نه بهزیستی به درمان اردویی معتادان متجاهر

کد خبر: 843716

رئیس سازمان بهزیستی کشور با اشاره به اینکه سازمان نگاه اردویی به معتادان متجاهر در فرآیند درمان ندارد، گفت: خرید و فروش کودک جرم است و این افراد نمی‌توانند بعد‌ها شناسنامه و دفترچه بیمه دریافت کنند.

نه بهزیستی به درمان اردویی معتادان متجاهر

خبرگزاری تسنیم: رئیس سازمان بهزیستی کشور با اشاره به اینکه سازمان نگاه اردویی به معتادان متجاهر در فرآیند درمان ندارد، گفت: خرید و فروش کودک جرم است و این افراد نمی‌توانند بعد‌ها شناسنامه و دفترچه بیمه دریافت کنند.

انوشیروان محسنی بندپی در نشست خبری گرامیداشت هفته بهزیستی در جمع خبرنگاران اظهار کرد: در طول سنوات گذشته رسانه‌ها به عنوان حلقه موثر در انتقال مشکلات و چالش‌های جامعه هدف بهزیستی به مدیران و معاونین و مسئولان این سازمان نقش موثری را داشته اند.

وی تصریح کرد: در آستانه هفته بهزیستی را به تمام همکاران خود در سراسر کشور تبریک عرض می‌کنم و امیدوارم بتوانیم با همکاری یکدیگر خدمات موثری را به جامعه هدف بهزیستی ارائه کنیم.

رئیس سازمان بهزیستی کشور گفت: در پی سیاست‌ها و پیگیری سازمان بهزیستی با قانون برنامه ششم و در ماده ۷۹ این قانون هرساله مستمری مددجویان افزایش پیدا خواهد کرد.

محسنی بندپی بیان کرد: تا پیان اسفندماه ۹۵ خانواده یک نفره تحت پوشش سازمان ۵۳ هزار تومان دریافت می‌کرد که این رقم در پی حمایت مجلس و درخواست سازمان بهزیستی از ابتدای فروردین ۹۶ سه و چهارم برابر شده است.

وی بیان کرد: برای اینکه بتوانیم برای سنوات آینده مستمری مددجویان را حفظ کنیم در ماده ۷۹ برنامه ششم تأکید شده است که این مستمری هرساله افزایش یابد.

رئیس سازمان بهزیستی کشور همچنین به مصوبه هیئت وزیران در تاریخ ۱۳ تیرماه ۹۷ اشاره کرد و گفت: براین اساس مستمری مددجویان در سال ۹۷ بالغ بر ۱۴ درصد افزایش خواهد یافت.

محسنی بندپی ادامه داد: با تصمیم دولت و همراهی مجلس شورای اسلامی دو هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان از منابع هدفمندی یارانه‌ها برای کاهش فقر مطلق و در واقع حمایت از افرادی که پشت نوبت برای دریافت مستمری هستند پیش بینی شده است.

وی افزود: برهمین اساس بنا داریم براساس آزمون وسع خانواده‌ها و با توجه به شرایط آن‌ها افرادی که شرایط آن‌ها احراز شود تحت پوشش سازمان بهزیستی قرار بگیرند.

رئیس سازمان بهزیستی کشور افزود: علاوه بر مبلغ اشاره شده، ۲۳۰ میلیارد تومان نیز برای بیمه اجتماعی زنان سرپرست خانوار در سال ۹۷ پیش بینی شده است.

محسنی بندپی ادامه داد: براساس آخرین آمار سامانه مرکز فناوری اطلاعات سازمان بهزیستی کشور، ۳۲۹ هزار خانوار برای دریافت مستمری پشت نوبت قرار دارند که پس از آزمون وسع این افراد تحت پوشش بهزیستی قرار خواهند گرفت ضمن اینکه این آزمون به سازمان بهزیستی اجازه می‌دهد از حساب بانکی افراد متقاضی مستمری بررسی به عمل آورد.

وی همچنین به برنامه ریزی سازمان بهزیستی برای درمان و ساماندهی معتادان متجاهر اشاره کرد و گفت: در سال ۹۶، ۷۱ هزار و ۶۰۰ نفر در مراکز ماده ۱۵ و ۱۶ پذیرش و مورد درمان قرار گرفتند.

رئیس سازمان بهزیستی کشور با بیان اینکه ریاست مدیریت ساماندهی معتادان در مراکز ماده ۱۶ برعهده سازمان بهزیستی است، گفت: اخیرا دادستانی مطلبی را در خصوص معتادان اشاره کرده که این موضوع در واقع به خرده فروشان مواد مخدر برمی‌گردد.

محسنی بندپی با بیان اینکه ظرفیت استان تهران و سایر استان‌ها برای درمان و ساماندهی معتادان مشکلی وجود ندارد، گفت: ما هیچ مانعی برای درمان و ساماندهی این افراد نداریم.

وی در ادامه نشست خبری با اشاره به اینکه سازمان نگاه اردویی را به معتادان متجاهر در فرآیند درمان ندارد، گفت: در سال ۹۷ برنامه ویژه‌ای برای درمان معتادان و همچنین مباحثی از جمله توانمندسازی، اشتغال و اسکان آن‌ها پیش بینی شده است.

رئیس سازمان بهزیستی کشور همچنین با اشاره به قانون حمایت از حقوق معلولان، افزود: در نهایت این قانون درسال گذشته به تصویب رسید و در ابتدای سال جاری نیز توسط رئیس جمهور به دستگاه‌ها و سازمان‌ها ابلاغ شده است.

محسن بندپی در بخش دیگری از سخنانش به موضوع خانه دار شدن خانواده‌های دارای دو معلول به بالا اشاره کرد و گفت: طبق یک توافقنامه ۵ جانبه بین بهزیستی، بنیاد مستضعفان، سازمان ملی و مسکن زمین، خیرین مسکن ساز و همچنین بنیاد مسکن انقلاب اسلامی واحد‌های مسکونی به خانواده‌های دارای دو معلول به بالا داده می‌شود.

وی تصریح کرد: برای خانواده‌های دو معلول به بالا در شهر‌ها ۱۵ میلیون وام توسط بنیاد مستضعفان، ۱۰ میلیون توسط بهزیستی و ۵ میلیون توسط خیرین مسکن ساز داده می‌شود و این رقم در شهر‌ها متفاوت است به طوریکه در ۱۰ میلیون توسط بنیاد مستضعفان، ۸ میلیون توسط بهزیستی و دو میلیون توسط خیریان مسکن ساز پرداخت می‌شود.

رئیس سازمان بهزیستی کشور گفت: در مرحله نخست هفت هزار و ۶۰۰ نفر خانواده دو معلول به بالا در شهر‌ها و ۴ هزار و ۲۰۰ نفر خانواده معلول در روستا‌ها شناسایی شده و در سامانه بهزیستی ثبت نام کردند و مجددا اطلاع رسانی شد که افراد متقاضی می‌توانند در این سازمانه ثبت نام کنند.

محسنی بندپی افزود: در بودجه ۹۷ نیز ۳۸ میلیارد تومان برای پرداخت وام ۴ درصد به معلولان در بخش مسکن پیش بینی شده است.

وی با بیان اینکه میزان وام تأمین مسکن معلولان از سال ۹۴ به بعد افزایش یافته است، اظهار کرد: این رقم در سال ۹۴، ۴ میلیون تومان شد که درسال ۹۵ به ۶ میلیون و هم اکنون با تفاهم نامه انجام شده به ۳۰ میلیون تومان در شهر‌ها و ۲۰ میلیون در روستا‌ها رسیده است.

رئیس سازمان بهزیستی کشور با تأکید براینکه همچنان شاهد خرید و فروش کودک به صورت موردی هستیم گفت: ما این موضوع را به هیچ عنوان رد نمی‌کنیم چرا که همچنان شاهد آن در کوچه خیابان به صورت موردی هستیم.

محسنی بندپی با بیان اینکه خرید و فروش کودک جرم بوده و این افراد نمی‌توانند بعد‌ها شناسنامه و دفترچه بیمه دریافت کنند، گفت: در سال ۹۶، میزان یک هزار و ۳۴ نفر از کودکان که مادرانشان دچار اعتیاد بودند توسط سازمان بهزیستی ساماندهی شدند که در اداره بخشی از آن‌ها پس از درمان و بهبود مادر به آغوش خانواده بازگردند و مابقی نیز هم اکنون در مراکز بهزیستی نگهداری می‌شوند.

وی همچنین در خصوص جمع آوری کودکان خیابانی خاطرنشان کرد: در این زمینه بنا داریم از برخی NGO‌ها به نحو مطلوبتری استفاده کنیم.

۰

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندیها

قرص لاغری پلاتین

تازه های سایت