روشهای جدید کلاهبرداریهای پیامکی
وعده برنده شدن در قرعهکشی فروشگاههای اینترنتی، برنده شدن در سفر به عتبات عالیات و هزاران وعدههای دیگر که در قالب پیامک ارسال میشود، نتیجهای جز خالی کردن حساب بانکی افراد ندارند.
خبرگزاری فارس: با وجود آموزشهای همگانی و اطلاعرسانیهای مکرر جرایم اقتصادی در صدر جرایم فضای مجازی قرار دارد.
وعده برنده شدن در قرعهکشی فروشگاههای اینترنتی، برنده شدن در سفر به عتبات عالیات و هزاران وعدههای دیگر که در قالب پیامک ارسال میشود، نتیجهای جز خالی کردن حساب بانکی افراد ندارد.
فیشینگ از صفحات جعلی یکی از ترفندهای دیگری است که این روزها بازار آن در صفحات مجازی سکه شده است و شهروندان بدون اطلاع از پروتکل://Htpps در دام این صفحات جعلی میافتند.
نوع دیگر کلاهبرداری اینترنتی از طریق کارتهای بانکی است؛ کارتهایی که در خرید کوچک و بزرگ روزمره از آنها استفاده میکنیم.
محسن محمودی رئیس پلیس فتا استان در تشریح کلاهبرداریهای پیامکی اظهار کرد: یکی از روشهای کلاهبرداری از طریق sms و کشاندن مردم پای ATM است که در تبریز بیشتر با بهانه برنده شدن سفر عتبات عالیات اقدام به کلاهبرداری میکنند.
وی افزود: کلاهبرداران با روشهای هیجانی و روانشناسی از مردم رمز دوم و موجودی کارت را میگیرند؛ در حالیکه به گمان دریافت جایزه دریافتی پای ATM میروند، ولی با خالی شدن موجودی خود روبهرو میشوند.
رئیس پلیس فتا استان آذربایجان شرقی با تاکید به اینکه به هیچ عنوان اطلاعات مهم حساب بانکی خود را در اختیار دیگران قرار نداده و برای واریز مبلغ به حسابتان صرفاً داشتن شماره حساب یا شماره کارت بانکی کافی است، تصریح کرد: بقیه اطلاعات حساب بانکی از جمله رمز اول یا دوم، کد CCV۲، تاریخ انقضای کارت و حتی مراجعه شما به دستگاه خودپرداز هیچ لزومی ندارد.
وی ادامه داد: باید رمزهای بانکی خود را به صورت دورهای تغییر دهید و از اعدادی مثل شماره شناسنامه، سال تولد و سایر اعدادی که قابل حدس زدن باشند استفاده نکنید.
محمودی، ساخت یکسری صفحات جعلی را مورد اشاره قرار داد و گفت: توجه به https در صفحه بار بسیار مهم بوده به طوریکه بهتر است در هنگام پرداخت اینترنتی از کلید مجازی خود صفحه استفاده شود و به کد امنیتی چهار رقمی دقت کنیم، زیرا این کد امنیتی در صفحات جعلی تغییر نمییابد.
دیدگاه تان را بنویسید