اعتراض داوطلبان کنکور به قطعی شدن تاثیر معدل
داوطلبان کنکور سراسری در صفحه مجازی وزیر علوم اعتراض خود را نسبت به قطعی شدن ۳۰ درصدی تاثیر سوابق تحصیلی در کنکور اعلام کردند.
خبرگزاری فارس: داوطلبان کنکور سراسری در صفحه مجازی وزیر علوم اعتراض خود را نسبت به قطعی شدن ۳۰ درصدی تاثیر سوابق تحصیلی در کنکور اعلام کردند.
تاثیر سوابق تحصیلی در کنکور در سالهای گذشته به صورت تاثیر مثبت لحاظ میشد و این مساله برای داوطلبان شرایط بهتری را رقم میزد، ولی به تازگی خبر از تصویب تاثیر قطعی ۳۰ درصدی معدل در کنکور منتشر شد که این مسأله اعتراض بسیاری از داوطلبان بخصوص داوطلبان نظام قدیم را به دنبال داشته است.
تعداد بسیاری از داوطلبان کنکور با قراردادن کامنتهایی برای پستهای منصور غلامی وزیر علوم در صفحه اینستاگرام وی نسبت به تاثیر ۳۰ درصد قطعی معدل در کنکور اعتراض کردند.
البته ابراهیم خدایی رئیس سازمان سنجش آموزش کشور در حاشیه بازدید از بیست و سومین المپیاد علمیدانشجویی در این زمینه گفت: شورای سنجش و پذیرش مطاع نظر مجلس و قانون است و این تصمیم نیز در راستای قانون گرفته شد، در حال حاضر با احتساب دانشگاههای فنی و حرفهای و علمی کاربردی بیش از ۹۰ درصد پذیرشها بدون آزمون است و بدون احتساب این دانشگاهها ۸۷ درصد بدون کنکور پذیرش میشوند و برنامهریزی نیز به همین صورت بوده است.
وی افزود: قانون سال ۸۶ که بحث حذف کنکور را مطرح کرده بود، در سال ۹۲ توسط مجلس لغو شد، بنابراین حذف کنکور به تدریج در داخل موضوع افزایش تأثیر سوابق تحصیلی مستتر شد، چرا که به شرط جایگزین شدن سوابق تحصیلی قرار بود کنکور حذف شود، بنابراین سوابق تحصیلی به این میزان وجود دارد و میخواهد جایگزین شود، باید تأثیر داده شود و تأثیر هم قطعی باشد.
رئیس سازمان سنجش و آموزش کشور اظهار داشت: سال ۹۲ که قانون سنجش و پذیرش دانشجو تصویب شد، تأثیر سوابق تحصیلی برای سال ۹۳ و ۹۴ قطعی بود، این قانون در سال ۹۵ توسط مجلس اصلاح شد و تأثیر سوابق تحصیلی برای بقیه سالها به نظر شورای سنجش و پذیرش دانشجو ارجاع شد.
رئیس سازمان سنجش و آموزش کشور افزود: شورای سنجش و پذیرش دانشجو، تأثیر سوابق تحصیلی را برای سال ۹۵، ۹۶ و ۹۷ به صورت مثبت حفظ کرد و برای سال ۹۸، آن را به صورت قطعی مصوب کرد که تأثیر قطعی سوابق تحصیلی در پذیرش دانشجو در دانشگاهها و مؤسسات آموزش عالی، موافقان و مخالفان جدی و همچنین معایب و مزایایی دارد که در این زمینه به کمیسیون آموزش مجلس گزارشی داده میشود.
دیدگاه تان را بنویسید