای را آفریدند.
سردار معز خادم حسینی فرمانده گردان حضرت زهرا (سلام الله علیها) در دوران دفاع مقدس در سخنانی ضمن گرامیداشت یاد شهید مدافع حرم مرتضی کریمی از شهدای این تیپ، گفت: یکم مرداد ماه یادآور یک عملیات بزرگ است که بعد از قطعنامه ۵۹۸ به وقوع پیوست.
وی در ادامه با بیان اینکه در سال اول و دوم جنگ دشمن به ما حمله کرد و ما در عمان سالهای اولیه خاک خود را از لوث وجود عراقیها پاک کردیم، گفت: بعد از وقوع این پیروزیها تمام دولتهای شرقی و غربی به ما میگفتند که ایران باید جنگ را تمام کند، ولی امام (ره) دستور دادند جنگ ادامه پیدا کند، چون ایشان معتقد بودند که اگر عراق تنبیه نشود دوباره به کشورهای دیگر حمله میکند و شرارتهایش دامنگیر سایرین میشود که حمله عراق به کویت یکی از مصادیق این کلام امام است.
این فرمانده دوران دفاع مقدس اظهار کرد: تنبیه متجاوز ۶ سال به طول انجامید و در تمام این دوران تمام تلاش رسانههای بیگانه بر این بود تا ایران را کشوری جنگطلب و خونریز معرفی کند. در این ۶ سال هم آمریکا و غرب و شوروی هم صدام را تقویت میکردند و جمهوری اسلامی را جنگ طلب مطرح میکردند.
سردار خادم حسینی بیان کرد: تا سال ۶۷ عملیاتهای ایران در خاک عراق بود، ولی از سال ۶۷ عملیاتهای صدام با حمایت دوچندان غرب و به خصوص آمریکا و تحریمهای بیسابقه ایران موجب شد در طی ۵ ماه تمامی مناطق را پس بگیرد و در آخر با فشارهای فراوان غربها ما قطعنامه را پذیرفتیم و این در شرایطی بود که جریان رسانهای بر علیه ایران بود. روز ۲۷ تیرماه ساعت ۱۴ رادیو اعلام کرد که ایران قطعنامه را پذیرفت و همه بهت و شوک بودند.
وی ادامه داد: پس از پذیرش قطعنامه رئیس ستاد ارتش آمریکا گفت: «چون ایران در حالت ضعف قرار دارد پس بهترین فرصت است تا نسل و ملت ایران را سوزاند و آنها را غارت کرد.» پس از آن بود که طرح غارت کشور ریخته شده بود و عامل اصلی آنها نیز در کشور منافقین بودند. نتیجه پذیرش قطعنامه، وحشیتر شدن دشمن شد و یک جنگ سراسری رخ داد و موجب شد تا از غرب و جنوب حمله کردند و بچهها میجنگیدند و مقاومت میکردند، ولی آنها با تجهیزات و مهمات فراوان به ما حمله میکرد، اما ما تحریم بودیم و مهمات هم نداشتیم.
این فرمانده دوران دفاع مقدس بیان کرد: جریان رسانهای دشمن آن قدر در جامعه یأس ایجاد کرده بود که عدهای باور نمیکردند که میتوانیم روی پایمان بیاستیم و برخی داشتند راه را گم میکردند، اما رزمندگان طبق فرمان امام عمل کردند و عملیات دفاع سراسری یکم مرداد انجام شد.
وی افزود: ظهر سی و یکم که دشمن روی جاده اهواز-خرمشهر آمده بود، ما آن موقع در سد دز بودیم که اطلاع دادند که چنین اتفاقی افتاده است و بلافاصله به همراه بچهها راه افتادیم و به سمت جاده رفتیم و پس از آن و به سمت مرز حرکت کردیم و ساعت ۱ نیمه شب رسیدیم. آنجا بود که احساس کردیم دشمن در مرز نیست، ولی آنها آماده بودند. در حین اینکه میخواستیم برگردیم درگیری رزمندگان تیپ حضرت زهرا (س) شروع شد و از ۵ صبح گردان امام حسین (ع) درگیر شد و گردان امام حسن (ع) و گردان حضرت زینب (س) و گردان حضرت علی اکبر (ع) وارد عمل شد و در این حین دیدیم که جماعت بی نام و نشان مثل راهپیمایی به ستون آمدند که متوجه شدیم آنها بعد از پیام امام خمینی برای حضور در جبههها آمدند. گردان ما زمانی که میخواست به خط بزند ۱۰۰ نفر نبود و بعد از پیام امام ۱۰۰ هزار رزمنده داشتیم که حتی آب نداشتیم به آنها بدهیم.
سردار خادم بیان کرد: ۳ روز بعد از قطعنامه جبههها مملو از نیرو شد و ۵ روز بعد وارد پاسگاه شلمچه شدیم و به سمت بصره رفتیم. وقتی دشمن ما را در ضعف دید و سیاسیون نا امید بودند ما را غارت کردند، اما وقتی رزمندگان به جبهه آمدند و حضورشان در صحنه را دید، دشمن ترسید و بلافاصله ما قدرتمند شدیم و ۷ مرداد ما وارد خاک عراق شدیم.
فرمانده تیپ حضرت زهرا (سلام الله علیها) ادامه داد: ثمره این شد که هفتم مرداد تهاجم شروع شد و نتیجه این شد که صدام در ۱۱ مرداد ماه قطع نامه را قبول کرد. اگر صدام مرد صلح بود باید همان ۲۷ تیرماه قبول میکرد. این دو هفته حلقه مفقوده جنگ است و خیلی از سیاسیون تحلیل جنگ میکنند، اما این دو هفته را بیان نمیکنند.
وی عنوان کرد: تیپ حضرت زهرا (سلام الله علیها) این افتخار را دارد که ۴۰۰ شهید در راه انقلاب و اسلام داده است و این شهدا درسشان این بود که به دشمن اعتماد نکنیم. ما امانتدار این مسیر هستیم و بدانید وقتی ما مردانه بیاستیم ما موفقتر هستیم.
دیدگاه تان را بنویسید