سال گذشته خانواده‌ها چقدر کمک نقدی به مدارس کردند؟

کد خبر: 729299

مدیرکل انجمن اولیا و مربیان وزارت آموزش و پرورش با اشاره به دلایل حوادث سرویس‌های مدارس گفت: سال گذشته خانواده‌ها ۳۶۴ میلیارد تومان کمک نقدی و غیرنقدی به مدارس داشتند.

خبرگزاری تسنیم: علی عباسپور امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه با اشاره به آغاز هفته پیوند اولیا و مربیان، اظهار کرد: انتخابات انجمن اولیان و مربیان تا 15 مهر در تمام مدارس کشور برگزار می‌شود. البته اگر مدارس با مشکلاتی مواجه باشند در صورت تأیید منطقه آموزش و پرورش این امکان وجود دارد که تا 15 آبان ماه انتخابات را برگزار کنند.

وی افزود: انجمن اولیا و مربیان حلقه واسط میان خانواده‌ها و مدیران مدرسه هستند و اگر نتوانیم خانواده‌ها را در انتخابات آن شرکت دهیم نقشی تشریفاتی دارد.

مدیرکل انجمن اولیا و مربیان وزارت آموزش و پرورش گفت: اگر انجمن اولیا و مربیان در مداراس به صورت قوی شکل بگیرد عملکرد مدرسه با حضور نمایندگان اولیا بررسی خواهد شد و نگاه اقتصادی و مالی به انجمن پاک می‌شود.

عباسپور با اشاره به اینکه در هر مدرسه سه کارگروه آموزشی و پرورشی، فنی و عمرانی و بهداشت و سلامت شکل می‌گیرد، خاطرنشان کرد: خانواده‌ها متناسب با توانمندی خود در این کارگروه‌ها ساماندهی می‌شوند.

وی با اشاره به اینکه در سال گذشته انجمن اولیا و مربیان مدارس کشور 600 هزار عضو داشت، ادامه داد: در اساسنامه جدید انجمن که با همراهی سازمان امور استخدامی درحال انجام است، جایگاه هیئت امنا را در سطح کشور پیش‌بینی کردیم که ترکیب قابل توجهی از اعضای آن را خانواده ها تشکیل نمی‌دهند.

مدیرکل انجمن اولیا و مربیان وزارت آموزش و پرورش بیان کرد: هفته پیوند اولیا و مربیان با شعار "انجمن اولیا و مربیان کارآمد، مدرسه سرآمد" برگزار می‌شود، همچنین در سال تحصیلی گذشته 183 میلیارد تومان مشارکت مالی مستقیم در 181 میلیارد تومان مشارکت غیرنقدی خانواده‌ها را در قالب تخصص‌های مختلف به مدارس شاهد بودیم.

عباسپور خاطرنشان کرد: 92 هزار مدرسه در سطح کشور واجد شرایط تشکیل انجمن اولیاءومربیان هستند که از این تعداد 55 هزار و 118 مدرسه در شهرها و 34 هزار و 593 مدرسه در روستاها قراردارند و 5 هزار و 121 مدرسه عشایری هستند . همچنین 261 هزار و 145 زن و 309 هزار و 832 مرد که در مجموع 570 هزار و 977 نفر هستند اعضای انجمن اولیا و مربیان مدارس سراسر کشور را تشکیل می دهند.

وی در ادامه در رابطه با سرویس مدارس عنوان کرد: کارگروه ماده 18 مسئولیت مدیریت کنترل و ارزیابی سرویس مدارس را برعهده دارد و شورای شهر نیز نرخ سرویس مدارس را مصوب می‌کند.

مدیرکل انجمن اولیا و مربیان وزارت آموزش و پرورش با اشاره به اینکه تأمین خودرو سرویس مدارس برعهده سازمان تاکسیرانی و شهرداری‌هاست، ادامه داد: تمام مراحل مربوط به تأمین خودرو امن و راننده مطمئن برعهده شهرداری‌هاست و مدیران مدارس به عنوان کارفرما از میان شرکت‌ها و خودروهای مجوزدار اقدام به انتخاب و انعقاد قرارداد می‌کنند.

عباسپور گفت: اغلب مشکلات پیش آمده در بحث سرویس مدارس به این دلیل است که برخی خانواده‌ها با آزادبرها قرارداد می‌بندند و اگر مشکلی پیش بیاید هیچ نهادی در این رابطه پاسخگو نیست. البته در کل کشور تعداد خودروهایی که متناسب سرویس مدارس باشند اندک است.

وی مطرح کرد: اگر خانواده‌ها افرادی را می‌نشاند که اقدام به جابجایی فرزندان آنها می‌کنند باید این افراد را به شرکت‌های تاکسیرانی معرفی کنند. در غیر این صورت اگر مشکلی پیش بیاید هیچ نهادی پاسخگوی آن نخواهد بود و مدیران مدارس نیز موظفند در این رابطه به خانواده‌ها اطلاع‌رسانی کنند.

مدیرکل انجمن اولیا و مربیان وزارت آموزش و پرورش تصریح کرد: در بحث ون و مینی‌بوس که سرویس مدارس هستند به یک مراقب نیاز است. که پیمانکاران باید آن را تأمین کنند و اجازه ندارند جز نرخ تعیین شده توسط شورای شهر مبلغ بیشتری را از خانواده‌ها دریافت کنند.

عباسپور در رابطه با حادثه تصادف مینی بوس دانش‌آموزان کرمانی در نخستین روز مهر ماه، گفت: طبق اعلام آموزش و پرورش کرمان این مینی‌بوس از سرویس‌های قانونی بوده است و در این رابطه نامه‌ای را به وزارت کشور ارسال کرده‌ایم که مشخص شود چرا این اتفاق در ابتدای سال تحصیلی رخ داده است و در بحث سرویس مدارس به افزایش نظارتها نیاز است.

۰

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندیها

قرص لاغری پلاتین

تازه های سایت