استادیوم حتی برای مردها هم خوب نیست

کد خبر: 460538

محیط استادیومی آنقدر هیجانی هست که رفتار آدم‌های رسمی را هم عوض می‌کند. نمونه‌اش علی ضیا که علیرغم ظاهر مودبش بالا و پایین می‌پرد و تیم حریف را مسخره می‌کند. آنهم در کافه‌ای که خودش آدم‌های اتوکشیده، برخوردار و ظاهرا با شخصیت را جمع کرده، نه در استادیوم که فشار روانیش بی‌نهایت است

سرویس اجتماعی فردا- پس از پایان شهرآورد ۸۱ پایتخت و تساوی آبی‌ها و قرمزها فیلمی با عنوان شادی علی ضیا در فضای مجازی منتشر شد. هر چند بازیگران و چهره‌های سرشناس دیگری نیز در این ویدئو حضور داشتند اما توهین به سرمربی استقلال به نام این مجری تلویزیون ثبت گردید. امری که در نهایت موجب عذر خواهی اینستاگرامی ضیا از پرویز مظلومی و هواداران استقلال بود.
در همین رابطه مجتبی دانش‌طلب در یک کانال تلگرامی در خصوص این اتفاقات نوشت: محیط استادیومی آنقدر هیجانی هست که رفتار آدم‌های رسمی را هم عوض می‌کند. نمونه‌اش علی ضیا که علیرغم ظاهر مودبش بالا و پایین می‌پرد و تیم حریف را مسخره می‌کند. آنهم در کافه‌ای که خودش آدم‌های اتوکشیده، برخوردار و ظاهرا با شخصیت را جمع کرده، نه در استادیوم که فشار روانیش بی‌نهایت است و بیشترش را جوان‌های محروم از امکانات، تفریح و دیده شدن پُر می‌کنند. علی ضیا متوجه اشتباهش شد و عذرخواهی کرد، اما خیلی خوب نشان داد که محیط استادیومی مناسب بعضی از مردها هم نیست. شاید بهترین نسخه برای کسانی که از حضور زن‌ها در استادیوم حرف می‌زنند حضور خودشان در استادیوم باشد. استادیوم نمی‌تواند برای فرهنگ‌ پوشیده و مأخوذ به حیای ایرانی پدیده‌ای عادی و بدون آسیب باشد. بدترین روش برخورد با آسیب‌ها هم درافتادن به دامنشان است، که مثلا اگر محیطی نامناسب بود آدم‌های درست را داخلش کنیم تا اصلاح شود! این بدتر اثر معکوس می‌گذارد. راه درست اصلاح خود محیط است. اما تا وقتی جوان پایین شهری محروم و عصبانی است، و قانون و نظارت در استادیوم‌ها شوخی است، و محیط فرهنگی استادیوم‌ها اصلاح نشده، حتی حضور نوجوان‌ها هم خالی از آسیب نیست، چه رسد به زن‌ها و دختران.
۰

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندیها

قرص لاغری پلاتین

تازه های سایت