خبرگزاری میزان: این روزها با توجه به رشد تکنولوژی و دوری از زندگی سنتی در میان مردم، نوجوانان نیز به تاثیر از این رشد سریع تکلنولوژی از بازی در کوچه ها به بازی با کنسول های کامپیوتری تمایل پیدا کرده اند. خارج از مسائل فیزیکی و مشکلات عدیده ای که این نوع از بازی ها برای جسم نوجوانان ایجاد می کند، نمونه های خارجی نشان داده که علاوه بر فیزیک، روح و اخلاق نوجوانان ایرانی نیز تحت تاثیر قرار گرفته است.
خشونت و کشتار در این بازی ها آنقدر بالا گرفت که کمپانی ها و موسسات داخلی ارائه این محصولات موظف شدند برای تمامی بازی ها رده سنی تعیین کرده و روی جلد آنها منتشر کنند.
با این وجود همواره نارضایتی مردم از ورود و حضور چنین بازی هایی ابراز می شد و موسسات هم سعی می کردند با ارائه محصولات متنوع در برابر انتقادات ایستادگی کنند تا اینکه به تازگی نسخه ای از بازی مشهور "Call Of Duty" جنجال تازه ای را در عرصه تهیه و توزیع این بازی به وجود آورده است. این بازی که اواخر آذر ماه سال گذشته از سوی بنیاد ملی بازی های رایانه ای مجوز گرفته است دارای صحنه هایی غیر اخلاقی و خلاف شئونات اسلامی است که در داخل بازی به آسانی قابل دیدن است، اما این تصاویر زننده از داخل بازی حذف نشده است. آنطور که شنیده شده است بنیاد ملی بازی های رایانه ای به تذکرات پی در پی فروشندگان بازار و خانواده ها در رابطه با این بازی توجهی نکرده است.
برهمین اساس، طبق گفته یک فروشنده بازیهای رایانهای، فروش این بازی با واکنش خشمگین خانوادهها همراه بوده است و با مراجعه به فروشگاه وی اعتراض خود را بیان کرده اند. این فروشنده در گفت و گو خبرنگار گروه فرهنگی خبرگزاری میزان، گفت: "بنیاد ملی بازی های رایانه ای" مجوز پخش بازی ها را بعد از مدتی در اختیار ناشرین بازی های رایانه ای قرار می دهد. خارج از مشکلات فراوانی که در شیوه نامه آنان وجود دارد، اتفاق اخیر مشکلات فراوانی را برای ما فروشندگان که به شکل رسمی در بازار کار میکنیم به وجود آورده است. وی ادامه داد: بازی CALL OF DUTY : BLACK OPS 3 به تازگی در 5 دی وی دی به عرضه مشتریان رسیده است. با توجه به اعتراض برخی مشتریان و نمایندگی ها متوجه شدیم که متاسفانه در بخش دموی بازی ویدیوهای غیر اخلاقی وجود دارد. اکثر معترضان از وجود این فیلم گلایه کردند و می گفتند که چرا باید کودکان ما چنین فیلم های را در یک بازی نگاه کنند.
مدیر این فروشگاه بازی های رایانه ای، با اعلام بی اطلاعی از وجود این فیلم ها در بازی افزود: البته باید بدانید که این بازی ها بعد از ارائه مجوز، پشت جلد خود شماره مجوز و هولوگرام بنیاد بازی را دارند. یعنی این بازی تمام بررسی ها و ممیزی ها را گذارنده است و از طرف بنیاد ملی بازی های رایانه ای که زیر نظر وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی اداره می شود گذشته است. من پیش از این فیلم موجود در بازی را ندیده بودم و به همان هولوگرام و شماره مجوز بسنده کرده بودم ولی متاسفانه نسبت به این بازی و بازی هایی این چنینی که طی دو سال گذشته منتشر شده شکایت های فراوانی را دریافت کرده ایم.
با اتفاقات به وجود آمده باید دید که بنیاد ملی بازی های رایانه ای و وزارت فرهنگ و ارشاد برای چنین اتفاقی که می تواند ضربه سنگینی به خانواده ها و فرهنگ ایرانی اسلامی وارد کند چه پاسخی خواهند داد؟!
دیدگاه تان را بنویسید