خبرگزاری ایسنا: انوشیروان محسنیبندپی با اشاره به برنامههای غربالگری، اظهار کرد: سیاستهای دولت تدبیر و امید ورود جدی به بحث پیشگیری است، اولویت برنامهریزیهای ما شناسایی بهموقع، بهنگام و درست است.
وی ادامه داد: یکی از مسائلی که امروز با آن مواجهایم اختلالات طیف اوتیسم است که براساس اطلاعات انجام شده نورم جهانی این اختلالات به ازای هر صد تولد یک نفر در معرض این اختلال قرار دارد. وی گفت: اگر بتوانیم در همان سن زیر دو و سه سال افراد را بهموقع شناسایی کنیم، با توجه به اینکه اوتیسم را عدم تکامل رشد سلولهای عصبی و مغزی میدانیم و این سلولها تا سن هشت سالگی میتوانند تکامل پیدا کنند قطعاً میتوانیم از این بیماری جلوگیری کنیم. وی یادآور شد: چنانچه مداخلاتمان علمی، استاندارد، بهنگام و باکیفیت باشد شدت بیماری که بعدا افراد را دچار میکند کنترل خواهد شد. محسنی بندپی اضافه کرد: سیاست سازمان بهزیستی کشور گسترش مراکز روزانه است که در دو یا سه استان مراکز مراقبتهای شبانهروزی ایجاد خواهد شد تا خانوادهها هنگامی که میخواهند به مسافرت و یا مراسمی بروند با فراغ بیشتری حضور پیدا کنند. معاون وزیر کار و رفاه اجتماعی گفت: در بحث آلزایمر اگر شناسایی بهنگام و استاندارد باشد قطعا از شدت بیماری کاسته خواهد شد. رئیس سازمان بهزیستی کشور تصریح کرد: 2800 نفر در 70 مرکز مراقبتهای روزانه اوتیسم تحت مراقبت و آموزش هستند تا
رشد سلولهای عصبی آنها ارتقاء یابد و قطعاً امسال درصدد افزایش این تعداد مراکز هستیم. وی خاطرنشان کرد: همچنین در سال جاری، 140 اورژانس اجتماعی افتتاح خواهد شد که سهم لرستان 4 مورد بود.
دیدگاه تان را بنویسید