شگرد جدید مجرمان سایبری در آستانه عید فطر

کد خبر: 829119

رئیس مرکز تشخیص و پیشگیری از جرایم سایبری پلیس فتا ناجا از تبلیغات دروغین و کذب مجرمان سایبری برای دریافت فطریه و کمک‌های مردمی خبرداد.

شگرد جدید مجرمان سایبری در آستانه عید فطر

خبرگزاری فارس: رئیس مرکز تشخیص و پیشگیری از جرایم سایبری پلیس فتا ناجا از تبلیغات دروغین و کذب مجرمان سایبری برای دریافت فطریه و کمک‌های مردمی خبرداد.

به گزارش پایگاه خبری پلیس، سرهنگ علی نیک نفس رئیس مرکز تشخیص و پیشگیری از جرایم سایبری پلیس فتا نیروی انتظامی ضمن تبریک فرا رسیدن عید سعید فطر و آرزوی قبولی طاعت و عبادات روزه‌داران، اظهارداشت: همزمان با نزدیکی عید فطر و پرداخت زکات آن، متاسفانه افراد سودجو با سوءاستفاده از احساسات انسان دوستانه هموطنان عزیز به دنبال کلاهبرداری از آنان هستند.

وی گفت: این افراد با استفاده از قابلیت‌های شبکه‌های اجتماعی و انجام تبلیغات گسترده در این بستر سعی دارند، اعتماد کاربران فضای مجازی را جلب کرده و از حساب‌های آن‌ها برداشت غیر مجاز انجام دهند، به همین منظور تبلیغاتی جذاب برای دریافت کمک‌های مردمی و جمع آوری فطریه و کفاره روزه با هدف جلب اعتماد کاربران طراحی می‌کنند.

این مقام انتظامی یادآور شد: گاهی اوقات افراد سودجو ادعا دارند که این تبلیغات از سوی موسسات و ارگان‌های مربوطه در فضای مجازی منتشر شده در حالی که موسسات مزبور در این رابطه هیچ اقدامی نداشته اند و یا اینکه در برخی موارد تبلیغاتی از سوی افراد و چهره‌های مشهور و سرشناس منتشر می‌شود بدون آنکه آن‌ها از این موضوع اطلاعی داشته باشند.

سرهنگ نیک نفس تصریح کرد: بسیاری از این تبلیغات دروغین و کذب بوده و هموطنان عزیز نباید به آن‌ها اعتماد کنند، زیرا این افراد تنها به دنبال سرقت اطلاعات بانکی کاربران و در نهایت سرقت از حساب‌های بانکی آن‌ها هستند بنابراین باید مراقب این گونه سایت ها، کانال ها، گروه‌ها و صفحات باشند و اطلاعات مهم خود را در اختیار این افراد قرار ندهند.

وی، طراحی سایت ها، کانال‌ها و اپلیکیشن‌های جعلی و منسوب به نهاد‌های دولتی و مسئول در این زمینه را مهمترین شگرد مجرمان دانست و گفت: از آنجایی که اکثر هموطنان از تلفن‌های همراه و شبکه‌های اجتماعی استفاده می‌کنند لذا امکان طراحی اپلیکیشن‌ها و همچنین کانال‌ها و صفحات جعلی بیش از سایر شگرد‌های مجرمانه متصور است.

این مقام انتظامی بیان کرد: هموطنانی که قصد دارند فطریه و کفاره روزه خود را از بستر فضای مجازی و یا از طریق موسسات خیریه فعال در این حوزه پرداخت کنند باید نسبت به اصالت آن‌ها اطمینان پیدا کنند.

وی ادامه داد: شهروندان برای پرداخت وجوه خود به شرکت‌ها و موسسات شناخته شده در کشور که از طریق رسانه‌های جمعی نظیر رادیو، تلویزیون و... شماره حساب‌های رسمی خود را اعلام می‌کنند، اقدام نمایند.

سرهنگ نیک نفس تاکید کرد: هموطنان عزیز از واریز فطریه یا کفاره روزه خود به حساب‌های نامعتبر و شخصی که از طریق سایت‌ها و گروه‌های ناشناس تبلیغ می‌شوند، خودداری کنند.

رئیس مرکز تشخیص و پیشگیری از جرایم سایبری پلیس فتا ناجا از ارگان‌ها و نهاد‌های ذیربط خواست در خصوص موسسات و انجمن‌های خیریه که مجوز فعالیت دارند و نیز نحوه جمع آوری فطریه و کمک‌های مردمی این موسسات از طریق مبادی قانونی اطلاع رسانی لازم صورت پذیرد.

این مقام انتظامی به حضور شبانه روزی پلیس فتا در فضای مجازی اشاره و تصریح کرد: همکاران بنده به صورت مداوم در حال پایش این فضا بوده و در صورت مشاهده هر گونه موارد مجرمانه، با اقدامات پیش دستانه به دنبال برخورد و مقابله با مجرمان سایبری هستند.

سرهنگ نیک نفس در خاتمه گفت: مرکز فوریت‌های سایبری در طول شبانه روز آماده پاسخگویی به سوالات و خدمت رسانی به کاربران است، شهروندان با مراجعه به سایت پلیس فتا به آدرس http://www.cyberpolice.ir بخش مرکز فوریت‌های سایبری می‌توانند موضوعات مهم مانند سایت‌های مجرمانه، کلاهبرداری و جرایم مشهود سایبری را در بخش «ثبت گزارشات مردمی» اطلاع دهند.

۰

دیدگاه تان را بنویسید

 

اخبار مرتبط سایر رسانه ها

    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت فردانیوز هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد

    نیازمندیها

    تازه های سایت

    سایر رسانه ها

      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت فردانیوز هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد