خبرگزاری میزان: مدیر مرکز کنترل و هماهنگی عملیات سازمان امداد و نجات هلال احمر در رابطه با نحوه برخورد با مزاحمانی که اقدام به تماس با خط تلفن ۱۱۲ میکنند، توضیحاتی ارائه کرد.
حسین درخشان گفت: خط تلفن ۱۱۲ شماره اضطراری و بین المللی سازمان امداد و نجات است و این شماره تلفن به شهروندان معرفی شده است. وی افزود: این شماره برای امدادرسانی به شهروندان در نظر گرفته شده، اما متاسفانه عدهای همانند سایر شمارههای سه رقمی از جمله ۱۲۵، ۱۱۰، ۱۱۵ و ...، مزاحمتهایی را نیز برای این خط ایجاد میکنند. مدیر مرکز کنترل و هماهنگی عملیات سازمان امداد و نجات هلال احمر با اشاره به برخی راهکارهای اپراتورهای خط تلفن ۱۱۲ برای کاهش مزاحمتهای تلفنی خاطرنشان کرد: زمانی که اطلاعاتی از سوی یک فرد در رابطه با یک حادثه به خط تلفن ۱۱۲ اطلاع داده میشود در صورتی که اپراتور احساس کند اعلام کننده خط قصد مزاحمت دارد، اعلام میشود که با فرد اطلاع دهنده به پایگاههای امداد و نجات هلال احمر مراجعه کند. درخشان ادامه داد: زمانی که این موضوع اعلام میشود، افرادی که به قصد مزاحمت با خط ۱۱۲ تماس گرفته اند در مزاحمت خود ناکام مانده و عملیاتی از سوی نیروهای هلال احمر آغاز نمیشود. وی در پاسخ به این پرسش که آیا درصد مزاحمتها برای نیروهای امداد و نجات هلال احمر اندک است یا خیر؟، تصریح کرد: در برخی مواقع مشاهده شده که
خانوادهای از گم شدن فرزند خود در محیطهایی مانند کوهستان اطلاع داده، اما بعد از جست و جوهای بسیار مشخص میشود که فرزند، خانواده را برای مدتی ترک کرده بوده است. مدیر مرکز کنترل و هماهنگی عملیات سازمان امداد و نجات هلال احمر ادامه داد: در شرایط این چنینی به این خاطر که خانواده به عمد قصد مزاحمت نداشته است، واکنشی به گزارش آنها نشان داده نمیشود، اما اگر عمدی بودن مزاحمت محرز شود، قادر به شکایت هستیم. وی تاکید کرد: مزاحمتهای افراد قابل پیگیری است و امکان شکایت از افراد مزاحم وجود دارد.
دیدگاه تان را بنویسید