راه پای هکر‌های ارز‌های دیجیتالی فراخ‌تر می‌شود

کد خبر: 795827

گزارش‌ها حاکی است که هکر‌ها و مجرمان سایبری از طریق انتشار یک بدافزار خطرناک به منظور استخراج ارز‌های دیجیتالی به بیش از ۴۰۰ هزار رایانه در جهان دسترسی و نفوذ یافته‌اند.

راه پای هکر‌های ارز‌های دیجیتالی فراخ‌تر می‌شود

ایسنا: در چند سال اخیر ارز‌های دیجیتالی رمزنگاری شده بسیاری همچون بیت کوین، مونرو و ریپل از محبوبیت و استقبال بی‌نظیری برخوردار شدند و همین امر موجب شد کاربران بسیاری به کسب درآمد و پول در فضای مجازی روی آورند که این خود دلیل محکمی بود برای آنکه تعداد زیادی از اپلیکیشن‌ها و وب‌سایت‌هایی که پلت فرم و بستر مناسبی برای استخراج این ارز‌های دیجیتالی فراهم می‌کردند، مانند قارچ در فضای اینترنت رشد کنند.

حالا بر اساس جدیدترین گزارش‌های منتشر شده، مجرمان سایبری و هکر‌ها یک بدافزار خطرناک را منتشر کرده و بوسیله آن به بیش از ۴۰۰ هزار رایانه و دستگاه الکترونیکی دسترسی و نفوذ پیدا کرده‌اند.

بیشتر این حملات بدافزاری به رایانه‌های شخصی در کشور‌های روسیه، ترکیه و اوکراین اتفاق افتاده است. به نظر می‌رسد کاربرانی که در ارز‌های مجازی سرمایه‌گذاری‌های بیشتری انجام می‌دهند، بیشتر در معرض سوءاستفاده هکر‌ها قرار می‌گیرند.

تاکنون تعداد کثیری از کاربران در فضای مجازی قربانی حملات بدافزاری وب سایت‌های حاوی تبلیغات برای استخراج و ماینینگ ارز‌های دیجیتالی شده‌اند و حساب‌های کاربری و دستگاه‌های الکترونیکی متصل به اینترنتشان مورد سوءاستفاده هکر‌های ارز‌های دیجیتالی قرار می‌گیرد.

به همین خاطر بسیاری از تحلیلگران بر این باورند که افزایش این اعداد و ارقام می‌تواند تهدید بزرگی برای امنیت سایبری و حفاظت از اطلاعات کاربران در فضای مجازی باشد. کمتر از یک ماه پیش اعلام شد یک بدافزار جدید کشف شده که کاربران را در وب‌سایت‌ها به دانلود و نصب نرم‌افزاری که ارز دیجیتالی استخراج می‌کند، تشویق می‌کند تا اطلاعاتشان را به سرقت ببرد.

بسیاری از هکر‌ها و مجرمان سایبری به منظور استخراج بیت کوین ماینینگ، از حساب‌های کاربری، مرورگر‌های اینترنتی و دستگاه‌های متصل به اینترنت کاربران (گوشی همراه و رایانه) بدون اجازه آن‌ها سوءاستفاده کردند و این امر مشکلات و چالش‌های متعددی را برای کاربران در فضای اینترنت ایجاد کرد.

آمار حملات سایبری و هک در سال گذشته میلادی ۲۰۱۷، به اوج خود رسیده است و با توجه به افزایش روزافزون حملات سایبری از سوی هکرها، کشور‌ها و شرکت‌های کوچک و بزرگ زیادی در سراسر جهان هدف این‌گونه حملات قرار گرفته و آسیب‌ها، خسارات جبران‌ناپذیری را متحمل شده‌اند.

بسیاری از کشور‌های جهان ازجمله کشور‌های اروپایی در تلاشند تا این پول بی‌افسار را کنترل کرده و معاملات با آن را تا حد امکان محدود کنند چراکه آن‌ها بر این باورند بیت کوین به تجارت‌های غیرقانونی و غیرمجاز همچون تجارت اسلحه، تجهیزات تروریستی، قاچاق داروو مواد مخدر دامن زده و به علت آنکه مقامات قضایی و پلیس نمی‌توانند طرفین معامله را شناسایی و ردگیری کنند، باعث سهولت آن می‌شود.

انتهای پیام

۰

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندیها

قرص لاغری پلاتین

تازه های سایت