ماجرای اعدام تروریستی که در آسمان شکار شد
بیشک روزی که تروریست مشهور عبدالمالک ریگی به دست سربازان گمنام امام زمان (عج) شکار شد روزی بزرگ برای ملت ایران بود و همه مردم منتظر محاکمه و اعدام این فرد جنایکار بودند تا تقاص خون ملت بیگناهی که توسط این فرد و گروهش ریخته شده بود، گرفته شود.
انتظارها ادامه داشت تا این که در سحرگاه روز ۳۰ خردادماه سال ۱۳۸۹ انتظارها به پایان آمد و این تروریست جنایتکار به دار مجازات آویخته شد تا اندکی از دردهای خانوادههایی که عزیزان خود را از دست داده بودند کم شود.
ریگی که بود و چه جنایاتی را مرتکب شدعبدالمالک ریگی در سال ۱۳۶۱ در طایفه ریگی به دنیا آمده و بنا بر گزارشها هرگز به مدرسه نرفت و فقط مدت کوتاهی را در حوزه علمیه سنی مذهب در پاکستان به تحصیل پرداخت و پس از آن اخراج شد. ریگی از سن ۱۹ سالگی اسلحه به دست گرفت و در کارنامه اش اقدامات بیشمار تروریستی اعم از کشتار با اسلحه، سربریدن و بمب گذاری را داشته که یک نمونه آن حادثه "تاسوکی" است.
عبدالمالک ریگی پس از سالها آموزش عملیاتهای تروریستی توسط کشورهای غربی و برخی کشورهای منطقه از سال ۲۰۰۳ میلادی گروهک تروریستی جند الشیطان را برای انجام عملیات تروریستی در شرق ایران تاسیس کرد تا امنیت این منطقه و کل کشور را از بین ببرد.
ریگی که در ابتدا تحت آموزش برخی کشورهای منطقه زیر نظر آمریکا بود اولین دیدار جدی خود را با سفیر ایالات متحده آمریکا در یکی از همین کشورها انجام داد و ارتباطات اولیه وی با مسئولین ارشد امنیتی آمریکایی ایجاد شد که از آن پس سرویس اطلاعاتی آمریکا اطلاعات، نیرو و تجهیزات مورد نیاز را در اختیارش قرار داد.
ایالات متحده آمریکا در ابتدا به آموزش خود این شخص پرداخت، ریگی پس از آن با تشکیل گروهک تروریستی کار تربیت نیروهای آن را عهده دار شد و سلاح و ادوات مورد نیاز اعضای گروهک جندالشیطان را تامین کرد و در کنار آن اطلاعات مورد نیاز این گروه برای عملیاتهای تروریستی را در اختیارش قرار داد که همین کار باعث انجام جنایات زیادی توسط این فرد و گروهش شد.
جنایات عبدالمالک ریگی در ایرانعبدالمالک و گروههای زیرسیطره وی در ایران عملیاتهای تروریستی زیادی انجام دادند که به واسطه آن جمع کثیری از هموطنانمان به شهادت رسیدند.
برخی از این جنایات عبارتاند از:
۱ - تشکیل و اداره دسته و گروهک تروریستی موسوم به جنبش مردمی جندالله (جندالشیطان) به قصد مقابله با نظام جمهوری اسلامی ایران و ایجاد ناامنی در منطقه و کشور.
۲ - مباشرت و آمریت در 15 فقره ادم ربایی مسلحانه.
۳ - حمل و نگهداری سلاح و مهمات به صورت عمده و قاچاق سلاح و مهمات به داخل کشور.
۴ - بوجود آوردن شش فقره راهبندان مسلحانه و ایجاد رعب و وحشت در جادهها و بین مردم.
۵ - اقرار صریح به مباشرت درسه فقره قتل عمدی.
۶ - آمریت در قتل عمدی دهها نفر از شهروندان و مسئولین نظامی، انتظامی و ... از طریق بمب گذاری و اقدام مسلحانه.
۷ - سرقت مسلحانه سلاح، مهمات و خودرو به دفعات بشرح موجود در پرونده.
۸ - تحصیل مال نامشروع از طرق مختلف از قبیل: آدم ربایی، گروگانگیری، سرقت از بیت المال، اخذ دلار از سرویسهای اطلاعاتی بیگانه، اخذ وجه از قاچاقچیان مواد مخدر.
۹ - فعالیت تبلیغی علیه نظام جمهوری اسلامی ایران از طریق مصاحبههای متعدد با شبکههای معاند و ضد انقلاب.
۱۰ - ارتباط با عناصر سرویسهای اطلاعاتی بیگانه از جمله افسران اطلاعاتی آمریکا و رژیم صهیونیستی در پوشش ناتو، برخی افسران اطلاعاتی بعضی کشورهای عربی و گروهکهای ضدانقلاب خارج از کشور مانند گروهک منافقین.
۱ ۱ - ورود و خروج غیر مجاز از خاک جمهوری اسلامی ایران.
ریگی از ابتدا برای برهم زدن امنیت ایران بارها به مرزهای شرقی حمله کرد و عملیاتیهایی، چون گروگانگیری مرزبانان ایران در منطقه سرباز، ماجرای تاسوکی، جنایت دارزین، گروگان گیری سراوان، بمبگذاری در مسجد علی ابن ابی طالب (ع) و به شهادت رساندن جمعی از فرماندهان سپاه در کارنامه این تروریست وجود دارد.
گروهک تروریستی تحت هدایت ریگی از سال ۸۲، ۳۵ مورد گروگانگیری از اتباع داخلی و خارجی، ۲۵ مورد اخاذی و بیش از ۴۰ فقره عملیات راهبندی مسلحانه توام با انفجار انجام داده که در نتیجه این اقدامات شرورانه، ۱۵۴ نفر از نیروهای انتظامی و مردم بی گناه بدست نامبرده و عوامل این گروهک شهید و تعداد ۳۲۰ نفر نیز مجروح گردیدهاند.
اینها همه بخش کوچکی از جنایات این تروریست شرق ایران بود، اما پیش از آن که بتواند جنایات بیشتری را انجام دهد به دست نیروهای امنیتی کشور و در زمانی که برای ملاقات با مقامات آمریکایی عازم یکی از کشورهای همسایه ایران بود، بازداشت شد.
تغییر هویت هم نتوانست مانع دستگیری ریگی شود۴ اسفند ماه ۱۳۸۸ خبری مهم نه فقط فضای کشور بلکه تمام دنیا را تکان داد و آن خبر دستگیری عبدالمالک ریگی فرمانده گروهک تروریستی جندالشیطان بود. در این روز قرار بود ریگی و نمایندگان آمریکا در قرقیزستان دیدار کنند.
روزی که قرار بود عبدالمالک ریگی دستگیر شود، نماینده آمریکا قرار بود به قرقیزستان سفر کند و همزمان هواپیمایی که ریگی در آن حضور داشت هم به مقصد بیشکک در حرکت بود که سربازان گمنام امام زمان (عج) با رهگیری این موضوع توانستند این تروریست را دستگیر کنند.
ریگی تنها ۳۰ ساعت قبل از دستگیری افغانستان را به قصد دبی ترک کرده بود تا به قرقیزستان سفر کند که این موضوع میتواند به معنای جستجوی مقری جدید و بیانگر احساس ناامنی وی در افغانستان باشد. بنابر اعترافات عبدالمالک ریگی در ابتدای دستگیری، آمریکا به او و گروهش قول همکاری و حمایت داده بود و سیا با آنان رابطه داشت.
ریگی با نام جعلی و گذرنامه افغانی در یک فروند هواپیمای بوئینگ ۷۳۷ خطوط هواپیمایی قرقیزستان در مسیر دبی به بیشکک در حال پرواز بوده است، نیروهای امنیتی ایران که از این موضوع با خبر بودند زمانی که هواپیما وارد آسمان ایران شد توسط سه فروند جنگنده نهاجا که از پایگاه هوایی بندرعباس برخاسته بودند، هواپیما را مجبور به فرود در فرودگاه بندرعباس کردند.
بلافاصله پس از فرود هواپیما، نیروهای امنیتی ایران مستقیماً به سمت صندلی ریگی و همراهش رفته و آنها را دستگیر کردند، و هواپیمای قرقیزی پس از سه ساعت توقف و دستگیر شدن عبدالمالک ریگی، فرودگاه را ترک کرد.
محاکمه ریگی در حضور خانواده شهدا
پس از دستگیری در بندعباس، عبدالمالک ریگی به تهران منتقل شد تا مورد بازجویی و محاکمه در دادگاه قرارگیرد و پس از گذشت چندین ماه بازجویی در وزارت اطلاعات ریگی در یکی از دادگاههای انقلاب مورد محاکمه قرار گرفت که نتیجه آن اعدام با چوبه دار بود.
با اعدام ریگی ضربه مهلکی که با دستگیری این شخص به پیکره گروه جندالشیطان و حامیان غربی و منطقهای آنها خورده بود کار این گروه تروریستی را تمام کرد.
دیدگاه تان را بنویسید