جام نیوز: شهید حمزه حاجی زاده پانزدهم اسفند ۶۸ در روستای چنگاز آمل از توابع استان مازندران متولد شد. پدرش پاسدار و مادر خانه دار بود. مقاطع تحصیلی را تا دیپلم در آمل ادامه داد تا اینکه به استخدام ناجا درآمد. با اینکه پدرش پاسدار بود و بارها به وی گفته بود که میتواند به راحتی در سپاه پاسداران استخدام شود، ولی پلیس شدن را بسیار دوست داشت. با اینکه یک بار در مرحله ابتدایی گزینش رد شده بود با سعی و تلاش زیاد بالاخره استخدام شد.
برادر شهید حاجی زاده در خصوص وی اینچنین میگوید: «زمانی که برای اولین در مراحل ابتدایی استخدام ناکام مانده بود شبی خواب امام خمینی (ره) را میبیند که در خواب به او میگوید: "مجدد اقدام کن که انشالله قبول خواهی شد" و پس از آن خواب توانست مراحل استخدامی را پشت سر بگذارد و به استخدام ناجا در آید. با توجه به اینکه حمزه در خانوادهای نظامی -فرهنگی متولد شده بود و با روحیه بسیجی که داشت کار در نیروی انتظامی را بهتر میدید و دوست داشت در بحث امنیت و مبارزه با فساد و قاچاق و هم در اصلاح فضای جامعه نقش مستقیم داشته باشد. تمام اتاق حمزه پر از تصاویر شهدا بود، زمانی که برای گرفتن وسایلش به محل خدمتش رفتم تصاویر شهدا را از کیفش یافتم، عاشق شهادت بود و این مطلب را برای همه عنوان میکرد که من عاشق شهادت هستم و آرزویم این است که به شهادت برسم. او در چهاردهم شهریور ۸۸ به پادگان ثامن الائمه مشهد جهت طی کردن دوره آموزشی اعزام شد و با رسته دریابانی دوره آموزشی را به اتمام رساند و جهت ادامه خدمت به پاسگاه گوکسر در شهرستان جاسک واقع در استان هرمزگان منتقل شد. حمزه ۴ سال در آن پاسگاه خدمت کرد به نحوی که اکثر بومیان آن منطقه
از او به نیکی یاد میکردند، تا اینکه در چهارم خرداد ۹۳ در حین انتقال قایقها توقیفی به پارکینگ بر اثر درگیری با اشرار و قاچاقچیان به دریا پرت شده و پیکر مطهرش پس از سه روز جستجو در آبهای نیلگون خلیج فارس پیدا میشود.
وی از آخرین مرخصی برادرش میگوید: در آخرین مرخصی اهل خانواده را برای گردش به بیرون از منزل برد و به مادرم میگفت که تا میتوانی نوازشم کن این بار آخری است که مرا میبینی.» برادر شهید از خصوصیات اخلاقی حمزه میگوید: حمزه مقید به دستور دین بود و راه دین را میرفت و هیچ گاه کاری نمیکرد که حرمت دین شکسته شود. دغدغه فرهنگی داشت از همان نوجوانی در بسیج محله حضور داشت و فعالیت میکرد، فردی مردم دار بود زمانی که برای تحویل پیکرش به محل خدمتش رفته بودم همکارانش میگفتند همیشه در حال خدمت به مردم بود، بومیان آن منطقه حمزه را کاملا میشناختند و از او به نیکی یاد میکردند. از دیگر اخلاق نیکش قرض دادن بود، همیشه به دوستان نیازمندش پول قرض میداد و هر زمان میپرسیدم که چه مقدار پول به بقیه دادی میگفت: نمیدانم. وی همچنان از اجر شهادت کسی میگوید که در آب به شهادت میرسد: بنابر روایات اجر شهادت کسی که در آب به شهادت میرسد برابر با دو شهید است و در روایت دیگری آمده کسی که در آب به شهادت میرسد عزرائیل اجازه قبض روح را ندارد جز خداوند. منبع (محاسن برقی، ج، ص. ۱۶۴، سنن ابی داوود، ج. ۱، ص. ۵۵۹)» همسر شهید حاجی زاده نیز در
خصوص همسرش میگوید: حمزه کلیپهای همسران شهدا را که با صلابت صحبت میکردند را برایم میآورد و میگفت: دوست دارم بعد از شهادتم اینگونه قوی و محکم باشی.
دیدگاه تان را بنویسید