پرونده قتلی که بعد از ۶۰ سال هنوز داغ است؟! +تصاویر
طی روزهای گذشته پس از آنکه رئیسجمهوری آمریکا مجوز انتشار بخشی از اسناد مربوط به ترور "جاناف کندی" را صادر کرد بار دیگر توجه رسانه های جهان به این ترور اسرارآمیز جلب شده است.
فرارو: طی روزهای گذشته پس از آنکه رئیسجمهوری آمریکا مجوز انتشار بخشی از اسناد مربوط به ترور "جاناف کندی" را صادر کرد بار دیگر توجه رسانه های جهان به این ترور اسرارآمیز جلب شده است.
"لی هاروی اسوالد" پس از بازداشت توسط نیروهای پلیس امریکا؛ او بلافاصله پس از دستگیری اعلام کرد به کسی تیراندازی نکرده و مدعی شد که دارند از او به عنوان "طعمه" استفاده میکنند.
عکسی از "لی هاروی اسوالد" متهم اصلی قتل رئیس جمهور امریکا با اسلحه که خود او بعدها ادعا کرد جعلی است و سر او را بر روی بدن کس دیگری چسبانده اند؛اسوالد در ساعت 7 بعد از ظهر روز ترور به عنوان قاتل رئیس جمهور معرفی شد.
لحظه شلیک به رئیس جمهور امریکا؛ در این حادثه کندی هدف اصابت دو یا سه گلوله قرار گرفت و کشته شد.
محل عبور خودروی جان اف کندی لحظاتی پس از شلیک "لی هاروی اسوالد" به سمت رئیس جمهور امریکا
"لی هاروی اسوالد" متهم به ترور رئیس جمهور امریکا پس از بازداشت؛ او پیشتر از تفنگداران دریایی بود و خود را مارکسیست میخواند. در سال1959 به اتحاد جماهیر شوروی سفر کرده بود و تا 1962 در آنجا زندگی می کرد.
انتقال "جک روبی" قاتل اسوالد به زندان؛ او چندی بعد در دادگاه ایالتی به اتهام قتل به مرگ محکوم شد اما پس از ارائه درخواست فرجام، جانش را از دست داد. علت مرگ او انسداد ریوی ناشی از سرطان اعلام شد.
پیکر بی جان اسوالد پس از ترور؛ با مرگ اسوالد سوالات بسیاری درباره یکی از مهمترین حوادث تاریخ معاصر امریکا بی جواب ماند.
انتقال اسوالد زخمی به بیمارستان؛ بر اساس اسناد تازه منتشر شده افبیآی پس از ترور اسوالد ماموری را به بیمارستان می فرستد تا شاید پیش از مرگ از او اعترافی بگیرد.
انتقال اسوالد زخمی به بیمارستان؛ او در لحظه مرگش 24 سال داشت.
لحظه ترور "لی هاروی اسوالد" متهم اصلی قتل رئیس جمهور امریکا؛ او در زیرزمین اداره پلیس دالاس حین انتقال به زندان با شلیک گلوله جک روبی صاحب یک باشگاه شبانه به قتل رسید.
بررسی محل ترور و بازسازی صحنه قتل رئیس جمهور امریکا؛ همه تحقیقات درباره ترور کندی در سال 1988 از سوی وزارت دادگستری آمریکا به دلیل کافی نبودن مدارک مستدل متوقف و پرونده مختومه شد.
نمایی دیگر از پنجره ای که اسوالد از ان رئیس جمهور امریکا را هدف قرار داد؛ کمیته تحقیق دیگری در سال 1979 به این نتیجه رسید که همه گلوله ها از این نقطه شلیک نشده و گلوله چهارم از نقطه دیگری شلیک شده است.
محلی که گفته می شود اسوالد از آنجا به سمت رئیس جمهور شلیک کرده بود؛ بنا به گزارش کمیته وقت تحقیق اسوالد در حالی که تعادل روانی نداشته از طبقه پنجم این انبار کتاب سه گلوله شلیک کرده است.
اسلحه ای که رئیس جمهور امریکا با آن ترور شد؛ او چند روز قبل از ترور، اسلحه اش را از طریق پست سفارش داده بود.
"لی هاروی اسوالد" در بازداشت؛ بر اساس اسناد تازه منتشر شده یک خبرنگار ارشد روزنامه "کمبریج نیوز" انگلیس تماسی ناشناس دریافت کرده بود که در آن از او خواسته شده بود تا برای اطلاع از "خبرهایی بزرگ" با سفارت آمریکا در لندن تماس حاصل کند. بررسیهای انجام شده پس از حادثه نشان داد که این تماس 25 دقیقه پیش از ترور کندی برقرار شده بود.
"لی هاروی اسوالد" پس از بازداشت به عنوان متهم اصلی ترور رئیس جمهور؛ گفته می شود بعد از دستگیری اسوالد، گونه او را با پارافین آزمایش کردند اما اثری از اینکه وی با تفنگ شلیک کرده باشد به دست نیاوردند. با این حال عده ای همین آزمایش را نیز زیر سوال می برند.
"لی هاروی اسوالد" پس از بازداشت به عنوان متهم اصلی ترور رئیس جمهور؛ در آن زمان تیم تحقیقات اعلام کرد که اسوالد دو ماه پیش از ترور کندی در مکزیکو سیتی به سفارتخانههای روسیه و کوبا رفته بود.
تصویری از سالن تئاتری که "لی هاروی اسوالد" در آنجا بازداشت شد؛ بعضی معتقداند اسوالد هیچ نقشی در این ترور نداشته است.
فشنگی که گفته می شود رئیس جمهور امریکا با آن ترور شده است؛ برخی معتقداند تیری که جان کندی را گرفته از روبه رو شلیک شده است. این در حالی است که اسوالد از بالای ساختمان در پشت سر رئیس جمهور شلیک کرده است.
پیراهن خونی رئیس جمهور امریکا جان اف کندی؛ بنا بر نظرسنجیهای صورتگرفته از سال 1966 تا 2004، حدود 80 درصد از مردم آمریکا بر این باورند که این قتل بخشی از یک توطئه بوده است.
تفنگ و فشنگی که رئیس جمهور امریکا با آن ترور شده است؛ مجلس نمایندگان آمریکا نیز در سال 1979 تحقیقی درباره این ترور انجام داد و در آن نوشت که به احتمال زیاد دو تیرانداز در این ماجرا دست داشتهاند.
در لحظه شلیک "لی هاروی اسوالد" به سمت جان اف کندی حاضران وحشت زده شده اند؛ رئیس جمهور امریکا در حالی که در 22 نوامبر 1963 در سفر به شهر دالاس تگزاس همراه با همسرش ژاکلین کندی سوار ماشین روباز بود از داخل ساختمان مدرسه و از ناحیهٔ صورت مورد اصابت گلوله قرار گرفت.
اسناد تازه می گویند ماموران اداره تحقیقات فدرال آمریکا (افبیآی) در ایالت لوئیزیانا، "لی هاروی اسوالد" متهم اصلی قتل کندی را یک ماه پیش از وقوع حادثه، زیر نظر داشته اند و متوجه شدند وی با "والری ولادیمیروویچ کوستیکوف" کنسول روسیه مکالمه داشته است. کوستیکوف ماموری بود که منابع مالی عملیات بخش سیزدهم کگب شامل خرابکاری و ترور در نقاط مختلف جهان را تامین می کرد. همچنین بر اساس اطلاعات مندرج در بخش دیگری از این اسناد، ماموران افبیآی در شهر دالاس پس از وقوع ترور، تماسهایی را از فردی دریافت کرده بودند که به آنها در خصوص احتمال به قتل رسیدن مظنون اصلی حادثه هشدار داده بود. اتفاقی که دو روز بعد افتاد و متهم اصلی هدف گلوله"جک لئون روبی" یک مالک باشگاه شبانه قرار گرفت. گرچه قرار بود اسناد نوری به زوایای پنهان ماجرای ترور کندی بتاباند اما آنچه تاکنون منتشر شده هنوز به سوالات و ابهامات پاسخ نداده است. در روایت رسمی که تاکنون منتشر شده، ترور توسط "لی هاروی اسوالد" بدون انگیزههای سیاسی و جناحی صورت گرفته و او از بالای یک مدرسه در نزدیکی محل عبور کاروان کندی، رئیس جمهور را هدف قرار داده است. با این حال فاصله این مدرسه با محل اصابت گلوله به حدی زیاد است که تنها افراد آموزش دیده با مهارت بالا در تیراندازی میتوانند هدف در حال حرکت را با این دقت بزنند. اسوالد، به عنوان ضارب رئیس جمهور دستگیر شد اما دو روز بعد در حین انتقال به زندان و در برابر دوربینهای خبری و دیدگان بسیاری، توسط جک روبی به قتل رسید. خود جک روبی نیز دو سال بعد پس از اینکه حکم اعدامش صادر شده بود به طرز مشکوکی در زندان جانش را از دست داد.
دیدگاه تان را بنویسید