اجرای پایلوت طرح «اشتغال» برای ۱۰۰۰ معتاد بیخانمان
رئیس اداره اعتیاد سازمان بهزیستی گفت: برای اینکه معتادان پس از درمان رها نشوند طرحی را آزمایشی در تهران اجرا میکنیم که برای هزار معتاد متجاهر که خانواده ندارند و مشکل اشتغال دارند، کاری کنیم که دارای شغل شوند.
خبرگزاری فارس: رئیس اداره اعتیاد سازمان بهزیستی گفت: برای اینکه معتادان پس از درمان رها نشوند طرحی را آزمایشی در تهران اجرا میکنیم که برای هزار معتاد متجاهر که خانواده ندارند و مشکل اشتغال دارند، کاری کنیم که دارای شغل شوند.
فاطمه عباسی در رابطه با ظرفیت مراکز نگهداری معتادان گفت: متأسفانه اکنون ظرفیت نگهداری از حدود ۸ هزار معتاد را داریم که این ظرفیت را در سال قبل افزایش دادهایم، اما هنوز کافی نیست.
وی ادامه داد: برای افزایش ظرفیت نگهداری معتادان قدمهایی را برداشتهایم، اما معمولاً طرحهای جمعآوری این افراد بدون هماهنگی با بهزیستی انجام میشود و بهتر است مداخلات این چنینی با هماهنگی بهزیستی باشد.
عباسی گفت: اگر مداخله تخصصی به هنگام نداشته باشیم منابع ما هدر میرود.
رئیس اداره اعتیاد سازمان بهزیستی گفت: جمعآوری معتادان معمولاً از سوی نیروی انتظامی انجام میشود، اما در بسیاری از موارد تمام اقدامات این چنینی بر عهده بهزیستی گذاشته شده و وزارت بهداشت هم در بحث اقدامات درمانی شانه خالی میکند.
وی گفت: برای اینکه معتادان پس از درمان رها نشوند طرحی را در دست اجرا داریم که برای هزار معتاد متجاهر که خانواده ندارند و مشکل اشتغال دارند کاری میکنیم که دارای شغل شوند.
عباسی افزود: متأسفانه معمولاً معتادان پس از درمان رها میشوند و اگر هم رها نشوند در مراکز نگهداری در مدت شش ماه آموزشهای حرفهآموزی و مهارتی میبینند، اما اشتغال آنها تأمین نمیشود.
وی گفت: با ستاد مبارزه با مواد مخدر این طرح را در میان گذاشتهایم که اگر تأمین اعتبار شود آن را ابتدا در استان تهران به صورت آزمایشی اجرا میکنیم.
رئیس اداره اعتیاد سازمان بهزیستی گفت: این طرح حدود ۱۲ میلیارد تومان اعتبار میخواهد که این بودجه برای خرید تجهیزات و ایجاد کار صرف خواهد شد.
عباسی گفت: معتادان معمولاً درمان میشوند، اما حمایت اجتماعی از آنها صورت نمیگیرد و آنها ناچاراً به چرخه اعتیاد برمیگردند.
انتهای پیام/
دیدگاه تان را بنویسید