حاج رجب از آغاز تا آسمان

کد خبر: 552268

همسر شهید حاج رجب محمدزاده می‌گوید:همسرم همیشه می‌گفت اگر نماز و روزه واجب است، جبهه رفتن هم حق و واجب است.

خبرگزاری ایسنا: حاج رجب محمدزاده از سال 64 به عنوان بسیجی چهار مرحله به جبهه اعزام شده و آخرین باری که خاک جبهه تن حاج رجب را لمس کرد، سال 66 و در مکانی به نام ماهوت عراق بود.
حاج رجب محمد زاده 17 تیرماه برای اولین بار بر اثر عفونت شدید ریه در بیمارستان امام حسین(ع) مشهد مقدس بستری شد و پس از گذشت چند هفته با مرخص شدن از بیمارستان و تنها به سر بردن یک روز در منزل یک بار دیگر در بیمارستان رضوی این شهر بستری شد تا تحت نظر پزشکان متخصص ریه قرار گیرد.
تا اینکه ظهر پنجشنبه 14 مرداد ماه در ساعت 12:45 دقیقه حاج رجب محمدزاده بر اثر ایست قلبی و تنفسی در بیمارستان رضوی مشهد به همرزمان شهیدش پیوست.
حاج رجب 26 سال در آرزوی دیدن مقام معظم رهبری را داشت
حاج رجب 26 سال آرزوی دیدار با مقام معظم رهبری را داشت تا اینکه این آرزو همزمان با نوروز سال 1394 و حضور مقام معظم رهبری در مشهد مقدس در تالار آینه حرم مطهر رضوی برآورده شد.
آیین گرامیداشت پانزده سالگی خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا) هم در سال گذشته که با حضور معاون وزیر فرهنگ برگزار شد با تجلیل از از حاج رجب محمدزاده در مشهد همراه شد.در این مراسم با حضور علی متقیان مدیرعامل ایسنا، از حاج رجب محمدزاده، جانباز سرفراز دفاع مقدس که در پی گزارش ایسنا مورد توجه رسانه‌های خبری و مسئولین قرار گرفته بود تجلیل شد و فرزند بزرگ این جانباز گرانقدر طی سخنانی از خبرگزاری ایسنا به جهت شروع پیگیری مسائل مربوط به پدرش قدردانی کرد.
بخشی از گفت‌وگوی ایسنا با حاج رجب و همسرش
این شهید در زمان حیاتش به خبرنگاران ایسناکه به دیدارش رفته بودند با صدایی که به سختی و کمی نامفهوم شنیده می‌شد، لحظه مجروحیت خود را اینگونه برایمان وصف کرده بود: خیلی کم یادم است، فقط اندازه یک ثانیه، در سنگر داشتم برای کلمن یخ می‌شکستم و دو نفر از همرزمانم در کنارم بودند، ناگهان خمپاره زده شد و بعد از اینکه احساس کردم خون زیادی از من می‌رود، بیهوش شدم.
طوبی زرندی، همسر شهید حاج رجب توضیح داده است: در آن لحظه چهار نفر در سنگر حضور داشتند، یک سرباز رفته بود تا از تانکر آب بیاورد، حاج آقا هم در حال شکستن یخ بوده و بقیه هم خواب بودند که خمپاره جلوی سنگر می‌خورد. دوست هم‌سنگرش می‌گفت یک دفعه دیدم آقا رجب افتاد، تا آمدم از جایم بلند شوم و به او کمک کنم دیدم نمی توانم، یک دست و یک پایم قطع شده بود و دیگر هم‌سنگری‌هایش هم شهید شده بودند، آن جانباز نیز چند سال پیش بر اثر جراحاتش شهید شد.
خانم حاج رجب که زمان جانباز شدن همسر نانوایش 30 ساله بود و چهار فرزند داشت، می‌گوید: همسرم همیشه می‌گفت اگر نماز و روزه واجب است، جبهه رفتن هم حق و واجب است.
حاج رجب هنگام شهادت پدر 6 فرزند بود.
پیام تسلیت لاریجانی به مناسبت شهادت حاج رجب محمدزاده
رئیس مجلس شورای اسلامی در پیامی عروج جانباز رجب محمدزاده را تسلیت گفت.
متن این پیام به شرح زیر است:
«بسم الله الرحمن الرحیم
فقدان جانباز سرافراز حاج رجب محمد زاده که پس از سال‌ها تحمل درد و رنج ناشی از مجروحیت دوران دفاع مقدس سرانجام به یاران شهیدش پیوست، موجب تاسف گردید.
آن عزیز دلاور در طول سال‌های پس از دفاع مقدس به دلیل شرایط جانبازی خاصی که داشت، دوران سختی را سپری کرد و به طور یقین به اجری عظیم و رزقی جاودان نزد پروردگار دست یافت.
اینجانب ضمن عرض تسلیت به همرزمان و خانواده آن رزمنده صبور، برای روح ایشان علو درجات و برای بازماندگان صبر و اجر از درگاه خداوند متعال طلب می‌کنم.
علی لاریجانی
رییس مجلس شورای اسلامی»
رضایی: «بابارجب» نه گلایه کرد، نه بر کسی منتی گذاشت
دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام با اشاره به شهادت جانباز ۷۰درصد حاج‌رجب محمدزاده گفت که او نه از فردی یا نهادی گلایه کرده و نه بر کسی منتی گذاشته است.
محسن رضایی در صفحه شخصی اینستاگرام خود نوشت:
«هشت سال جنگ و بیست و هشت سال آثار جنگ را مردانه تحمل کرد.
ده‌ها جای تنش زخم و درد داشت؛ اما جانش زلال و آزاد بود. گازهای شیمیایی راه نفسش را بسته بود؛ اما او، هم-نفسِ فرشتگان بود.
در دنیا کدام قهرمان را می‌شناسید که مانند #بابا_رجب این همه سختی و درد را تحمل کرده باشد؛ اما نه لب به شکوه گشوده باشد و نه از فرد یا نهادی گله کرده و نه بر کسی منتی گذاشته باشد؟
آری بابا رجب، برادر رزمنده من، سربلند و آزاده رفت؛ ولی وای به حال کسانی که او را دیده‌اند، اما کاری برای خدا و مردم نکرده‌اند و در حالی که روز قیامت با او روبرو می‌شوند، راه جبرانی برایشان باقی نمانده باشد.»
۰

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندیها

تازه های سایت