روزه‌خواری در چه شرایطی قابل تعقیب است؟

کد خبر: 830778

سخنگوی قوه قضائیه با اشاره به اینکه تظاهر به روزخواری قابل تعقیب است، گفت: صرف روزه‌خواری فقط گناه است، اما تظاهر به آن جرم است و تعقیب دارد.

روزه‌خواری در چه شرایطی قابل تعقیب است؟

خبرگزاری تسنیم: حجت‌الاسلام محسنی اژه‌ای معاون اول قوه‌قضائیه در خلال حضور خود در خبرگزاری تسنیم در پاسخ به سوالی در رابطه با قرار منع تعقیبی که در خصوص تظاهر به روزه‌خواری (مربوط به ماه رمضان سال ۱۳۹۶) در طول ماه مبارک رمضان امسال در فضای مجازی منتشر شده است، گفت: تظاهر به روزه‌خواری قابل تعقیب است، اما گاهی اثبات می‌شود و گاهی هم اثبات نمی‌شود. فرض کنید فردی در معرض عموم سیگار می‌کشد یا آب می‌خورد، ممکن است اثبات نشود و مثلا متهم بگوید من جلوی آبخوری بودم، اما دست‌هایم را می‌شستم. یک وقتی هم ثابت می‌شود متهم هم قبول می‌کند، اما مثلا می‌گوید که حواسش نبوده که ماه رمضان است و عادتاً سیگارش را روشن کرده و سوء نیتی نداشته است.

سخنگوی قوه‌قضائیه در این رابطه با اشاره به اینکه یکی از ارکان تحقق جرم سوء نیت است، افزود: چنانچه عدم سوء نیت متهم برای قاضی ثابت شود و او را تبرئه کند نمی‌توان به قاضی اشکال گرفت.

وی در این خصوص با اشاره به اینکه روزه‌خواری گناه است، گفت: کسی که در خانه یا دور از انظار روزه‌خواری کند گناه کرده، اما جرمی مرتکب نشده است.

۰

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندیها

تازه های سایت